Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 11:41:13
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ramik snímača  (Prečítané 2053 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník
Príspevkov: 215

« kedy: 27. December , 2010, 14:57:20 »

Existuje sposob, pomocu ktoreho by som si sam dokazal snimac upevnit tak, aby som ho nemusel mat v ramiku? Nieco na ten sposob, ako maju trebarz 7strunove, alebo Prestige Ibanezy...  Zdravíčko
http://www.7stringguitar.org/wp-content/uploads/2010/09/-146351505004675890.jpg
Momentalne mam snimac v klasickom ramiku...
http://cdn.mos.musicradar.com/images/Tutorial%20images/Guitar/best-electric-guitar/ibanez-rg321-530-85.jpg
« Posledná zmena: 27. December , 2010, 14:58:52 od Marian.Radosovsky » Zaznamenané

Všetko je najprv v hlave, srdci a prstoch, až potom v drahých gitarách a efektoch.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1 kedy: 27. December , 2010, 14:59:17 »

Toto riesi teraz moj kamos. Myslim, ze to zalezi od snimaca. Lebo ten ramik vlastne robi funkciu zdvihania/znizovania.
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: 27. December , 2010, 15:00:06 »

Ved si si sam odpovedal..da sa? Ano da, pozri na tu ibanezu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #3 kedy: 27. December , 2010, 15:00:47 »

Toto riesi teraz moj kamos. Myslim, ze to zalezi od snimaca. Lebo ten ramik vlastne robi funkciu zdvihania/znizovania.
No ved praveze, ono by nebol problem ho tam nejakym sposobom navrtat, ale ten snimac by sa mal dat aj polohovat a to prave neviem, akym sposobom sa to tam da takto instalovat...
Zaznamenané

Všetko je najprv v hlave, srdci a prstoch, až potom v drahých gitarách a efektoch.
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 27. December , 2010, 15:01:23 »

Ved si si sam odpovedal..da sa? Ano da, pozri na tu ibanezu  Bavím sa skvele
Tak ale ako?   ha ha ha  Mne je jasne, ze sa to da  ?§!.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #5 kedy: 27. December , 2010, 15:01:56 »

vsak normalne pouzi samorezku, pod snimac daj nejaku penu, ktora bude robit cca nejaky odpor aby snimac neplandal a prisrobuj ho do tela..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #6 kedy: 27. December , 2010, 15:03:13 »

no musi byt zasrobovany cez tie dierky na podstave tenkym samorezom do dreva. a musi byt polozeny na pruzinach - povolenim samorezu sa snimac vytlaca vyssie. funguje to na vela gitarach tak, ale ramik je podla mna spolahlivejsie a trvanlivejsie riesenie, pokial niekto s tou vyslu snimaca chce stelovat castejsie...
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 27. December , 2010, 15:03:46 »

vsak normalne pouzi samorezku, pod snimac daj nejaku penu, ktora bude robit cca nejaky odpor aby snimac neplandal a prisrobuj ho do tela..

Tak tak..pruzinky, samorezky a je to
Zaznamenané
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 27. December , 2010, 21:45:14 »

Lenze ako prisrobujem takyto snimac do dreva, ked tam je mozne dat iba vruty na tie pruzinky...
Viď. http://s.lowyat.net/uploads//attach-97/post-218497-1256238155_thumb.jpg
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #9 kedy: 27. December , 2010, 22:06:52 »

SAMOREZKOU DOSTATOCNE TENKOU ABY PRESLA DIERKOU V SNIMACI  Si píš!!!

vsak normalne pouzi samorezku prisrobuj ho do tela..
no musi byt zasrobovany cez tie dierky na podstave tenkym samorezom do dreva.

Tak tak..pruzinky, samorezky a je to
« Posledná zmena: 27. December , 2010, 22:08:12 od styrioci » Zaznamenané
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #10 kedy: 27. December , 2010, 22:11:28 »

SAMOREZKOU DOSTATOCNE TENKOU ABY PRESLA DIERKOU V SNIMACI  Si píš!!!

Lenze akou dierkou v snimaci? Ja tu vazne nechcem posobit ako debil alebo amater, ale teraz absolutne nerozumiem
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #11 kedy: 27. December , 2010, 22:15:09 »

Lenze akou dierkou v snimaci? Ja tu vazne nechcem posobit ako debil alebo amater, ale teraz absolutne nerozumiem
v nozickach, zeby?  ?§!. tou istou, do ktorej sa srubuju srubky s pruzinkami, ktore drzia snimac v ramiku
Zaznamenané
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #12 kedy: 27. December , 2010, 22:22:50 »

Ako hej, ja rozumiem, len tym padom potom pochovam mechanizmus tej pohyblivosti, ked tie vruty napevno navrtam aj so snimacom, tie pruziny uz nebudem mat kde dat... Alebo som neporozumel nicomu, co ste mi tu pisali...  ?§!.
« Posledná zmena: 27. December , 2010, 22:23:19 od Marian.Radosovsky » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #13 kedy: 27. December , 2010, 22:24:58 »

Ako hej, ja rozumiem, len tym padom potom pochovam mechanizmus tej pohyblivosti, ked tie vruty napevno navrtam aj so snimacom... Alebo som neporozumel nicomu, co ste mi tu pisali...  ?§!.

jelito :)

medzi snimacom a drevom (spodkom diery) musi byt pruzina alebo nieco ine dostatocne pruzne, co bude ten snimac odtlacat smerom hore. dotahovanim samorezu snimac pritklacas hlbsie, povolenim ho vytlaca vyssie ta pruzina pod nim.
Zaznamenané
mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #14 kedy: 27. December , 2010, 22:27:22 »

Čo si pako? Nič v zlom, ale samorez prevlečieš dierkou v nožičke snímača, na neho navlečieš pružinku a zašroubuješ do dreva. Čím viac budeš šroubovať, tým nižšie bude snímč a naopak.
Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.134 sekund, 22 otázok.