lednicky1
|
|
« kedy: 29. Apríl , 2011, 23:21:25 » |
|
Ahojte, tak ako ste mi radili skusim upgradnut reprak v tejto strojovni... Daco poradte ak sa da aj daky eshop rovno... Diki
Este dodam ze zvuk chcem orientovat na britsky rockovy.. :D ak sa to vobec na tom peavey da... ale da sa ked sa da do 2. inputu kde je zoslabeny signal trochen
|
|
« Posledná zmena: 29. Apríl , 2011, 23:24:17 od lednicky1 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 30. Apríl , 2011, 20:48:15 » |
|
no a co vlastne chces poradit ? vsak si kup nieco overene, V30, G-12T ... ... a bude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lednicky1
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 03. Máj , 2011, 17:17:34 » |
|
eshop... :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 03. Máj , 2011, 17:21:25 » |
|
Kup si 2*12 orange a mas vybavene. Oreze to trochu tie hnusne peavey vysky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lednicky1
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 04. Máj , 2011, 21:05:35 » |
|
vyskovy zvuk si orezem sam treble mam tak na 3ke idem cez stredy skoro len na tom VK
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lednicky1
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 04. Máj , 2011, 21:08:05 » |
|
btw, rozumelo by si to s triple XXX sheffield??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 04. Máj , 2011, 21:10:31 » |
|
On chce reprak nie cely box..toto je teda rada nad zlato. Ako napisal rasto, treba tam dat nejaky poriadny celestion a bude to fajn.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 04. Máj , 2011, 21:15:47 » |
|
ja si nemozem pomoct ale mne sa peavey boxy nikdy nepacili.. hrali krabicovo papierovo.. kazdy jeden ci uz tie novsie 6505 alebo tie 5150 kazdy jeden marshall 1960 s V30 to tromfol lavou zadnou.. ak mas kombo, skor by som skusil zmenit ten reprak na nejaky celestion V30 alebo nieco obdobne.. pripadne mozno nejake tieto http://professional.celestion.com/guitar/products/heritage/detail.asp?ID=32 aj ked, komba ako take maju tendenciu zniet krabicovo a je fuk aka znacka to je.. kazdy jeden extension cab znie vzdy o triedu lepsie povacsinou
|
|
« Posledná zmena: 04. Máj , 2011, 21:16:24 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mahogany
nováčik
Príspevkov: 51
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 04. Máj , 2011, 21:20:19 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evil
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 04. Máj , 2011, 21:28:38 » |
|
Co som si vsimol na nete, tak tam ludia vacsinou davaju V30...otazka je, ako moc to moze pomoct...kym som mal VK, bol som spokojny aj so stock reprom...
|
|
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 04. Máj , 2011, 21:30:25 » |
|
ja si nemozem pomoct ale mne sa peavey boxy nikdy nepacili.. hrali krabicovo papierovo.. kazdy jeden ci uz tie novsie 6505 alebo tie 5150 kazdy jeden marshall 1960 s V30 to tromfol lavou zadnou.. ak mas kombo, skor by som skusil zmenit ten reprak na nejaky celestion V30 alebo nieco obdobne.. pripadne mozno nejake tieto http://professional.celestion.com/guitar/products/heritage/detail.asp?ID=32 aj ked, komba ako take maju tendenciu zniet krabicovo a je fuk aka znacka to je.. kazdy jeden extension cab znie vzdy o triedu lepsie povacsinou To je pravda, no PV VK nie je na tom az tak zle, nie je to u[lne mala skatulka, ked sa tam da seriozne repro, napr. V30 ako si pisal, tak by malo byt vsetko v poriadku. Otazne je, ci chce majitel len niekam frek. posunut, alebo sa snazi z VK spravit nieco ine, lebo to asi nepojde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lednicky1
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 04. Máj , 2011, 21:48:18 » |
|
chcem posunut zvuk aby bol citatelnejsi, zda sa mi to take zahuhnane lebo hram tak na tretinu gainu.. len hovorim skor dajte dake linky kde by s dali tie repro kupit... :D a dakujem za ten odkaz mahogany pomohol zajtra asi skocim unas v PN maju mat ten tripple XXX sheffield, ale no neviem... rozmyslal som aj o vymeneni lamp kombo bude mat 2 roky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 04. Máj , 2011, 22:02:14 » |
|
chcem posunut zvuk aby bol citatelnejsi, zda sa mi to take zahuhnane lebo hram tak na tretinu gainu.. len hovorim skor dajte dake linky kde by s dali tie repro kupit... :D a dakujem za ten odkaz mahogany pomohol zajtra asi skocim unas v PN maju mat ten tripple XXX sheffield, ale no neviem... rozmyslal som aj o vymeneni lamp kombo bude mat 2 roky... Ten VK je skor na metal podla mna, hlavne, ked to boostnes. Skus zajtra aj prerbrnknut Peavey Classic 30, mozno by Ti to sadlo k Vasmu stylu. Pripadne si skusal na skreslenie pouzivat len nejaku krabicku? Na rock je ich plna prdel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evil
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 04. Máj , 2011, 22:26:29 » |
|
Inac ak Ti VK nesedi, nerozmyslal si radsej poslat ho do sveta, nasetrit a kupit nieco s britskym zvukom? Lebo sa moze stat, ze to prelampujes, vymenis repro a zachvilu bude na svete novy inzerat na tuneny VK vyberany z 10 kusov, neco mezi marshall jcm 800 a mesa dual, znalci vedi
|
|
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 04. Máj , 2011, 22:30:25 » |
|
Inac ak Ti VK nesedi, nerozmyslal si radsej poslat ho do sveta, nasetrit a kupit nieco s britskym zvukom? Lebo sa moze stat, ze to prelampujes, vymenis repro a zachvilu bude na svete novy inzerat na tuneny VK vyberany z 10 kusov, neco mezi marshall jcm 800 a mesa dual, znalci vedi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|