Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 23:23:54
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Foo fighters v Bratislave - 28.8.  (Prečítané 9788 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
yeah
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 13. Apríl , 2011, 22:43:37 »

Mne trochu vadilo (na "koncert" som sa nejak nechystal aj ked FF mam rad), aky signal vyslala ta spolocnost k svojim zakaznikom - "haha, co by ste este nechceli, tam si chodte na smatanovu"... taky divny komunikacny podton to malo podla mna smerom k potencionalnym zakaznikom. Na to nemate vy nuly.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #31 kedy: 13. Apríl , 2011, 22:54:31 »

Mne trochu vadilo (na "koncert" som sa nejak nechystal aj ked FF mam rad), aky signal vyslala ta spolocnost k svojim zakaznikom - "haha, co by ste este nechceli, tam si chodte na smatanovu"... taky divny komunikacny podton to malo podla mna smerom k potencionalnym zakaznikom. Na to nemate vy nuly.
to je podobny nezmysel jak s tym autickom a novinami, to fakt na to moze pozerat, len nejaky ortodoxny fanusik FF bez nadhladu Bavím sa skvele
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #32 kedy: 13. Apríl , 2011, 22:56:30 »

to je podobny nezmysel jak s tym autickom a novinami, to fakt na to moze pozerat, len nejaky ortodoxny fanusik FF bez nadhladu Bavím sa skvele
No neviem, ja nesom ortodoxny a fanusik FF uz vobec ne. Da sa to podla mna z casti aj takto pochopit.
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #33 kedy: 13. Apríl , 2011, 22:59:50 »

preco sa nato nepozerat z pohladu fanusika (a nemusi byt ortodoxny) FF....mno ved prave to vam vysvetlujem..... tento "zart" zasiahol LEN fanusikov FF ....nemalo to ziadny pozitivny efekt...preto vravim ze je to najhorsi priklad marketingu..

zasa nemysli si ze teraz kvoli tomu nespavam a som z toho nasracky...pojdem na iny koncert..ale point je ze uz nie cez ticket one

mno akurat prekvapuje ze nechapete tu zbytocnost toho celeho

normalne to tunguje asi takto

zart sa pusti do obehu...je zaujimavy a vtipny (alebo aj kontroverzny) ... je to viral.. jeden posle druhemu..jeden sa nachytal druhy to zistil az po case...vysledok....95 percent to bere pozitivne (5 percent negativne)  a zdvihlo sa povedomie o znacke, produkte, sluzbe apodobne...prebrali to svetove portaly (aj ich zviditelnenie...)....popripade zvysene zisky = dobry marketing

Ticket one

"zart " sa pusti do obehu....chytia sa toho aj svetove agentury (lastFM...)... fanusik FF to posle druhemu fanusikovy (zasiahnutie inej cielovej skupiny ako sympatizantov FF je minimalne)....vsetci od zaciatku vedia (lebo je prvy april a nie su uplne debilny)...ze to moze byt zart (po ceknuti vsetkych datumov to vyzera realnejse).... tesia sa....ukaze sa ze to bol "zart"
...vysledok
50 percent nasratych fanusikov ktory si uz od danej spolocnosti nic nekupia...45 percent ktory su rozhorceny a budu sirit zle meno (nevylucuje to ze si v buducnosti daco kupia) a 5 percent ktorym to je jedno.... vseobecne povedomie o spolocnosti stuplo... priemerna pocitovana kvalita markantne klesla.... klesla doveryhosnost v portal (aj last FM apodobne) = nachuja marketing

neviem ako to mam jasnejsie napisat... chlapci uistujem vas ze spavam dobre aj napriek tomuto kokotizmu...skuste sa nad tym naozaj zamysliet ani len dalej obhajovat svoj nazor...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #34 kedy: 13. Apríl , 2011, 23:01:31 »

No neviem, ja nesom ortodoxny a fanusik FF uz vobec ne. Da sa to podla mna z casti aj takto pochopit.
ano, pozriem na stranku vidim tam waters, cocker, the hives, bon jovi, my chemical romance, judas priest + whitesnake...no snad by som tam este nechcel mat aj FF. nehnevaj sa pali, ale bud si pil malo, alebo vela, ked sa na to takto pozeras  ha ha ha

metalhammer: v tvojej analyze chybaju ludia, nazvime ich nefanusikovia FF, ktorych by tento koncert mohol potencionalne zaujat, ale nenaseru sa, ked si z toho dakto robi prdel a teoreticky ich z ponuky zaujme nieco ine. skromne si myslim, ze ten pomer vs nasrati fanusikovia FF bude narovnako, ak nie viac. vsak kto uz len pocuva FF  Beeee

kktizmus je ked teraz niekto bude bojkotovat koncerty od ticketone kvoli tomuto zartu
« Posledná zmena: 13. Apríl , 2011, 23:06:29 od styrioci » Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 13. Apríl , 2011, 23:31:22 »

ano, pozriem na stranku vidim tam waters, cocker, the hives, bon jovi, my chemical romance, judas priest + whitesnake...no snad by som tam este nechcel mat aj FF. nehnevaj sa pali, ale bud si pil malo, alebo vela, ked sa na to takto pozeras  ha ha ha
Mal som len jedno pivo vecer, mohol si prist do Malba vecer by sme dali palenku a by som ti to vsetko presne vysvetlil ako sa veci ohladom tejto problematiky maju  Bavím sa skvele
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #36 kedy: 13. Apríl , 2011, 23:42:36 »

to styrioci...

s pomerom sa podla mna mylis..a koko*t by som bol..keby som bojkotoval koncerty....ja bojkotujem spolocnost ...je to prirodzeny vyber... malo by to tak byt na zravom trhu ze ked ta niekde ojebu tak tam uz nepojdes ci to je restika alebo podobne..... bohuzial na slovensku su aj taky sprosty ludia ktory si povedia kedze nemam inu moznost tak tam pojdem znova...co je pohnutka pre podobne podniky ktore to robia zle aby v tom pokracovali.....

nastastie je ticket one taka pojebana firma ze v zivote este nemali daky koncert exkluzivne....to znamena ze dam zarobit konkurencii...

este raz... nerobis tam nahodou?? Popiskujem si
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #37 kedy: 14. Apríl , 2011, 07:19:25 »

ty co tam robis a ty si to vymyslel....
jaj toto bolo akoze mne?

este raz... nerobis tam nahodou?? Popiskujem si
ani nahodou, uz ani nechcem, lebo este zopar prvych aprilov a firma skrachuje  Bavím sa skvele

zbytocne to uz riesit, zrejme sa v tom nezhodneme, ked som sa dozvedel, ze je to prvy april, tak som zasmial a povedal, ze fasa, aspon som teoreticky usetril prachy  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 14. Apríl , 2011, 07:21:20 od styrioci » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #38 kedy: 14. Apríl , 2011, 10:04:11 »

metalhammer ma pravdu - hento boli jebnute a nie vtipne.
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #39 kedy: 14. Apríl , 2011, 15:11:46 »

Tiez si myslim, ze to malo daleko od dobreho zartu.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.