Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 19:42:14
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Schecter Demon 7 FR  (Prečítané 4346 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #15 kedy: 07. Apríl , 2011, 12:39:50 »

ja som rozmyšlal že ju zoberem.. tu bez FR, ale nakonec som sa rozhodol pre cort..aj pre cenu  No hanbím sa..
ak ju clovek najde za 200-220e z druhej ruky tak je to asi najlepsia 7cka za tu cenu. Ma aj taky hellraiserovsky charakter... ale iba tak trochu  Bavím sa skvele ale co sa tyka profilu krku tak je dost podobny. Skusal som aj OMEN a aj OMEN Extreme 7cky a obe mali mega tucne a siroke krky. Jedine co mne osobne vadi na Demone je ta vaha a ten joint krku. Ani tie duncan designed active snimace nie su zle.
Zaznamenané

Im a little princess
Duger
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 07. Apríl , 2011, 13:42:15 »

ak ju clovek najde za 200-220e z druhej ruky tak je to asi najlepsia 7cka za tu cenu. Ma aj taky hellraiserovsky charakter... ale iba tak trochu  Bavím sa skvele ale co sa tyka profilu krku tak je dost podobny. Skusal som aj OMEN a aj OMEN Extreme 7cky a obe mali mega tucne a siroke krky. Jedine co mne osobne vadi na Demone je ta vaha a ten joint krku. Ani tie duncan designed active snimace nie su zle.

no a dalšia vec prečo som nebral schecter.. nechcel som tie aktivky, a nemožem povedať či je lepšia alebo horšia.. lebo som na nej nehral....a inač ten omen pochybujem že je lepši jak cort, v tej istej cene zhruba, demon to je už dačo ine... ale tak to je len moj nazor
Zaznamenané
kuna
pravidelný návštevník
Príspevkov: 398

« Odpoveď #17 kedy: 12. Apríl , 2011, 18:06:05 »

no a dalšia vec prečo som nebral schecter.. nechcel som tie aktivky, a nemožem povedať či je lepšia alebo horšia.. lebo som na nej nehral....a inač ten omen pochybujem že je lepši jak cort, v tej istej cene zhruba, demon to je už dačo ine... ale tak to je len moj nazor
hell mam demon 6 a je to skvele tie snimace dd tak isto jedine co je naprd je vyska strun ale clovek si zvikne sak onedlho sem jebneme dalsi klip zo skusobne a tam bude demon , druhy gitarista cort zenox  snimac SD-AHB
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #18 kedy: 12. Apríl , 2011, 19:33:51 »

hell mam demon 6 a je to skvele tie snimace dd tak isto jedine co je naprd je vyska strun ale clovek si zvikne sak onedlho sem jebneme dalsi klip zo skusobne a tam bude demon , druhy gitarista cort zenox  snimac SD-AHB

čo ich ma vysoko ?.. sak daj nižšie kobylku... zbrus nultak.. popripade ohni krk.. a maš po probleme,... ja mam hmatnik uplne rovno... ani do C ani do D...struny nizko... a nedrnčia ani nič... :)
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #19 kedy: 12. Apríl , 2011, 20:29:41 »

tak ked čítam na čom šlapete ani sa nečudujem vaším reakciam  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 12. Apríl , 2011, 20:38:03 »

tak ked čítam na čom šlapete ani sa nečudujem vaším reakciam  Bavím sa skvele

prečo ?.. ja mam  skoro najlacnejšiu 7-čku ( nemohol som si dovoliť drahšiu) jaka je .. samozrejme hned po značkach ako X-pose, harley benton.. a spol.
Zaznamenané
kuna
pravidelný návštevník
Príspevkov: 398

« Odpoveď #21 kedy: 13. Apríl , 2011, 16:10:54 »

čo ich ma vysoko ?.. sak daj nižšie kobylku... zbrus nultak.. popripade ohni krk.. a maš po probleme,... ja mam hmatnik uplne rovno... ani do C ani do D...struny nizko... a nedrnčia ani nič... :)
ladim do b  , jasne ze som daval nizsie kobylu , mam asi vrtulu na krku
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #22 kedy: 13. Apríl , 2011, 16:16:22 »

Mne osobne aj na Hellraiseri vadila prave ta vysoka kobyla. Preto radsej by som volil floydovu verziu ale prave pri Demon by som si radsej zvykal na kobylu alebo kupit floydovu verziu a neskor dokupit nejaky kvalitny floyd.  Zdravíčko ale zase to uz su prachy navyse co by sa uz dalo zohnat aj ibanez 7620 napr
« Posledná zmena: 13. Apríl , 2011, 16:17:20 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.