joe
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 18. Marec , 2011, 09:46:49 » |
|
mne šikmač zadelil že "date si aj kasisu?" treba zobat a urobit s nimi pesničku bola by sranda a takto zie anglanom naša angličtina a čo je kasisa???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 18. Marec , 2011, 09:49:39 » |
|
kačica
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 18. Marec , 2011, 09:51:29 » |
|
kačica tak idem si dat do maxu kasisu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 18. Marec , 2011, 10:03:54 » |
|
som si ani nevsimol ze uz tu pribudla ta oficialna verzia.. no hej je to take pseudo techno z 95teho blbe je ze ani to jej eeej eeeej nevyznie moc presvedcivo.. nie to este ta anglictina.. kazodpadne slovne zvraty su tam ozaj jak pre fanusika hokeja s extremnepravicovymi nazormi..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 18. Marec , 2011, 10:19:46 » |
|
Yay konecne budem mat neco do auta asi si to vypalim medzi 2000-2004 Dance Hits
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 18. Marec , 2011, 11:38:36 » |
|
kamo ked si neschopny zapametat si text life is a game, we all born to play.... a tu melodiu tak rob so sebou nieco. kamo, radsej nebudem so sebou nic robit a riskovat, ze sa mi to zacne nedajboze pacit. je to p*čovina, zas sa niekoho znamy potreboval nabalit na statnych prachoch a este k tomu si zatrtkat s devou z horehronia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 18. Marec , 2011, 11:53:42 » |
|
dnes rano to akurat spominali vo funradiu ze henta hymna je ojeb na ludi zo strany funradia, ukecali Kristinu na takyto pseudoprojekt aby akoze rozputali vasnive diskusie.. nova oficialna medzinarodna hymna bola zahrata v radiu.. ono to az omoc dalej posun od tej povodnej nieje ale je to v anglictine aspon (kedze to nema byt fanusikovska hymna ale hymna majstrovstiev ako takych) a pre bezneho posluchaca bude uplne ze top si myslim
Uplne uprimne verim tomu, ze ta povodna bola myslena vazne a ked zacali diskusie o tom, ze je to na picu a zacali sa zakladat skupiny na facebooku, bolo z toho treba nejako vykorculovat, alebo ako by povedal majster slova Golonka, vybruslit .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 18. Marec , 2011, 12:07:25 » |
|
tento emericky umelec naspieval ofocialnu hymnu.
tiez ma same priaznive komenty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 18. Marec , 2011, 12:14:18 » |
|
Kurnik, zas novy zavazny celostatny problem.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 18. Marec , 2011, 12:17:53 » |
|
Kurnik, zas novy zavazny celostatny problem. peniaze urcene na hymnu treba vytunelovat a velkych umelcov je tu vela
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 18. Marec , 2011, 12:21:38 » |
|
kamo ked si neschopny zapametat si text life is a game, we all born to play.... a tu melodiu tak rob so sebou nieco. pre mna o dost lepsie jak nech boze da od metalindy. Neviem prečo všetci ako autorov starej hymny "My na to máme" uvádzajú Metalindu. Autorom je predsa Milan Špaňo, s Metalindou to nemá nič spoločné... http://gigavideo.sk/slovenska-hokejova-hymnarobil dokonca aj futbalovú: http://sport.aktuality.sk/clanok/95493/milan-spano-autor-oficialnej-futbalovej-hymny-exkluzivne-pre-sport-sk/Edit: mal som to dlhšiu dobu rozpísané, ako pozerám, tak ma musicman predbehol
|
|
« Posledná zmena: 18. Marec , 2011, 12:23:36 od FakyGrobian »
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 18. Marec , 2011, 12:23:22 » |
|
autor hudby je Michal Mikláša textu Viktor Mikláš Spano je "producent"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 18. Marec , 2011, 13:01:43 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 18. Marec , 2011, 13:53:04 » |
|
Olda Hlavacka myslis? Lebo ja som este na gympli chcel aby sa nasa kapela volala Orchester Olda Hlavacka, alebo este jeden nazov co sa vobec neujal som vymyslel: Gogotsky Band Kaju Gogotta
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 18. Marec , 2011, 14:04:40 » |
|
Olda Hlavacka myslis? Lebo ja som este na gympli chcel aby sa nasa kapela volala Orchester Olda Hlavacka, alebo este jeden nazov co sa vobec neujal som vymyslel: Gogotsky Band Kaju Gogotta ale ano, na strednej to bolo urcite vtipne dusan je tento:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|