Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 14:23:48
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: aparat Stevina  (Prečítané 49742 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #165 kedy: 29. August , 2013, 19:02:54 »

... bolo by to ešte super rozšírit na dve bedne amono zosik s dvoma vystupmi...
Ak budeš jeden reproduktor považovať za celú bedňu, tak tam dáš dva repráky paralelne (vynuluj repro 2 a 4)
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #166 kedy: 29. August , 2013, 20:15:54 »

vdaka, za investovany čas nemusel si to robit nič hmotne si za to teraz realne nedostal ale aj tak si investoval svoj čas - to sa cení  - všetko dobre sa vráti aj z urokami .- máš to u mňa  Na zdravie!
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #167 kedy: 29. August , 2013, 20:16:27 »

fakt skvela pomôcka pre mnohých 
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #168 kedy: 19. September , 2013, 06:59:59 »

tak mam nový apec http://www.vintagemusicshop.sk/aparatury.htm
Impact , preampovky Brimar koncové Philips , akože keď som kukol dnu srdce sa mi rozjasnilo  , hra to super hlavne kvôli master je to použiteľnejšie ako KLipp ktorý hral super ale s tou hlasitosťou bol fakt problém
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #169 kedy: 19. September , 2013, 10:55:03 »

vymenil si ten Klipp za ten powermix Huh!
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
stevino179
Hosť
« Odpoveď #170 kedy: 19. September , 2013, 11:07:20 »

hej plus 100e plus komplet sada náhradných nos lamp  Na zdravie! , ja som z toho klipp bol blázon príliš veľa prepínačov a keď sa to spoji s tým že boli zmazane popisky že čo je čo tak uuplna španielska dedina
ono to až také Pa nieje lebo to ma prakticky identické zapojenie ako impact 100 hlava a hlavne ma to master je po generalke plus tie nahradne lampy takže na dlho vystarane
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #171 kedy: 19. September , 2013, 13:21:40 »

tam u vas je bezne hravat na gamatkach ?  Bavím sa skvele
ked to laney klipp sto bolo horsie ,ako henta palubna doska z ruskeho kombajnu ,tak ja uz neviem  ?§!. a ty si este doplacal 100€ ? tak to chce jeden diazepam s borovickou  Bavím sa skvele
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #172 kedy: 19. September , 2013, 13:34:30 »

on doplácal mne  Zdravíčko aj s náhradnými lampami , Dalas Arbiter  Si píš!!! asi nikomu nič nehovorí  Som frajer ani Lebron ručne vynute trafa /neskor ich kúpil Partrige/ , ani Brimar a telefunken elektrónky , mal som toho už doma dost a toto strčí do vrecka všetko , skoro všetky staré ampy boli robene ako PA nastrojove ampy /aj Simms ale aj napr Hiwat pôvodný ...../  ten Leny sa snažil byť gitarový ale hral trocha zahuhlane oproti tomuto trocha dost ,ma to aktívne korekcie teda nula je v strede  a bud pridáva alebo odoberá - taka reakcia na potak sa len tak nevidí , ma to automatický bias a  všetko pekne ručne na očka pajkovane , zvlada to napätie zo zástrčky od 110 do 250 , navyše top stav široko ďaleko vo svete v takom stave taký amp nevidno ..... ja som spokojný a to je dôležité
ja to odfotím od dnuka a potom Ta asi prejde smiech  Bavím sa skvele  a bude treba aj ten diazepam len pozor s chlastom to dost toporí
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #173 kedy: 20. September , 2013, 07:40:47 »

Bavím sa skvele ten chlapík toho Impacta inzeroval už pár mesiacov, lenže nikto po ňom nešiel a teraz si sa na to chytil, ak Ti ten Klipp 60 blatil tak máš problém inde, možno to bolo v lampách, ale asi to bude skôr v gitare, mohol si to radšej ponúknuť tu, aj keď to bola len 60tka bolo to hodne zaujímavé aj na basu

aktívne EQ má dnes už hocijaká čínska sranda
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #174 kedy: 20. September , 2013, 09:04:55 »

hej predával to dlhšie , aj ten klipp bol niekoľko mesiacov na kytary.cz  keby som to chcel predať tak aby som kúpil impact aj  náhradnými lampami a 100kou na vrch  musel by som ho predavat aspoň za 600 a za 600 sa predával mesiace a nikto sa neozval . Mne sa ten impact tiež nepozdával /dizajnovo a prvý dojem s obrázka/  ale kamoš od ktorého mam klipp mi napísal chod to odskúšant a uši ma presvedčili a som max spokojný . Akože klipp nebol zly /nebolo to gitarov mam starý japan Fender s Custom snímačmi pekne cinkavy / bol skvelý ale toto je zvuk jak kryštál a s  mastrom aj fajný guľatý crunch  , Navyše to ma velmi dobre riešený atenuator , veed skonči vinobranie dam nejaké foto a ukážky .
A ozaj Garde ked píšeš o ampe na basu je to bezkonkukenčne zrovna teno impact osm počul na koncerte a hral cez to basu - ta basa bola všade veeelky zvuk
« Posledná zmena: 20. September , 2013, 09:29:45 od stevino179 » Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #175 kedy: 20. September , 2013, 10:23:33 »

kde a kto to mal na koncerte?
Zaznamenané

telcontar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 433

« Odpoveď #176 kedy: 20. September , 2013, 10:57:34 »

http://www.edgaraudio.se/tubes/impact/impact100.htm

Najviac sa mi paci tato cast:

Citácia
It seems as that amp is known for overheating and following failures, and it was certainly a problem with this one too, when I got it. It's really a bad design, as far as speaking about the biasing of the power tubes. They are running far above there maximum plate dissipation with the original values of the cathode resistors.
Zaznamenané

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #177 kedy: 20. September , 2013, 13:06:27 »

ten bias by sa dal este osetrit ,ale ten dizajn facepalm
no nekup to  Bavím sa skvele

on doplácal mne  Zdravíčko aj s náhradnými lampami , Dalas Arbiter  Si píš!!! asi nikomu nič nehovorí  Som frajer ani Lebron ručne vynute trafa /neskor ich kúpil Partrige/ , ani Brimar a telefunken elektrónky , mal som toho už doma dost a toto strčí do vrecka všetko , skoro všetky staré ampy boli robene ako PA nastrojove ampy /aj Simms ale aj napr Hiwat pôvodný

... sorrac,asi som to zle pochopil ,ale aj tak.Laney je sice staryna ,ale hento je fakt tak do muzea.
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #178 kedy: 20. September , 2013, 15:03:52 »

kua števino srý , ale čo si to vlastne kúpil  ? či vymenil  ? či čo teraz máš , fakt  neviem  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #179 kedy: 20. September , 2013, 16:24:25 »

no vsak staru dobru elektronkovu pajkovaciu stanicu  Ja som čert..
Zaznamenané
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.074 sekund, 23 otázok.