Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 21:52:41
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Austrália pinkfloydáci na SK  (Prečítané 10620 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15 kedy: 14. Január , 2011, 13:34:05 »

Maju aspon Hiwatty?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #16 kedy: 14. Január , 2011, 13:36:44 »

vstupne premrštene za koopiu,malo to stat max 15€

Závidíš? Nezabúdaj na to, že kde je dopyt tam je ponuka. Ak sú skutočne ozaj tak dobrí ako sa hovorí tak nech sa páči.

80€ je vela a nas do toho neplet,plet seba ha ha ha

Prečo by ťa do toho nemal pliesť? Veď tiež hráš v tribute kapele :-D takže porovnanie sa priam ponúka...Ak to budete mať vymakané tak jak chlapci z APF tak si pýtajte také prachy za vystúpenie :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #17 kedy: 14. Január , 2011, 13:44:19 »

Prave som dostal listky od klienta-neplatic, tak asi idem a ja.

Ja este listky nemam, ale budem zhanat. Pripadne mozme dat niekde kosicke stretko tesne pred koncertom, ak mate niekto zaujem. Ak to bude v Steel Arene, tak oproti na kopci nedaleko obchodneho centra Galeria je niekolko krciem :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #18 kedy: 14. Január , 2011, 14:04:39 »

Závidíš? Nezabúdaj na to, že kde je dopyt tam je ponuka. Ak sú skutočne ozaj tak dobrí ako sa hovorí tak nech sa páči.

Prečo by ťa do toho nemal pliesť? Veď tiež hráš v tribute kapele :-D takže porovnanie sa priam ponúka...Ak to budete mať vymakané tak jak chlapci z APF tak si pýtajte také prachy za vystúpenie :-D
prave preto hral som v 23statoch,vela koopi som videl a velmi dobrych hlavne v NL a Canada
80 dam ale za original tot vsio ..ty daj aj 200€ tvoja vec....čo sa nas tyka dostali sme zopar oceneni vo svete (97Kunstller magazin naj revival v EU) takže až taka sračka to neni.....koopia nikdy nieje original a nikdy nema taku cenu..
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #19 kedy: 14. Január , 2011, 14:05:24 »

ale klobuk dole ked naplnia sportovu halu Zdravíčko
a nezavidim nikomu nič ...
« Posledná zmena: 14. Január , 2011, 14:07:49 od joe » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #20 kedy: 14. Január , 2011, 14:07:37 »

ono je to vzdy podla dopytu, funguje to ako vsetko na trhu, je to showbiz takze aj preto je ta cena primerana, hlavne ked robia 3D show a podobne, vsetko sotji obrovske prachy dnes, stale uvazujem ze ci sa na to chcem kuknut jaaaaaj.. musim si to porozmyslat heh :)
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #21 kedy: 14. Január , 2011, 14:10:40 »

Maju aspon Hiwatty?
čo ine??? Bavím sa skvele
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #22 kedy: 14. Január , 2011, 14:11:52 »

ono je to vzdy podla dopytu, funguje to ako vsetko na trhu, je to showbiz takze aj preto je ta cena primerana, hlavne ked robia 3D show a podobne, vsetko sotji obrovske prachy dnes, stale uvazujem ze ci sa na to chcem kuknut jaaaaaj.. musim si to porozmyslat heh :)

Ved práve...tie náklady musia byť obrovské !

Ja tam nepojdem určite lebo som lenivý, chudobný a len ohováram :-D

prave preto hral som v 23statoch,vela koopi som videl a velmi dobrych hlavne v NL a Canada
80 dam ale za original tot vsio ..ty daj aj 200€ tvoja vec....čo sa nas tyka dostali sme zopar oceneni vo svete (97Kunstller magazin naj revival v EU) takže až taka sračka to neni.....koopia nikdy nieje original a nikdy nema taku cenu..

Šak ja ti to neberiem. Som vás videl a je to ok :-)
Ale nemali ste vtedy 3D serepetičky a quadro zvuk :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #23 kedy: 15. Január , 2011, 20:13:26 »

videl som soloveho gitaristu 2x Fender kombo+ hiwatt boxy 4*12 druhý hraje na rolandoch tuším..

Sraci.  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #24 kedy: 15. Január , 2011, 20:17:27 »

Sraci.  Nechajte ma vydýchať
vobec nie, len odvtedy doba pokrocila a na zvucenie halovych koncertov sa pouziva PAcko a nie nastrojovka  :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #25 kedy: 15. Január , 2011, 20:22:40 »

vobec nie, len odvtedy doba pokrocila a na zvucenie halovych koncertov sa pouziva PAcko a nie nastrojovka  :)

To povedz Gilmourovi, ked je taky blby stale. Bavím sa skvele
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 15. Január , 2011, 20:45:22 »

šak on hráva na Fender ampy    to len ty si stále myslíš,že na hajvoty   Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #27 kedy: 15. Január , 2011, 20:49:26 »

šak on hráva na Fender ampy   to len ty si stále myslíš,že na hajvoty   Bavím sa skvele

Ano, obcas hra trochu aj na Fendre, dokocna na nich aj nahraval dost na albume Dark Side ... napr.
« Posledná zmena: 15. Január , 2011, 20:49:50 od proghoper » Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #28 kedy: 15. Január , 2011, 20:52:08 »

Ano, obcas hra trochu aj na Fendre, dokocna na nich aj nahraval dost na albume Dark Side ... napr.
aj tu hrá na Fender       asi na "staré kolená" zistil,že tie hajvoty sú nahovno,alebo sa mu už všetky rozpadli   Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #29 kedy: 15. Január , 2011, 20:54:22 »

Ono nejde o to, ze blby/neblby. Ale dnes aj najvacsie hviezdy nevypekaju ampy "doprava". Skor by som povedal, ze hravaju dost potichu, lebo dostali rozum a stratili sluch, tak akotak sa ho snazia udrzat este. :)
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 23 otázok.