Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 13:38:03
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Robert Fripp/King Crimson  (Prečítané 77738 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #45 kedy: 02. Jún , 2006, 13:01:31 »

... moze :) Respektive, ci zle... rozhodne vie spravit veci TAZKO stravitelne Ja som čert..
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #46 kedy: 02. Jún , 2006, 13:04:34 »

Fripp je Fripp. ha ha ha Zvlastny fenomen. Zaujimave je, ze ho tak brali uz od zaciatku 70tych rokov. Napr. na albumoch kapely Van Der Graaf Generator (lider Peter Hammill), ktoru Fripp velmi obdivoval a nahraval im casto gitarove stopy, ho spomenuli iba ako Fripp -- other noises, devices.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #47 kedy: 02. Jún , 2006, 18:33:56 »

NO teraz som z toho k....t. Akurat som si doma okukaval a zistil, ze z toho Projekct X-Heaven and Earth mam jednu skladbu. Teda ta co je posledna uvedena na albume C. of L.
A to zrejme k tomu porjektu nepatri.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
midnightstranger
miestny štamgast

nech sa práši...

« Odpoveď #48 kedy: 05. Jún , 2006, 10:52:23 »

Vcera som sa ucil na statnice - konkretne filozofiu a pocuval som  pri tom album Deception Of Thrush a zistil som, ze je to uplne genialny album. (ajked  s tou filozofiou to bola naozaj bujara kombinacia Beeee )
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #49 kedy: 02. Júl , 2006, 23:22:10 »

som si stiahol album In the court of the Crimson King a pustil som si ho raz a potom este tri krat posebe :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #50 kedy: 02. Júl , 2006, 23:25:07 »

Tak stahuj dalsi In the Wake Of Poseidon, potom Lizard (jeden z mojich najoblubenejsich od nich), potom Larks Tongues in Aspic, Starless And Bible Back a hlavne Red (moj najoblubenejsi). A este koncerty ak sa k nim dostanes z rokov 72-74 -- tie tromfnu ich albumy.

Tento co si stiahol je ich prvy a dost preceneny, hoci fakt, ze na rok 1969 je to ozaj velmi pokrokove dielo. Jeden z prvych \"pravych\" progresivnorockovych albumov inak. Na base tam este hral a skvelo spieval Greg Lake, neskor v Emerson Lake and Palmer.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #51 kedy: 03. Júl , 2006, 08:43:47 »

Mne sa prave stahuje The Great Deceiver . Celkom sa tesim a som zvedavy ci prekona Earthbound a Usa.B)
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #52 kedy: 03. Júl , 2006, 09:42:16 »

zvuk napísal:
Citácia
Mne sa prave stahuje The Great Deceiver . Celkom sa tesim a som zvedavy ci prekona Earthbound a Usa.B)

Urcite, tam su fakt riadne mely na tom 4CD. Dobra volba, neolutujes - Crimsoni v najlepsom.
Zaznamenané

Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #53 kedy: 03. Júl , 2006, 10:00:31 »

Celkom zaujimave a pre mna vrcholne inspirativne je 4CD ProjeKct Box . Su to nahravky poslednej zostavy + 1CD Bruford,Levin .Na  CD2 hra bicie Belew.Paradna improvizacia zalozena na hracskej invenci(nie na technike, aj ked...)Žmurk a fuzii elektroniky s hudobnymi nastrojmi . V drzani kroku s dobou , v tom su KC majstri .(aj ked casto su o poriadny kroooooooooocisko popredu)B)
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #54 kedy: 03. Júl , 2006, 10:03:58 »

Ano, Crimsoni si vzdy zachovali svoj inovatorsky charakter. Inak ak mas rad Crimsonov zo 70tych, tak velmi odporucam kapelu Van Der Graaf Generator, ktora zasla podla mna dalej ako oni, len je akosi viac pozabudnuta. Fripp bol ich skalny fanusik a dokonca im nahraval gitarove partie do niektorych albumov.
Zaznamenané

Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #55 kedy: 03. Júl , 2006, 10:14:25 »

progrocker napísal:
Citácia
Ano, Crimsoni si vzdy zachovali svoj inovatorsky charakter. Inak ak mas rad Crimsonov zo 70tych, tak velmi odporucam kapelu Van Der Graaf Generator, ktora zasla podla mna dalej ako oni, len je akosi viac pozabudnuta. Fripp bol ich skalny fanusik a dokonca im nahraval gitarove partie do niektorych albumov.
Od nich mam celu diskografiu , s vynimkou posledneho albumu . Su fakt dost psycho.Najradsej mam od nich Pawn Hearts .
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #56 kedy: 03. Júl , 2006, 10:18:31 »

zvuk napísal:
Citácia
Od nich mam celu diskografiu , s vynimkou posledneho albumu . Su fakt dost psycho.Najradsej mam od nich Pawn Hearts .

To je tiez moj oblubeny od nich spolu s predchadzajucim H to He.... a potom s albumami Godbluff a Still Life. Velmi odporucam Hammillovu solovu tvorbu -- albumy Silent Corner Empty Stage a In Camera (73,74). Nemas od nich to DVD z vystupenia z roku 75? Su tam aj starsie veci a cela Plague Of The Lighthouse Keepers z Pawn Hearts.

Naposledy upravil progrocker, : 03.07.2006 o 11:22
Zaznamenané

Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #57 kedy: 03. Júl , 2006, 10:22:41 »

Bohuzial nemam od nich ziadne DVD .Mam nejake DVDcka od Yes ,KC,Cream (ten posledny koncert z r2006.Je fakt po p....).
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast

nech sa práši...

« Odpoveď #58 kedy: 06. Júl , 2006, 18:52:12 »

No Marek myslim, ze si toho od teba napalim viac ako som povodne myslel... Popiskujem si Žmurk
Zaznamenané

Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #59 kedy: 06. Júl , 2006, 20:10:48 »

midnightstranger napísal:
Citácia
No Marek myslim, ze si toho od teba napalim viac ako som povodne myslel... Popiskujem si Žmurk
V poho , cez vikend pridem domov , a ten KC uz nezabudnem.Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 23 otázok.