Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 29. Máj , 2006, 14:21:37 » |
|
Finska vod(k)a...cim viac,tym lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 29. Máj , 2006, 15:18:59 » |
|
Ja len kratučko:Ked kamoš hral cez 900,tak ten zvuk mi postavil\" fuzy do pozoru\".V tych ukažkach je 900 akasi \"jemnučka,hladučka,krotkučka,sladučka....\"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
arpo
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 29. Máj , 2006, 15:40:35 » |
|
Ani mne sa nechce verit ze je to cez jcm 900 , nahravky su fakt super, uplne podla mojho vkusu, zvuk aj napadite melodicke pekne sola... vies uz asi co budes hrat na guitarfeste?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 29. Máj , 2006, 15:45:55 » |
|
rudy napísal:Ja len kratučko:Ked kamoš hral cez 900,tak ten zvuk mi postavil\" fuzy do pozoru\".V tych ukažkach je 900 akasi \"jemnučka,hladučka,krotkučka,sladučka....\" Na 900vke si nakrutis hocico na svete Ale teraz uz pouzivam 900vku,iba ,ako koniec.Skreslenie taham z Marshall jmp1.....ale uprimne povedane nech dostanem do ruky cokolvek-stale mi to hra tak isto Ja mam proste svoju predstavu o zvuku gombikami krutim na vsetkom +/- tym istym smerom,kym nedostanem to co chcem:) Naposledy upravil jimi cimbala, : 29.05.2006 o 16:52
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 29. Máj , 2006, 15:54:33 » |
|
jimi cimbala napísal:rudy napísal:Ja len kratučko:Ked kamoš hral cez 900,tak ten zvuk mi postavil\" fuzy do pozoru\".V tych ukažkach je 900 akasi \"jemnučka,hladučka,krotkučka,sladučka....\" Na 900vke si nakrutis hocico na svete No na akomkolvek Marshalle moc toho nenakrutiš,ale na tych ukažkach je ten zvuk akoby vyfiltrovany/orezany ?/Pripomina mi taku analog simulaciu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 29. Máj , 2006, 16:02:46 » |
|
arpo napísal:Ani mne sa nechce verit ze je to cez jcm 900 , nahravky su fakt super, uplne podla mojho vkusu, zvuk aj napadite melodicke pekne sola... vies uz asi co budes hrat na guitarfeste? Tam este zohrava ulohu 1000 dalsich faktorov-mixaz najviac.A nezabudajte,ze mnohokrat som pouzil 900,iba,ako lampovy koniec.Teraz pouzivam agresivnejsi zvuk. Na guitarfeste budem hrat vlastne aj prevzate skladby.Z vlastnych nemame s kapelou nacviceny dostatocne dlhy program na cely koncert,tak preto tie prevzate.Budem hrat Vaia a Satrianiho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 29. Máj , 2006, 16:09:48 » |
|
rudy napísal:jimi cimbala napísal:rudy napísal:Ja len kratučko:Ked kamoš hral cez 900,tak ten zvuk mi postavil\" fuzy do pozoru\".V tych ukažkach je 900 akasi \"jemnučka,hladučka,krotkučka,sladučka....\" Na 900vke si nakrutis hocico na svete No na akomkolvek Marshalle moc toho nenakrutiš,ale na tych ukažkach je ten zvuk akoby vyfiltrovany/orezany ?/Pripomina mi taku analog simulaciu. Ale 900vka ani nie je akykolvek Marshall .Nehovoriac o tom,ze v tychto ukazkach je vacsinou,iba,ako koniec.Ja som s tym zvukom spokojny aj ked uz mam iny,pretoze pritvrdila kapela-pritvrdili sa aj zvuky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 29. Máj , 2006, 16:13:04 » |
|
jimi cimbala napísal:...ale uprimne povedane nech dostanem do ruky cokolvek-stale mi to hra tak isto Nech mam na JCM900 akokolvek negativny nazor, toto podpisujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 29. Máj , 2006, 16:14:10 » |
|
jimi cimbala napísal:rudy napísal:jimi cimbala napísal:rudy napísal:Ja len kratučko:Ked kamoš hral cez 900,tak ten zvuk mi postavil\" fuzy do pozoru\".V tych ukažkach je 900 akasi \"jemnučka,hladučka,krotkučka,sladučka....\" Na 900vke si nakrutis hocico na svete No na akomkolvek Marshalle moc toho nenakrutiš,ale na tych ukažkach je ten zvuk akoby vyfiltrovany/orezany ?/Pripomina mi taku analog simulaciu. Ale 900vka ani nie je akykolvek Marshall .Nehovoriac o tom,ze v tychto ukazkach je vacsinou,iba,ako koniec.Ja som s tym zvukom spokojny aj ked uz mam iny,pretoze pritvrdila kapela-pritvrdili sa aj zvuky To je O.K.Je to tvoja hra,tvoj zvuk.Nikto ti nemože do toho kecat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 29. Máj , 2006, 16:20:08 » |
|
rudy napísal: To je O.K.Je to tvoja hra,tvoj zvuk.Nikto ti nemože do toho kecat.[/quote] Pohoda,diskutovat mozme.Zaujima ma kazdy nazor.Len som chcel povedat,ze to nebol omyl,ale zamer.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 29. Máj , 2006, 16:23:28 » |
|
Ozaj Jimi.\"Orchestralku\"Vody maš nejaku spravenu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 29. Máj , 2006, 16:26:23 » |
|
Neviem ci som porozumel otazke.Myslis \"vodu\" upravenu,ako solovu skladbu pre gitaru?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 29. Máj , 2006, 16:27:52 » |
|
jimi cimbala napísal:Neviem ci som porozumel otazke.Myslis \"vodu\" upravenu,ako solovu skladbu pre gitaru? Tak,tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 29. Máj , 2006, 16:34:42 » |
|
To nie aj ked to neznie,ako zly napad,ale ked uz mam hrat nieco od inych autorov /Voda-V.Patejdl/,tak som radsej zvolil Vaia a Satrianiho.Myslim,ze na guitarfest je to vhodnejsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 29. Máj , 2006, 16:42:22 » |
|
jimi cimbala napísal:To nie aj ked to neznie,ako zly napad,ale ked uz mam hrat nieco od inych autorov /Voda-V.Patejdl/,tak som radsej zvolil Vaia a Satrianiho.Myslim,ze na guitarfest je to vhodnejsie. No,na \"Vode\" si sa podielal /solo je tvoje/,tak je to troška ine ako V a S.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|