rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 31. Máj , 2006, 22:51:00 » |
|
To nie je Frippov album, ale King Crimson, ktory nahrali akoby ako \"bokovku\" popri ConstruKction Of Light. Je zaujimave, ze ako pozeram po nete diskografie, v niektorych figuruje a v niektorych nie. Inak som to nepocul.
Poznam 2 Frippove solovky - Frippotronics a The Gates of Paradise a poznam zopar skladieb s albumu z Davidom Sylvianom. Rozhodne je to cosi uplne ine, ako KC.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 31. Máj , 2006, 22:55:59 » |
|
Na oficialnej Crimsonovskej stranke v shope je (Discipline) .Len mi vrta v hlave , ze ho nemozem stiahnut na eMule . To ho nikto nema?
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 31. Máj , 2006, 23:02:40 » |
|
A este , velmi zaujimava je spolupraca Frippa s Enom . Velmi ma na ich muzike uputal sposob vystavby skladby , hlavne podkladu .Praca so zvukovymi sluckami nie je vynalezom modernej elektronickej hudby ale je stara minimalne 30 rokov (ak nepocitame Ravellove Bolero)
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 31. Máj , 2006, 23:06:23 » |
|
Pozname ich seckych minimalistov starych B)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 01. Jún , 2006, 08:00:39 » |
|
zvuk napísal:Na oficialnej Crimsonovskej stranke v shope je (Discipline) .Len mi vrta v hlave , ze ho nemozem stiahnut na eMule . To ho nikto nema? Neviem co teraz myslis, ze nemas. Ja mam aj Discipline aj ProjeKct X-Heaven And Earth ...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 01. Jún , 2006, 08:28:47 » |
|
Som zvedavy na ten ProjeKct X . Da sa to porovnat s nejakymi inymi Crimsonmi ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 01. Jún , 2006, 08:40:26 » |
|
zvuk napísal:Som zvedavy na ten ProjeKct X . Da sa to porovnat s nejakymi inymi Crimsonmi ? Uz som to davno nepocuval, ale ak si dobre pamatam zaciatok je naozaj maso, taky typicky Crimson. Mne sa paci zaver ten je taky Frippovsky
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 01. Jún , 2006, 08:43:09 » |
|
Takze oplati sa zainvestovat ?(je zvlasatne , ze ho vydali v tom case ako Constr. Of L. a v tom istom zlozeni , ale nie pod nazvom KC)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 01. Jún , 2006, 08:50:09 » |
|
Ja som si myslel, ze je to jeden album. Mal som totiz mp3ojky z dvoch roznych zdrojov a vzdy boli obidva pokope. Ja by som na tvojom mieste najprv vypocul a potom kupil. To vies KC je dost nevyspytatelny...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 01. Jún , 2006, 08:54:26 » |
|
Asi mas pravdu , len tie songy (ProjeKct X )sa nedaju nikde zohnat , prehladal som net od hora dole a nic . Tak isto ani na eMule .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 01. Jún , 2006, 13:24:18 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 02. Jún , 2006, 00:13:51 » |
|
Inak prave pocuvam album Brian Eno & Robert Fripp - Air Structures a uz 40 minut je to jeden docela monotonny, trochu pulzujuci pazvuk. Este to bude trvat dalsich 40 minut, takze sa celkom tesim B)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 02. Jún , 2006, 00:15:07 » |
|
Zas minimalizmus?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 02. Jún , 2006, 00:16:04 » |
|
Nejaka podobna certovina, ale inak uplne Tvoj rocnik - 1975 Naposledy upravil rastis, : 02.06.2006 o 01:16
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 02. Jún , 2006, 08:52:13 » |
|
rastis napísal: Dik za inf. Je tam tolko chvaly na ten album , ze asi hned nabehnem do cedeckarstva . A vobec , moze Fripp spravit nieco zle ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|