Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 14:04:46
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mastering melodickeho deathmetalu -clanok  (Prečítané 2374 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« kedy: 23. Jún , 2011, 02:28:52 »

Ani neviem ako som sa k tomu preklikal ale u susedov na fore vznikol celkom zaujimavy clanok
http://hudebniforum.cz/clanky-f69/clanek-mastering-melodickeho-death-metalu-t22921.html
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #1 kedy: 23. Jún , 2011, 07:08:39 »

ten pavlii tam pisal clanok pomaly na knihu, sama analyza spiciek, clipu a neviem coho akoby sa pripravoval na master tisicrocia a nakoniec len "od oka" nastavil parametre na maximizeri  Bavím sa skvele no tak to mohol aj bez analyzy.. este to zahovori dristami ze najlepsi je cisty master bez zmeny frekvencii a dynamiky dojebaneho mixu.. toto oni vedia, vsak znalci vedi! Okrem toho, net je plny tutorialov a clankov ako sa analyzuje mastrovany track, esteze tam ma Amorph svoj clanok kde aspon par tipov sa da odkukat.
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #2 kedy: 23. Jún , 2011, 08:11:50 »

ten pavlii tam pisal clanok pomaly na knihu, sama analyza spiciek, clipu a neviem coho akoby sa pripravoval na master tisicrocia a nakoniec len "od oka" nastavil parametre na maximizeri  Bavím sa skvele no tak to mohol aj bez analyzy.. este to zahovori dristami ze najlepsi je cisty master bez zmeny frekvencii a dynamiky dojebaneho mixu.. toto oni vedia, vsak znalci vedi! Okrem toho, net je plny tutorialov a clankov ako sa analyzuje mastrovany track, esteze tam ma Amorph svoj clanok kde aspon par tipov sa da odkukat.

Mne sa páči: "Po prvnim poslechu mixu skladby jsem se rozhodl, ze mastering pojmu spise kreativnim zpusobem, protoze mix se mi vubec nelibil a slysel jsem v nem spoustu nedostatku.". :-)

Ak je to naozaj tak, tak sa treba vrátiť do mixu, rozbiť ho a dať do poriadku. To sa masteringom spraviť nedá... Nezahrávaj sa
« Posledná zmena: 23. Jún , 2011, 08:31:29 od Sanchez » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 23. Jún , 2011, 08:14:11 »

znalci vjedi
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #4 kedy: 23. Jún , 2011, 08:50:46 »

dufam, ze si potom niekto odtial precita aj tuto diskusiu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #5 kedy: 23. Jún , 2011, 15:37:38 »

cize krivy mix sa da dohnat mastrom? v melodickom death metale je mozne asi vsetko  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #6 kedy: 23. Jún , 2011, 17:27:16 »

cize krivy mix sa da dohnat mastrom? v melodickom death metale je mozne asi vsetko  Bavím sa skvele

Kto vie ako je to v nemelodickom death metale...??:-)))
Zaznamenané

tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #7 kedy: 23. Jún , 2011, 18:08:18 »

ten pavlii tam pisal clanok pomaly na knihu, sama analyza spiciek, clipu a neviem coho akoby sa pripravoval na master tisicrocia a nakoniec len "od oka" nastavil parametre na maximizeri  Bavím sa skvele no tak to mohol aj bez analyzy.. este to zahovori dristami ze najlepsi je cisty master bez zmeny frekvencii a dynamiky dojebaneho mixu.. toto oni vedia, vsak znalci vedi! Okrem toho, net je plny tutorialov a clankov ako sa analyzuje mastrovany track, esteze tam ma Amorph svoj clanok kde aspon par tipov sa da odkukat.

ten Amorphov master je na klobuk dole  Zdravíčko
Zaznamenané

Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #8 kedy: 23. Jún , 2011, 18:18:22 »

ten Amorphov master je na klobuk dole  Zdravíčko

Jasné. Ale na začiatku článku išlo o mastering mix tracku. A Amorph to potom celé mixoval nanovo.  Na zdravie!
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 23. Jún , 2011, 23:06:40 »

... Amorph to potom celé mixoval nanovo.  Na zdravie!

nenasiel som jedinu zmienku o tom, ze by to miesal nanovo.
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #10 kedy: 23. Jún , 2011, 23:14:09 »

nenasiel som jedinu zmienku o tom, ze by to miesal nanovo.
na druhej strane o tom pisu.
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 23. Jún , 2011, 23:18:18 »

uz vidim, ale ten clanok aj ta ukazka je z povodneho mixu. to co spravil potom a ako to spravil je ina tema
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.104 sekund, 22 otázok.