Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 04:39:11
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: HLADA SA KAPELA z BA na koncert  (Prečítané 7159 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
martin111111
nováčik
*
Príspevkov: 40

« kedy: 21. Január , 2011, 15:52:14 »

Cavte. Organizujeme koncert v Bratislave, v tomto klube: http://www.clubrocknroll.sk/. Je to v casti Ruzinov. Zatial sme 2 kapely ( StarFist, Martin Konrád band ). Hladame este jednu kapelu. Najidealnejsia by bola kapela priamo z BA.

Koncert by sa konal 26.2.2011 (sobota)
Zabezpecena je profi aparatura, profi zvukar

Takze ma niekto zaujem? :) Ak su nejake otazky, sem s nimi.

Pripadne nas mozete kontaktovat aj na nasom facebooku: www.facebook.com/starfistband
« Posledná zmena: 30. Január , 2011, 12:10:44 od martin111111 » Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #1 kedy: 21. Január , 2011, 17:27:43 »

mas odomna pm :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
martin111111
nováčik
*

« Odpoveď #2 kedy: 30. Január , 2011, 12:20:20 »

Ponuka este plati. Termin sa vsak posuva na marec z organizacnych dovodov (druha kapela nestiha). Presny datum sa upresni, ked budeme komplet 3 kapely a casovo sa zladime. :)
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 30. Január , 2011, 13:20:20 »

Ponuka este plati. Termin sa vsak posuva na marec z organizacnych dovodov (druha kapela nestiha). Presny datum sa upresni, ked budeme komplet 3 kapely a casovo sa zladime. :)

Co nestiha? Docvicit narychlo nejaku tu pesnicku?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
martin111111
nováčik
*

« Odpoveď #4 kedy: 30. Január , 2011, 14:35:10 »

Nie, len sa im to asi kryje s inym koncertom. :) ... Mate zaujem sa pridat?
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #5 kedy: 30. Január , 2011, 14:39:09 »

keby to nebol ten rokenrol v takej prdeli ako je....
Zaznamenané

stoka!
lumpisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 462

« Odpoveď #6 kedy: 30. Január , 2011, 15:08:03 »

len aby ste nehrali len pre seba. velky problem z navstevnostou.inac je tam paradny aparat a dobry zvukar.
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #7 kedy: 30. Január , 2011, 15:26:55 »

no to je udel, ze na taketo akcie mimo mesta dojdu maximalne tak vase frajerky a kamosi. pokial to nie je zanrovo vyhranena akcia (fici metal ska indie a punk) a nie ste naozaj nadpriemerni tak nikto sa nebude do takej riti obtazovat dojst. ja neviem akym sposobom by som zveladil taky klub kebyze som majitel, to by bola mozno zaujimava debata - ako v bratislave zlepsit klubovu scenu live hrania. je to len o tom ze nemame dost dobre kapely?
Zaznamenané
killo
stály hosť

« Odpoveď #8 kedy: 30. Január , 2011, 17:21:33 »

no to je udel, ze na taketo akcie mimo mesta dojdu maximalne tak vase frajerky a kamosi. pokial to nie je zanrovo vyhranena akcia (fici metal ska indie a punk) a nie ste naozaj nadpriemerni tak nikto sa nebude do takej riti obtazovat dojst. ja neviem akym sposobom by som zveladil taky klub kebyze som majitel, to by bola mozno zaujimava debata - ako v bratislave zlepsit klubovu scenu live hrania. je to len o tom ze nemame dost dobre kapely?

Nie..je to len a len o tom ze si na koncerty nevolajú kapely nás :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
martin111111
nováčik
*

« Odpoveď #9 kedy: 30. Január , 2011, 17:30:06 »

Do istej miery suhlasim, su tam blbo spoje a je to odruky, no do istej miery musim povedat ze tu zohrava rolu ludska lenivost. Ved v marci uz nie je ani taka tuha zima, dlhsie je svetlo a clovek predsa necestuje na Aliasku Beeee. A este ani nie celkom peso musi ist. Ale to je na kazdeho osobnom zvazeni, ci pride podporit mlade kapely, alebo nie. Ved my, co mame kapely vieme svoje o presadzovani sa a vybavovani koncertov (hlavne v cudzich mestach) :)

Ako som ti v sprave pisal, je mi to luto, no nezalezi to ciste len odomna. Dufam ze to neberes osobne. Sami mame vela podobnych skusenosti (obycajne hrame pre dane publikum bud prilis light, alebo je to na ich usi az prilis). Vlastne aj preto sme sa rozhodli skusit vybavovat si koncerty a zladit kapely tak, aby to bolo viacmenej stylovo vyvazene.
Zaznamenané
killo
stály hosť

« Odpoveď #10 kedy: 30. Január , 2011, 17:32:41 »

Veď jasne ja chápem, len si srandu robím :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11 kedy: 30. Január , 2011, 20:59:19 »

Do istej miery suhlasim, su tam blbo spoje a je to odruky, no do istej miery musim povedat ze tu zohrava rolu ludska lenivost. Ved v marci uz nie je ani taka tuha zima, dlhsie je svetlo a clovek predsa necestuje na Aliasku Beeee. A este ani nie celkom peso musi ist. Ale to je na kazdeho osobnom zvazeni, ci pride podporit mlade kapely, alebo nie. Ved my, co mame kapely vieme svoje o presadzovani sa a vybavovani koncertov (hlavne v cudzich mestach) :)
uz som to tu niekde pisal ale po takomto spravodlivostou hnanom prispevku si neodpustim znovu...

ludska lenivost? podporit kapely?

ty si sa musel s niecim rychloiducim zrazit, alebo si proste este malinky. uvedom si, ze ludia nechodia na koncerty niekoho podporovat ani si dokazovat, aki su aktivni. ty nebodaj ano? ja idem na koncert preto, lebo je to pre mna relax a/alebo kulturny zazitok. a oprav ma pokial sa mylim - nemam ziadny dovod domnievat sa ze v nejakom novozalozenom klube zazijem nevidanu kulturu. takze pokial tam nebude hrat niekto, kto je pre mna etalonom, mozem ten klub oprdet.

je to odruky, posledne co som tam bol, nemali tam ani len capovane pivo, nevarili kavu, nevarili vlastne vobec nic a nedalo sa tam ani fajcit. to u mna v obyvacke mam asi 200000x lepsi servis. cize mi vysvetli, za cim sa tam bude normalny uvazujuci clovek s moznostou vyberu jebat?

spravte to v randali, to je aspon undergroundovy klub ako sa patri. pripadne ak chcete krcmovo ludi zabavat, skus rock cafe, tam majitel aspon chape, ako funguje ponuka sluzieb. hento zalozil naky nemlehetny idealista mam ten pocit a ked mu dojdu na ten spas prachy, tak to proste zavre a o rok nebude na ten klub ani len spomienka.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #12 kedy: 30. Január , 2011, 21:10:07 »

inak to je fakt.. rocknroll klub je hruza.. hlavne co sa dostupnosti tyka tam ked clovek nejde autom tak o 10tej aby siel na bus... pitie ziadne normalne, flaskove kktiny ked idem autom dam si kofolu a maju vacsinou len tie bez cukru, pivo netusim, aparat je tam dost desny si myslim, resp aparat mozno ani nie ale ten priestor je uplne antikoncertny, zvuk je tam jak v hajzli :) ten randal by bol ovela lepsie riesenie.. a to nehovorim o tom ze majitela este stale drzia tie predslovy zo 75teho jak keby som dosiel na vychovny koncert
Zaznamenané

kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #13 kedy: 30. Január , 2011, 21:51:14 »

Mam to pesi asi 10 minut, ked sa odveziem z Dudvazskej (Dolne Hony) k cintorinu. Mozem svorne povedat, ze jediny koncert, ktory mi stal za to, aby som podnikol tuto cestu boli Chrobaky. Nie je to vynimocna kapela, ale ludia ich maju radi, krepcenie na bitlsakov je obcas obligatnost, a ked maju koncert napr. v Jazz cafe, tak je vzdy plno. V rokenrole boli iba ich kamosi, spoluziaci a my, nikto iny, ani ziva dusa. Pivo samozrejme nalievali zo sklenenych flias - asi tam maju na capovanie jeden 5l sudok. Ked sa na to pozries pragmaticky, tak sanca, ze do toho klubu na (ne)zname kapely prilakas potencionalneho fanusika, je hmlista. Prosto ten klub nie je vobec urceny na zviditelnenie sa a za to nemozes ty, ani tvoja kapela, ale fakt, ze ten klub si neurobil dobre meno ohladom sluzieb a to si mimo mesta nemozes dovolit.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #14 kedy: 30. Január , 2011, 22:26:42 »

ten klub si neurobil dobre meno ohladom sluzieb a to si mimo mesta nemozes dovolit.
to si nemoze dovolit ziadny sluzby ponukajuci podnik  Som frajer
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.