Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 29. August , 2013, 19:02:54 » |
|
... bolo by to ešte super rozšírit na dve bedne amono zosik s dvoma vystupmi...
Ak budeš jeden reproduktor považovať za celú bedňu, tak tam dáš dva repráky paralelne (vynuluj repro 2 a 4)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 29. August , 2013, 20:15:54 » |
|
vdaka, za investovany čas nemusel si to robit nič hmotne si za to teraz realne nedostal ale aj tak si investoval svoj čas - to sa cení - všetko dobre sa vráti aj z urokami .- máš to u mňa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 29. August , 2013, 20:16:27 » |
|
fakt skvela pomôcka pre mnohých
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 19. September , 2013, 06:59:59 » |
|
tak mam nový apec http://www.vintagemusicshop.sk/aparatury.htmImpact , preampovky Brimar koncové Philips , akože keď som kukol dnu srdce sa mi rozjasnilo , hra to super hlavne kvôli master je to použiteľnejšie ako KLipp ktorý hral super ale s tou hlasitosťou bol fakt problém
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 19. September , 2013, 10:55:03 » |
|
vymenil si ten Klipp za ten powermix
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 19. September , 2013, 11:07:20 » |
|
hej plus 100e plus komplet sada náhradných nos lamp , ja som z toho klipp bol blázon príliš veľa prepínačov a keď sa to spoji s tým že boli zmazane popisky že čo je čo tak uuplna španielska dedina ono to až také Pa nieje lebo to ma prakticky identické zapojenie ako impact 100 hlava a hlavne ma to master je po generalke plus tie nahradne lampy takže na dlho vystarane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 19. September , 2013, 13:21:40 » |
|
tam u vas je bezne hravat na gamatkach ? ked to laney klipp sto bolo horsie ,ako henta palubna doska z ruskeho kombajnu ,tak ja uz neviem a ty si este doplacal 100€ ? tak to chce jeden diazepam s borovickou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 19. September , 2013, 13:34:30 » |
|
on doplácal mne aj s náhradnými lampami , Dalas Arbiter asi nikomu nič nehovorí ani Lebron ručne vynute trafa /neskor ich kúpil Partrige/ , ani Brimar a telefunken elektrónky , mal som toho už doma dost a toto strčí do vrecka všetko , skoro všetky staré ampy boli robene ako PA nastrojove ampy /aj Simms ale aj napr Hiwat pôvodný ...../ ten Leny sa snažil byť gitarový ale hral trocha zahuhlane oproti tomuto trocha dost ,ma to aktívne korekcie teda nula je v strede a bud pridáva alebo odoberá - taka reakcia na potak sa len tak nevidí , ma to automatický bias a všetko pekne ručne na očka pajkovane , zvlada to napätie zo zástrčky od 110 do 250 , navyše top stav široko ďaleko vo svete v takom stave taký amp nevidno ..... ja som spokojný a to je dôležité ja to odfotím od dnuka a potom Ta asi prejde smiech a bude treba aj ten diazepam len pozor s chlastom to dost toporí
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 20. September , 2013, 07:40:47 » |
|
ten chlapík toho Impacta inzeroval už pár mesiacov, lenže nikto po ňom nešiel a teraz si sa na to chytil, ak Ti ten Klipp 60 blatil tak máš problém inde, možno to bolo v lampách, ale asi to bude skôr v gitare, mohol si to radšej ponúknuť tu, aj keď to bola len 60tka bolo to hodne zaujímavé aj na basu aktívne EQ má dnes už hocijaká čínska sranda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 20. September , 2013, 09:04:55 » |
|
hej predával to dlhšie , aj ten klipp bol niekoľko mesiacov na kytary.cz keby som to chcel predať tak aby som kúpil impact aj náhradnými lampami a 100kou na vrch musel by som ho predavat aspoň za 600 a za 600 sa predával mesiace a nikto sa neozval . Mne sa ten impact tiež nepozdával /dizajnovo a prvý dojem s obrázka/ ale kamoš od ktorého mam klipp mi napísal chod to odskúšant a uši ma presvedčili a som max spokojný . Akože klipp nebol zly /nebolo to gitarov mam starý japan Fender s Custom snímačmi pekne cinkavy / bol skvelý ale toto je zvuk jak kryštál a s mastrom aj fajný guľatý crunch , Navyše to ma velmi dobre riešený atenuator , veed skonči vinobranie dam nejaké foto a ukážky . A ozaj Garde ked píšeš o ampe na basu je to bezkonkukenčne zrovna teno impact osm počul na koncerte a hral cez to basu - ta basa bola všade veeelky zvuk
|
|
« Posledná zmena: 20. September , 2013, 09:29:45 od stevino179 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 20. September , 2013, 10:23:33 » |
|
kde a kto to mal na koncerte?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 20. September , 2013, 10:57:34 » |
|
http://www.edgaraudio.se/tubes/impact/impact100.htmNajviac sa mi paci tato cast: It seems as that amp is known for overheating and following failures, and it was certainly a problem with this one too, when I got it. It's really a bad design, as far as speaking about the biasing of the power tubes. They are running far above there maximum plate dissipation with the original values of the cathode resistors.
|
|
|
Zaznamenané
|
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 20. September , 2013, 13:06:27 » |
|
ten bias by sa dal este osetrit ,ale ten dizajn no nekup to on doplácal mne aj s náhradnými lampami , Dalas Arbiter asi nikomu nič nehovorí ani Lebron ručne vynute trafa /neskor ich kúpil Partrige/ , ani Brimar a telefunken elektrónky , mal som toho už doma dost a toto strčí do vrecka všetko , skoro všetky staré ampy boli robene ako PA nastrojove ampy /aj Simms ale aj napr Hiwat pôvodný ... sorrac,asi som to zle pochopil ,ale aj tak.Laney je sice staryna ,ale hento je fakt tak do muzea.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 20. September , 2013, 15:03:52 » |
|
kua števino srý , ale čo si to vlastne kúpil ? či vymenil ? či čo teraz máš , fakt neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312