Jesusnova
nováčik
Príspevkov: 17
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 25. Február , 2011, 22:13:04 » |
|
skuste kontaktovat afrodiasa, talentovany psycho (multi instru)mentalista...a s tou sektou si isto sadnete tiez Ďakujem za tip, ale Afrodiasa mi vo vyhľadávači nenašlo... Mohol bys mi dať nejaký konkrétny odkaz na neho?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 25. Február , 2011, 22:49:01 » |
|
Ďakujem za tip, ale Afrodiasa mi vo vyhľadávači nenašlo... Mohol bys mi dať nejaký konkrétny odkaz na neho? ser na to, to je for len. vitak na fore, ja Ti fandim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 26. Február , 2011, 10:08:22 » |
|
Tie artworky su uplne najlepsie, super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 26. Február , 2011, 10:56:13 » |
|
Nazdar. Ty si tuším Killmister, ak si ja dobre pamätám... Písali sme si kedysi pred pár rokmi na Pokeci (tam mám inú prezývku inak)... Predtým som mal v nahrávkach iné skladby - klavírne väčšinou, klasiku a tak, a teraz som to premenil na nejaký ten progress a psychedelic = teda najnovšie nahrávky - jamy so slušnými hudobníkmi...
hej to som ja :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
Jesusnova
nováčik
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 26. Február , 2011, 11:51:02 » |
|
Tie artworky su uplne najlepsie, super Ďakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jesusnova
nováčik
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 26. Február , 2011, 11:55:03 » |
|
hej to som ja :-D
Tvoju kapelu poznám z bandzone už dlhšie, a fakt sa mi to lúbi - mám stiahnuté ešte aj tie staršie veci od vás... V tom Funebreak Party som cítil aj King Crimson - 21st Century Schizoid Man... Tuším ste hrali aj v Seredi raz... Rád sa na vás dojdem nekedy kuknúť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 26. Február , 2011, 12:04:12 » |
|
pači sa mi to.. aj to video, aj artworks aj nahravky... ma to buducnosť...len treba dať dokopy niečo ucelenejšie ako len nahravky a koncepty... a nahrať to kvalitne zase niečo domace čo ma po dlhšom čase oslovilo mam rad progresivne veci.. ako aj avantgardu aj ked psychedelic velmi nemusim...toto je v pohode
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jesusnova
nováčik
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 26. Február , 2011, 13:26:21 » |
|
pači sa mi to.. aj to video, aj artworks aj nahravky... ma to buducnosť...len treba dať dokopy niečo ucelenejšie ako len nahravky a koncepty... a nahrať to kvalitne zase niečo domace čo ma po dlhšom čase oslovilo mam rad progresivne veci.. ako aj avantgardu aj ked psychedelic velmi nemusim...toto je v pohode Ďakujem za názor... Snažím sa dať tento projekt do reálnej podoby... Čoskoro by sa to malo rozbehnúť...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 26. Február , 2011, 13:35:28 » |
|
Tvoju kapelu poznám z bandzone už dlhšie, a fakt sa mi to lúbi - mám stiahnuté ešte aj tie staršie veci od vás... V tom Funebreak Party som cítil aj King Crimson - 21st Century Schizoid Man... Tuším ste hrali aj v Seredi raz... Rád sa na vás dojdem nekedy kuknúť. Veď hej ja teba odtiaľ tiež poznám :-) No máme tam teraz aj živák z jazzákov popočúvaj..v seredi sme tuším ešte nehrali..teraz sme boli v HC, chysta sa NMnV, ale hádam ...keby ste potrebovali nejaký support, daj vedieť radi by sme si s vami zahrali koncert :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 26. Február , 2011, 13:55:03 » |
|
teda najnovšie nahrávky - jamy so slušnými hudobníkmi...
s niekym zo Serede? mozno budem poznat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jesusnova
nováčik
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 26. Február , 2011, 14:05:51 » |
|
s niekym zo Serede? mozno budem poznat Azzy, Noody, Killentz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 26. Február , 2011, 14:07:36 » |
|
tak poznam..tie klavirne veci su super, natom ked popracujes tak parada
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jesusnova
nováčik
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 26. Február , 2011, 14:14:29 » |
|
tak poznam..tie klavirne veci su super, natom ked popracujes tak parada
Thnx... takýchto klavírnych skladieb mám vela porobených, ale to sú skôr "rare záležitosti"...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jesusnova
nováčik
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 26. Február , 2011, 15:39:17 » |
|
Veď hej ja teba odtiaľ tiež poznám :-) No máme tam teraz aj živák z jazzákov popočúvaj..v seredi sme tuším ešte nehrali..teraz sme boli v HC, chysta sa NMnV, ale hádam ...keby ste potrebovali nejaký support, daj vedieť radi by sme si s vami zahrali koncert :-D
Ak to dám nejako dokopy, tak niečo vymyslieť môžeme, rád by som si zahral so skupinou, ktorej hudba sa mi dosť páči a žánrovo je to blízke aj k The Novadreams...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jesusnova
nováčik
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 26. Február , 2011, 16:41:44 » |
|
ser na to, to je for len. vitak na fore, ja Ti fandim No už som zistil trochu, čo je to ten Afrodias zač, v inej forum-skupine.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|