Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 20:35:49
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nastavenie gitary  (Prečítané 20588 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #60 kedy: 29. Január , 2011, 23:53:30 »

keby sme sa riadili fyzikou tak všetky gitary s rovnakou menzurou snímačmi a strunami by zneli rovnako
radsej sa tou fyzikou neohanaj, lebo zrejme z nej vies pramalo...inac by si taku blbost netrepol...vazne uz dost...nelucil si sa vcera s nami?
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #61 kedy: 30. Január , 2011, 00:02:55 »

bol by som celkom rád keby moju včerajšiu rozlúčku s danou temou videlo cele fórum ale niekto to pre istotu vymazal . pred koncom znamená že struna môže íst ešte o niečo ďalej ale ton už vyššie nejde .TO je presne ono ja sa učim na ulici počúvaním  hudobníkov, zatial čo tu mi to pripadá akože dačo som počítal a popočúval  na nete a už viem všetko
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #62 kedy: 30. Január , 2011, 00:03:33 »

Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #63 kedy: 30. Január , 2011, 00:05:34 »

Zaznamenané

bito
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 134

« Odpoveď #64 kedy: 30. Január , 2011, 00:06:09 »

famózne  Bravooo
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #65 kedy: 30. Január , 2011, 00:10:20 »

pred koncom znamená že struna môže íst ešte o niečo ďalej ale ton už vyššie nejde

tak nam to nahraj, ked je to take bezne - urcite by to viaceri radi poculi
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #66 kedy: 30. Január , 2011, 00:14:41 »

bol by som celkom rád keby moju včerajšiu rozlúčku s danou temou videlo cele fórum ale niekto to pre istotu vymazal . pred koncom znamená že struna môže íst ešte o niečo ďalej ale ton už vyššie nejde .TO je presne ono ja sa učim na ulici počúvaním  hudobníkov, zatial čo tu mi to pripadá akože dačo som počítal a popočúval  na nete a už viem všetko

a ktory hudobnik ti povedal toto?
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
stevino179
Hosť
« Odpoveď #67 kedy: 30. Január , 2011, 00:19:33 »

ale mne to hra dobre na obidvoch je to jedna s prvých vecí čo si pozriem na nástroji , ak sa mi dostane do rúk nejakí nevydarený kus snáď by to šlo  ale neviem si to predstaviť ako to nahrať to by musel íst v reálnom čase detail na strunu / a navyše toto skúšam vždy na sucho žiaden snímač neprenesie tak zvuk ako ucho/ , skúšajte a časom to budete počut keď sa na to človek zameria .To je to iste ako s akordom na skreslení na niektorých nástrojoch sa to zleje dokopy a na vydarených je daný akord čitateľný
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #68 kedy: 30. Január , 2011, 00:23:24 »

hm povedal mi to raz jeden chlap čo za totáča hrával po baroch , starý ,pánko .Okrem toho robil v armáde a bol u nás na liečení /raz spomínal ako po koncertoch spával v skrini po stojačky  ha ha ha / . No a on bol u mna obzrieť nástroje a jeden čo som si myslel že je ok tak sa vyjadril že je ok ale toto a toto ..... hm a už nebol ok . teraz vyrába myslím straty /ale spravý tak 1 za rok / a už je asi na dôchodku .Bohužiaľ stratil som na neho kontakt
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #69 kedy: 30. Január , 2011, 00:25:51 »

Hej..to ti nakecal a potom si mu ju predal za polovičnú cenu čo? :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #70 kedy: 30. Január , 2011, 00:30:06 »

starý ,pánko .Okrem toho robil v armáde a bol u nás na liečení

hej u delostrelcov a teraz je hluchy jak poleno zrejme

raz spomínal ako po koncertoch spával v skrini po stojačky  ha ha ha / . No a on bol u mna obzrieť nástroje a jeden čo som si myslel že je ok tak sa vyjadril že je ok ale toto a toto ..... hm a už nebol ok .

celkovo sa stretavas zo zvlastnymi ludmi podla Tvojho rozpravania Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 30. Január , 2011, 00:33:46 od mario bross » Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #71 kedy: 30. Január , 2011, 00:33:26 »

hm povedal mi to raz jeden chlap čo za totáča hrával po baroch , starý ,pánko

jemu si nepretiahol sestru ?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #72 kedy: 30. Január , 2011, 00:34:15 »

jemu si nepretiahol sestru ?

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #73 kedy: 30. Január , 2011, 00:37:29 »

pár ludí je proste neponaučiteľných .komu niet rady tomu niet pomoci . Však v pohode chcel som len pomôcť radou .Si o tom myslite čo chcete ja sa len utvrdzujem aký sú tu  "odborníci!" na gitary .Už mi je pomaly všetko jasné
No pravý hudobníci sú väčšinou riadne čudný to je fakt
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #74 kedy: 30. Január , 2011, 00:39:00 »

hm povedal mi to raz jeden chlap čo za totáča hrával po baroch , starý ,pánko .Okrem toho robil v armáde a bol u nás na liečení /raz spomínal ako po koncertoch spával v skrini po stojačky  ha ha ha / . No a on bol u mna obzrieť nástroje a jeden čo som si myslel že je ok tak sa vyjadril že je ok ale toto a toto ..... hm a už nebol ok . teraz vyrába myslím straty /ale spravý tak 1 za rok / a už je asi na dôchodku .Bohužiaľ stratil som na neho kontakt

a jemu si preco uveril? tu neveris nikomu co ti vravia. Ja si myslim napriklad ze je to uplna hlupost nemoze to tak byt ani principialne na zaklade fyzicky a ani empiricky som to nevypozoroval a to som drzal uz fakt aspon 100 gitar a ani na jednej sa to nestalo
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.066 sekund, 22 otázok.