Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 19:13:07
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Symbiosis  (Prečítané 24159 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
vittore
pravidelný návštevník
Príspevkov: 513

« Odpoveď #30 kedy: 17. Január , 2012, 13:34:07 »

experiment so zenskym spevom
http://soundcloud.com/xgfhj/purple-with-vocals
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #31 kedy: 17. Január , 2012, 13:45:34 »

pocuvaj ten zaciatok neni nejaky craig david? uplne vazne.. a inak sa mi zda alebo tam nepocujem vobec gitaru? cele to nejak duni ako keby tam boli dve basy kks
« Posledná zmena: 17. Január , 2012, 13:46:23 od kaolko » Zaznamenané

vittore
pravidelný návštevník

« Odpoveď #32 kedy: 17. Január , 2012, 13:50:09 »

nepoznam jediny song od neho, ale tak je to mozne, ved vsetko uz bolo vymyslene  Bavím sa skvele
mali sme tento song aj instrumentalne, je aj na tom soundcloude myslim tak skus porovnat
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #33 kedy: 17. Január , 2012, 13:52:34 »

super je ten vokal! zvuk beriem s rezervou
Zaznamenané

stoka!
pidri
pravidelný návštevník
Príspevkov: 251

« Odpoveď #34 kedy: 17. Január , 2012, 13:59:45 »

príjemné zasnené vokály. navodilo mi to takú Uneven Structure atmosféru  Zdravíčko
« Posledná zmena: 17. Január , 2012, 14:00:23 od pidri » Zaznamenané
vittore
pravidelný návštevník

« Odpoveď #35 kedy: 17. Január , 2012, 14:06:59 »

diky chalani,
hej nabralo to taku chilloutovu rovinu cele..hlavne absenciou poriadneho chlapskeho screamu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Brumla XXL
nováčik
*
Príspevkov: 43

« Odpoveď #36 kedy: 17. Január , 2012, 14:08:01 »

kludne moze to byt prebasovane, lebo mam napi.. sluchatka lebo posledne schopne sa mi doj.bali.. takze moze sa stat... zvuk jasne neni to profi top.. ale zase je to zbuchane len tak "na kolene" ..
Zaznamenané

Ozzyc
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 123

« Odpoveď #37 kedy: 17. Január , 2012, 14:45:15 »

celkom v poho muzika  Na zdravie!
čo sa spevu týka, kľudne si tam viem predstaviť dačo trvdšie,, aj "purple" by bolo zaujímavé premiešať nejaký masakrál vokál s tým ženským
otázočka: bicie sú superior, dfh, či?
 Zdravíčko
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #38 kedy: 17. Január , 2012, 15:29:23 »

vyborna atmosfera. paci sa mi to, s muzskym screamom by sa to imho posunulo do bezneho cliche daneho zanru. takto je to aspon svojskejsie.
« Posledná zmena: 17. Január , 2012, 15:29:41 od pista58 » Zaznamenané

o-yep sro
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #39 kedy: 17. Január , 2012, 15:36:00 »

V tom uvode s telefonovym efektom parada, som si hned povedal, ze toto bude bomba kombinacia. Ten ostatok sa mi uz ale nepaci. Slabucka spevacka s nudnou farbou hlasu a s takou tou slovenskou garazovou anglictinou. Sakra chalani, Vam by som tam prial nejaky skvely vokal, ta muzika je uplne top. Pre mna najlepsia tvrda muzika co som v tejto krajine pocul to date,
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #40 kedy: 17. Január , 2012, 15:40:27 »

chcel som si to povodne nechat pre seba ale teraz si uz nenecham :-)

zensky vokal je dobry napad ale nie tento :-) trosku bez invencii.. najskor som bol poteseny ale ked potom zacalo dievca verne kopirovat hudbu, tak ma to preslo.

bojim sa, ze by to pri "celovecernom" albume bolo strasne rovnake.

Martinko (nm) uz sa nenavazaj do tej anglictiny :-) NIKTO na slovensku ju nikdy ovladat nebude.. jedine katka korcek :-) ta zase nikdy nebude dobre hovorit po slovensky :D
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #41 kedy: 17. Január , 2012, 15:46:42 »

chcel som si to povodne nechat pre seba ale teraz si uz nenecham :-)

zensky vokal je dobry napad ale nie tento :-) trosku bez invencii.. najskor som bol poteseny ale ked potom zacalo dievca verne kopirovat hudbu, tak ma to preslo.

bojim sa, ze by to pri "celovecernom" albume bolo strasne rovnake.

Martinko (nm) uz sa nenavazaj do tej anglictiny :-) NIKTO na slovensku ju nikdy ovladat nebude.. jedine katka korcek :-) ta zase nikdy nebude dobre hovorit po slovensky :D

ale ved ja to nemyslim nejak fanaticky, no akosi je to aspekt, ktory ti rovno udrie do ksichtu a inak muziku "svetovej" kvality vracia zas na SR. ved kolko je skandinavskych kapiel, alebo aj francuzi, ktori maju nadupanu anglinu. a to francuzi maju foneticky vacsi problem s EN ako napriklad my, slovaci. aj napr Bujon ma dobru anglinu, ktora mi nevadi (aj ked tiez niekedy bachne do toho taky ten hornoravsky feeling)
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #42 kedy: 17. Január , 2012, 16:04:07 »

enouenou schaaapa.. laj du blajz .. onnmezist..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #43 kedy: 17. Január , 2012, 16:08:03 »

inak co sa tyka toho ze preco skandinavci zneju lepsie po anglicky - je to pribuznejsi jazyk ku anglictine nez slovanske jazyky.. a taktiez v tych krajinach vie asi 80% plynule anglicky tak, ze sa mozeme strcit

mne ten jej hlas nejak extra nevadil ani co sa vyslovnosti tyka.. je to ovela lepsie nez vsetky tie kapely co hravaju covery a babenka tam vykrikuje hornnitriancinou texty od creedu.. uplne ok to je a som zvedavy na live koncerty ak to raz uzrie svetlo sveta.. inak minule som si pustil nejaku kapelu.. typek tam spieval po anglicky.. a takmer som to vypol jak hrozne znela jeho vyslovnost.. potom tak kukam ze odkial su a boli to nejaki Iri alebo keru mariu.. znelo to jak keby sa kapela kabat rozhodla robit covery helloweenu

inak nieco mi vravi ze ak toto pojde live von, tak nazivo spev pocut nebude :) a inak ta spevova linka mi pripomina nieco z tych veci co hra tuto nas kolega gila s kapelou.. co maju spevacku..sranda ze aka podobna spevova linka ako tie ich
« Posledná zmena: 17. Január , 2012, 16:11:10 od kaolko » Zaznamenané

Brumla XXL
nováčik
*
Príspevkov: 43

« Odpoveď #44 kedy: 17. Január , 2012, 16:15:02 »

hej zdrave nazory jasne.. dakujeme.. aby som sa priznal, po nejakom case prace s tymto nahratym materialom som ho zahodil a nenavidel, potom som to zacal robit az na dotaz dievciny ktora by to uz rada pocula..tak ze debre.. a opat mi to zacina pomaly liezt na nervy:D ale  ako vo svojej podstate to je celkom zaujimava myslienka, je to len experiment, taky chill out..aj ked osobne by som si tam predstavoval iny spev, ked uz aj zensky tak nejaky masivny hlas s pefektnym prejavom a feelingom,mozno aj nieco ako r´n´b spevacka, alicia keys alebo tak:D ale darovanemu konovi na zuby nepozeraj..dievca povedalo ze jasne , ze skusi do toho daco dat, a CELKOM v pohode.. som trosku sklamany z toho ze viem ako spieva so spanielkou alebo tak a viac otvori svoj hlas, ma to vacsie gule.. tuna je taka utiahnuta sa mi zdalo aj pri nahravani.. iste je ze to bol iba taky pokus, spev do nasich songov bude muzsky aj so screamom, ale este to nejaky cas potrva kym to pojde von..:)
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.03 sekund, 23 otázok.