Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 13:28:38
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: moja "one-man band"  (Prečítané 1699 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
koktavyalojz
pravidelný návštevník
Príspevkov: 351

« kedy: 15. Jún , 2011, 23:12:43 »

nazdar gitaristi.
Predstavujem vam one-man kapelu Koktaveho Alojza, mozno si ma este pametate, uz som sa tu prezentoval.
Pridal som na svoj profil 4 nove skladby v style Metal/Rock/NuMetal (neviem to zaradit).
nech sa paci mozte hodnotit...

http://bandzone.cz/koktavyalojz
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1 kedy: 15. Jún , 2011, 23:16:22 »

Vies co je ladicka ?
Zaznamenané

koktavyalojz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 15. Jún , 2011, 23:27:46 »

Vies co je ladicka ?
sory v druhom tracku v case c,17 mi usla struna g... najdem si cas a nahram znova.
alebo co ti neladi?
dakujem
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #3 kedy: 15. Jún , 2011, 23:30:57 »

sory v druhom tracku v case c,17 mi usla struna g... najdem si cas a nahram znova.
alebo co ti neladi?
dakujem
to nieze len v druhom... Treti song, zaciatok... rozladene jak Karolov marek.  Na zdravie!
Zaznamenané

koktavyalojz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 15. Jún , 2011, 23:36:49 »

to nieze len v druhom... Treti song, zaciatok... rozladene jak Karolov marek.  Na zdravie!
co ja viem... az take hrozne mi to nepride, na to ze mam gitaru za 100vku a rocne struny.
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 15. Jún , 2011, 23:54:38 »

co ja viem... az take hrozne mi to nepride, na to ze mam gitaru za 100vku a rocne struny.
Jaky argument  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6 kedy: 15. Jún , 2011, 23:57:31 »

Tak to je v pici.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Ok, je to popici tym padom.  ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 16. Jún , 2011, 00:00:25 »

Okej no neladi to hlavne v tych "solovych" pasazach kde pucut samostatne struny... inak akoze pocuvam tu prvu vec a akoze niektore napady nie su zase zle... take placebo skombinovane s metalindou ... a vsak aj druha sa celkom da. zaklad na nejaku kapelu by tam bol... keby bol dobry spevak, texty a takych aspon 200 odohratych koncertov  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #8 kedy: 16. Jún , 2011, 00:05:50 »

Po brankovom komentári si to aj bojím pustiť :-D a ani si to nepustím lebo nemám na čom :-D takže až zajtra :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #9 kedy: 16. Jún , 2011, 07:33:38 »

mne sa pacia tie napady uplne vazne.. ok je to mozno neladiace v niektorych pasazach ale tie napady su mi sympatickejsie nez vacsina sucasnych metalovych veci zlozenych u nas na svk.. tot vsetko ma to potencial byt dobrymi songami, ale chyba tomu proste spev a nejaky seriozny sat,  to je cele..  neviem ci by som si sam doma na kolene vedel spravit lepsi zvuk asi skor nie.. a hlavne posledne co ma zaujima je kolko stala niecia gitara a ake stare struny tam su.. vascina aj lacnych gitar sa da zostelovat, aj oktavy a ked idem nahravat za ucelom prezentacie, dam si zalezat aj na tom aby struny boli v ok stave lebo potom su vsetky tie hodiny co som nad tym stravil zbytocnejsie.. ale trvam na tom ze sa mi to pozdava vcelku :)
« Posledná zmena: 16. Jún , 2011, 07:35:44 od kaolko » Zaznamenané

koktavyalojz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #10 kedy: 17. Jún , 2011, 22:03:50 »

mne sa pacia tie napady uplne vazne.. ok je to mozno neladiace v niektorych pasazach ale tie napady su mi sympatickejsie nez vacsina sucasnych metalovych veci zlozenych u nas na svk.. tot vsetko ma to potencial byt dobrymi songami, ale chyba tomu proste spev a nejaky seriozny sat,  to je cele..  neviem ci by som si sam doma na kolene vedel spravit lepsi zvuk asi skor nie.. a hlavne posledne co ma zaujima je kolko stala niecia gitara a ake stare struny tam su.. vascina aj lacnych gitar sa da zostelovat, aj oktavy a ked idem nahravat za ucelom prezentacie, dam si zalezat aj na tom aby struny boli v ok stave lebo potom su vsetky tie hodiny co som nad tym stravil zbytocnejsie.. ale trvam na tom ze sa mi to pozdava vcelku :)
diki kaolko  Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.119 sekund, 23 otázok.