Uz ked ideme do anál iz tak zase zalezi co chces... ked hravas jeden koncert za 2 mesiace tak jasne, rowdies ti pridu. Ale ked by si chcel urobit turne 10 klubov celoplosne, tak to moze skoncit nepekne
Hej teraz si to zažívam na vlastnej koži,...na druhej strane to má výhodu, že ten rok prežiješ s tým že investuješ pomaly aj do cesty, ale aspoň ťa tých 10 ľudí v nečakanom meste vidí, a možno vedia byť aj spokojní :-D
ludia sa chcu bavit a nie pozerat na utrpnych nedocenenych umelcov. treba si uvedomit ze na koncert sa ide z podobnych pohnutok ako do cirkusu. aj tam sa chodi na klauna a pukance. nie na cvicene slony
ty si asi nikdy nebol napr. v národnom divadle, že? :-D
a hlavne -ludia maju v pici ktora kapela cvici a ktora necvici (myslim tym velmi cvici, lebo kazda by mala byt aspon zohrata vsakze) lebo hudba neni o sportovych vykonoch ale o pocite a kedproste hra niekto hudbu postavenu na tom ze sa tam vela deje ale bez pocitu tak si to najde menej ludi asi (vramci zanrovej vyhranenosti samozrejme) .. pici mudry som jak radio
to s tym cvicenim som myslel skor tak, ze niekto investuje svoj cas (ktory priznajme si to je kuevsky drahy) do toho, s tym ze to chce zdokonalovat a priviest do urciteho stadia...kdezto gabi-g si sadne urobí to úplne strašne a myslí, že to robí dobre a všetci mu ešte tlieskajú, resp. prídu na jeho koncert...nejde ani tak o to, že sa idú zasmiať alebo čo, ide mi skôr o ten princíp...poviem príklad. Keď sa deje napr u nás (Hlohovec, Leopoldov..) nejaká akcia kde je nedaj bože vstupné, tak všetci nariekajú, že za to si môžem kúpiť tri pivá, aj keď by ich tá hudba eventuálne zaujímala. No keď v tom istom klube bol jožko jigga jigga suchý a Mokrá čiara koncert tak to tam bolo narvané do prasknutia a všetci na parkete... teraz nechcem vyznieť ako nejaký zatrpklák...ale mne pri tom proste zostáva rozum stáť..už mi začína to čo sa tu deje (gabi-g, afrodias, luštěla, stevino179) pripomínať ten film absurdistán...
zachvíľu z nás skutočne budú zdegenerované opice...
a akákoľvek forma kvalitnej hudobnej výpovede bude partizánskym bojom...
ale už mi drbe z toho finančného účta idem radšej spať :-D