Brumla XXL
nováčik
Príspevkov: 43
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 18. Január , 2012, 23:15:43 » |
|
celkom v poho muzika čo sa spevu týka, kľudne si tam viem predstaviť dačo trvdšie,, aj "purple" by bolo zaujímavé premiešať nejaký masakrál vokál s tým ženským otázočka: bicie sú superior, dfh, či? bicie su superior - metal foundry, ale mal by som zajst na lekciu k nejakemu skusenejsiemu panovi aby mi ukazal nejake vychytavky co sa tyka zvuku, hlavne kopaku..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ozzyc
náhodný pocestný
Príspevkov: 123
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 19. Január , 2012, 09:49:17 » |
|
bicie su superior - metal foundry, ale mal by som zajst na lekciu k nejakemu skusenejsiemu panovi aby mi ukazal nejake vychytavky co sa tyka zvuku, hlavne kopaku..
dalo by sa s tým určite ešte čo to porobiť,, ale na druhú stranu, myslím, že je to v poho.. aj tak by bolo najlepšie splašiť živého bubeníka,, programovaním to aj tak nikdy nechytí ten fíling.. ,,tiež sa chystám začať svoje veci nahrávať a špekulujem tiež, čo a ako s bicími.. nech sa darí!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Brumla XXL
nováčik
Príspevkov: 43
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 19. Január , 2012, 21:05:28 » |
|
myslim ze uz som to videl dakde... stiahol som si presety bulba z periphery ale nejdu mi spustit:/ ale dakujem za toto snad to pofici a pomoze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 19. Január , 2012, 22:38:23 » |
|
je tam tusim priamo preset pre logic pro, ktory bezi na macoch, ale su tam aj screeny ako ma nastaveny mixer + nastavenia efektov na jednotlivych stopach bicich. da sa podla nich nastavit ten preset aj v hocijakom inom DAW. vela pluginov, resp vsetky, co su tam pouzite, su bud free alebo built-in z logic, ale je jednoduche najst za ne ekvivalentnu nahradu a dostelovat si to podla seba. zvukovo je to velmi fajn a mas potom predpripravenu podu na vlastnu realizaciu co sa tyka tych bulbovych presetov, tak zrejme nemas updatenuty SD na najnovsiu verziu
|
|
« Posledná zmena: 19. Január , 2012, 22:39:31 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 23. Január , 2013, 22:41:21 » |
|
K tým nollyho presetom, nollyho presety sú robené mimo drummer v DAWe. Dobrý preset v drummeri sa volá myslím Snotlip a od toho sa dá odraziť. Hlavne OH je tam spravený dobre a room. Ale presety sú len taký odrazový mostík, dobré sú aj od Andyho Sneapa. Veľa robí paralelná kompresia a vrstvenie a sidechain. Nové EP znie celkom ok. edit: máte hlas
|
|
« Posledná zmena: 23. Január , 2013, 22:44:37 od majso »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 18. Február , 2013, 22:56:31 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 18. Február , 2013, 23:18:44 » |
|
Miestami super, miestami kusok wtf
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 18. Február , 2013, 23:22:00 » |
|
Je to fajn u nás v tomto štýle top :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 18. Február , 2013, 23:39:54 » |
|
Toto budem zajtra točiť v práci dokola.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 19. Február , 2013, 00:20:29 » |
|
ajajaj. chlapci mam vas rad ale obavam sa ze spevak netusil v akom tone sa nachadza kapela a toboz ani on.. gulasik zial..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 19. Február , 2013, 00:46:44 » |
|
Veľmi fajn muzika. Som príjemne prekvapený, že nám tu vyrastajú noví šikovní speváci.
|
|
« Posledná zmena: 19. Február , 2013, 00:47:09 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 19. Február , 2013, 01:44:23 » |
|
vypocul som si Thistle - vyborne !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 19. Február , 2013, 07:49:57 » |
|
Miestami super, miestami kusok wtf tiez som na tom podobne. screamy v pohode, ale spev jak keby prisla do tech metalu spievat ta muzatka z Placebo, farba podobne plechova, akurat, ze tensi hlasok. nieze by to bolo vyslovene zle, ale v ramci spevu mi ta farba do tohho zanru vobec nesedi, aj ked sa na to da casom zvyknut.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|