Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 24. September , 2011, 15:03:43 » |
|
aspon som poslal autenticku vec, improvizacku... no tak okrem iného viac zamakáš na improvizácii a dúfam, že ťa tam budem vidieť budúci rok bez tých kecov okolo..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 24. September , 2011, 15:06:33 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 24. September , 2011, 16:47:00 » |
|
Prepac ...ale zabudol som este povedat ze pocas solovania som dostal krc do palicku, potom sa ponad nasu skusobnu prehnalo tornado, basakovi trebalo urgentnte kakať, na dvere nam zaklopala Marianna Durianova ze sa chce so mnou vyspat tak som bol trosicku nervozny, potom sa mi zacalo dymit z komba to ma trochu rozhadzalo a v hlave som este riesil otazku hladomoru v somalsku cize som mal narusene sustredenie, no a nakoniec mi praskli vsetky struny tak som hral len tak ze som tukal do snimacov je to pocut od 2:32 s.... a este do toho mi viktor povie ze v japonsku vyplavilo na breh vraskavca ozrutneho a snazia sa ho dobrovolnici dostat spat, bolo mi luto toho zvieratka takze tolko k nahravkam, preto ma nevybrali na Gitariadu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 24. September , 2011, 17:36:54 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 25. September , 2011, 20:17:58 » |
|
tak toto je teda ze dost poprdeli... ja chcem poskladat power trio, poznam nejakych borcov tu v BB, uvidime ci sa zadari... ak nie budem musiet fidlikat s backingami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Cwack
nováčik
Príspevkov: 14
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 26. September , 2011, 13:36:34 » |
|
co tam robi zamboch? :D to neni sci fi spisovatel? inak buduci rok sa hlasim na basgitaru.. lebo.. tam je umiestnenie iste. toz uz len zacat hrat na tu basu
Arnolde! :-) Mimochodem, všiml sis, že jedním z mediálních partnerů Gitariády je Muzikus? Hledám klikám a nikde o této fajné akci ani písmenko. Snad jen PR z loňska. Podpora jag cyp...:-( Ale su optimista, třeba se ještě zbrchají...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 26. September , 2011, 14:38:58 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Cwack
nováčik
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 26. September , 2011, 14:47:40 » |
|
No si predstav, a že mediálny partner.. Mám pocit, že to je skôr mediálna podpora Muzikusu zo strany Gitariády: Možná že se všechno teprve chystá... (což by bylo ovšem s ohledem na to, že na živé hraní je již vybráno, poněkud... ) V porotě je psaný šéfredaktor Muzikusu. Zeptám se ho na to....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 26. September , 2011, 16:44:10 » |
|
No si predstav, a že mediálny partner.. Mám pocit, že to je skôr mediálna podpora Muzikusu zo strany Gitariády: Tlacova sprava na nete z roku 2010? To je cela podpora? To potom sedi v reklamnom oddeleni Muzikusu marketingovy Boh
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 26. September , 2011, 16:48:52 » |
|
V poslednom cisle co mam doma, neviem ci august, alebo september, je spomenuta gitariada, v takom tom info stlpceku na zaciatku
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
Cwack
nováčik
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 26. September , 2011, 18:19:42 » |
|
V poslednom cisle co mam doma, neviem ci august, alebo september, je spomenuta gitariada, v takom tom info stlpceku na zaciatku
Paráda. Doufal jsem, že něco tištěného vyšlo. Aspoň něco! Tedy prozatím se mi to jeví jak mediální mikropidipartnerstvíčko...:-) Ale třeba bude líp...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ATY
nováčik
Príspevkov: 38
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 26. September , 2011, 21:42:30 » |
|
Nebude. Je to uplne na hovno. Aspon niekto dodrziava dohodu. Dik PITU a gitaristi.sk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 26. September , 2011, 21:46:41 » |
|
tejto akcii prajem
|
|
|
Zaznamenané
|
jednoducho som ignoroval axiomu
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 26. September , 2011, 23:03:18 » |
|
Nebude. Je to uplne na hovno. Aspon niekto dodrziava dohodu. Dik PITU a gitaristi.sk
z našej strany je to jasné..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marekom
nováčik
Príspevkov: 66