Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 19:05:07
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Sanchez  (Prečítané 3743 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #15 kedy: 31. Máj , 2012, 18:28:43 »

Som frajer Niekedy sa ozvy  Žmurk

Jasné. Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 31. Máj , 2012, 21:46:48 »

V ostatných pesničkách sa Ti sample pozdávajú?

ani v green road nie su nic moc...

hlavne neviem, v akom softe ich robis, ale dnesni moderni automaticki bubenici uz maju v sebe take vychytane finty, ze neexistuje 2 x rovnaky sampel po sebe, bud striedaju z viacerych, pripadne menia nahodne ladenie, velocity, humanizuju aj umiestnenie v case, takze vysledky su casto na nerozoznanie... tu u Teba je to strasne okaty automat, ani s dynamikou sa v tych bicich nepracuje...

hudba uplne v poriadku, gitarky pekne, vsetko OK  Zdravíčko
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #17 kedy: 01. Jún , 2012, 07:41:15 »

ani v green road nie su nic moc...

hlavne neviem, v akom softe ich robis, ale dnesni moderni automaticki bubenici uz maju v sebe take vychytane finty, ze neexistuje 2 x rovnaky sampel po sebe, bud striedaju z viacerych, pripadne menia nahodne ladenie, velocity, humanizuju aj umiestnenie v case, takze vysledky su casto na nerozoznanie... tu u Teba je to strasne okaty automat, ani s dynamikou sa v tych bicich nepracuje...

hudba uplne v poriadku, gitarky pekne, vsetko OK  Zdravíčko

Máš pravdu. Soft na bicie je Hydrogen a tam sa s dynamikou moc robit neda. Je to len automat, co prehra sampel vtedy, kedy mu to urcis a basta. Skusal som aj kadeco ine. V MIDI robit neviem, ani sa mi nechce, ine automaty, co som skusal mi prisli akesi zlozite na pracu, tak som sa na to zatial vykaslal a uvidim, co prinesie cas. Dakujem za gitarky. Na zdravie!
Zaznamenané

Rectifier
pravidelný návštevník
Príspevkov: 239

« Odpoveď #18 kedy: 01. Jún , 2012, 20:52:36 »

Máš pravdu. Soft na bicie je Hydrogen a tam sa s dynamikou moc robit neda. Je to len automat, co prehra sampel vtedy, kedy mu to urcis a basta. Skusal som aj kadeco ine. V MIDI robit neviem, ani sa mi nechce, ine automaty, co som skusal mi prisli akesi zlozite na pracu, tak som sa na to zatial vykaslal a uvidim, co prinesie cas. Dakujem za gitarky. Na zdravie!

Neviem či sa dá hovoriť o dynamike pri softe je to klikačka ako si spomínal... Na tieto dema je to postačujúce  Na zdravie!
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #19 kedy: 02. Jún , 2012, 09:27:07 »

Neviem či sa dá hovoriť o dynamike pri softe je to klikačka ako si spomínal... Na tieto dema je to postačujúce  Na zdravie!

Veď jasné, ale keď sa dá niečo urobiť lepšie, tak si rád nechám poradiť. Teraz som vrazil nové sample do Green Road a vyzerá to zatiaľ dosť dobre:-))) A našiel som v Hydrogene humanizáciu!!!
Zaznamenané

Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.026 sekund, 21 otázok.