takze potrebujes pridat STREDY a nie hlasitost
hej jasné ako zvýrazní to tú gitaru to je jasné na 100% , robil som to X krát ručne ked som mal korekcie na hlave aby som sa počul v niektorých pesničkách pridal som troška stredov , a niekde zasa ubral , malo to lepší a príjemnajší efekt ako si pridávať decibely celý čas ked hráš doprovod ,
ale na sóla by radčej ana ten krátky moment decibely s rovnakým zvukom :D
ALE ! mám pedalbor , jendokanálovú hlavu bez korekcií a nechci mi povedať ,že si mám kúpiť grafický EQ od Bossu kde si pridám stredy aj hlasitosť :D .... ti poviem ,že som to mal a skúšal dlho a neni to ONO ,...
aj s tvojím ďalším názorom súhlasím ,že keď má niekto aparát už dosť nahlas a dá si ho ešte viacej alebo si boostne v slučke a čaká viacej volume tak to je zcestné ... nech si kúpi 100W lampáč , :D
ALE ! ked hráš na aparáte s hlasitostou na 40-50% kde už to má ten cveng čo chceš , nikto nehrá s vygúlaným aaprátom v dnešnej dobe až na výnimky u marshallov kde je gitara kábel aparát :D :D
hovorím o prípade väčšiny že aj ja si dávam zosik tak na 30 WATTov z 50tich + - 10W hore dole
tedy to má stále teda malo by mať zvukovú rezervu kde sa ten zvuk až tak nemení v tom pásme a drží si ten TOP zvuk ...
čiže ked ho boostneš pedálom o napr. 5-10% čo je jemné pootočenie volume na zosiloavči nemalo by ti to markantne zmeniť zvuk .....
dostanem sa v tom prípade na hranicu hlasitosti zosilňovača kt v bežných podmienkach nemám , a stále ten zosilovač nejde na plný wýkon kde už by išiel zvuk úplne dole ....
čiže to čo si hore spomenul by som zaradil do extremnejších prípadoch , ale máš pravdu ,