bastiensburg
nováčik
Príspevkov: 12
|
|
« kedy: 07. September , 2011, 21:43:34 » |
|
V poslednej dobe ma naozaj zaujala jeho tvorba. Uzasny technika, feeling, frazovanie atd... proste parada :D V blizkej dobe by mal vydat svoj debutovy album.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 07. September , 2011, 21:47:58 » |
|
hej, je naozaj výborný. Veľmi výrazný súčasný gitarista so všetkými atribútmi, ktoré si spomenul.. .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 07. September , 2011, 22:14:31 » |
|
vyborne! dik za tip..trosku mi pripomina guthrieho govana
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 07. September , 2011, 22:56:12 » |
|
vyborne! dik za tip..trosku mi pripomina guthrieho govana Za posledné obdobie sú pre mňa práve títo dvaja asi najvýraznejší, čo sa týka elektrickej gitary. Perfektná technika, ale pritom výborný tón aj celkovo veľmi príjemný prejav.
|
|
« Posledná zmena: 07. September , 2011, 23:16:41 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 07. September , 2011, 22:58:17 » |
|
neni zly..taky do G3-ky..
|
|
|
Zaznamenané
|
jednoducho som ignoroval axiomu
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 08. September , 2011, 00:18:14 » |
|
mna guthrie oslovil viac....ale tym nechcem povedať že tento nieje dobry pači sa mi hlavne ta odlišnosť od inych špičkovych gitaristov ako napriklad chrisa brodericka alebo kila loureira ... kiko este ma "svoju tvar" hlavne v tych latino veciach ale broderick podla mojho nazoru zapada medzi ostatnych.. technika a rychlosť nieje všetko... napr. taky rusty cooley.. čo z toho že hraje rychlejšie jak petrucci ale všetky jeho pesničky su take iste same sola ktore už nesu ani zaujimave, ničim nevynikaju takymto gitaristom poklona a klobuk dole
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 08. September , 2011, 00:23:20 » |
|
mna guthrie oslovil viac....ale tym nechcem povedať že tento nieje dobry pači sa mi hlavne ta odlišnosť od inych špičkovych gitaristov ako napriklad chrisa brodericka alebo kila loureira ... kiko este ma "svoju tvar" hlavne v tych latino veciach ale broderick podla mojho nazoru zapada medzi ostatnych.. technika a rychlosť nieje všetko... napr. taky rusty cooley.. čo z toho že hraje rychlejšie jak petrucci ale všetky jeho pesničky su take iste same sola ktore už nesu ani zaujimave, ničim nevynikaju Rusty Cooley - jeho hra mi vôbec nič nepovedala.. Kiko Loureiro - pamätám si, že ma naozaj kedysi zaujal technikou, ale tam to zatiaľ aj ostalo. Musím sa naňho mrknúť zas..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 08. September , 2011, 00:31:19 » |
|
Rusty Cooley - jeho hra mi vôbec nič nepovedala.. Kiko Loureiro - pamätám si, že ma naozaj kedysi zaujal technikou, ale tam to zatiaľ aj ostalo. Musím sa naňho mrknúť zas.. ved to iste som napisal aj ja že kiko este dokazal niečim svojskym zaujať.. ale taky rusty je akurat shreeder ktory sa nevyvyja a preto si dokažem važiť takych gitaristov ako je ten alex
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 08. September , 2011, 00:52:49 » |
|
kiko rusty kazdemu podla jeho gusta
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 08. September , 2011, 08:07:18 » |
|
kiko rusty kazdemu podla jeho gusta viem si predstavit ako by som bol pred 8 rokmi z toho rustyho mimo, ze aky je to perfektny gitarista (v zmysle cim rychlejsie tym lepsie) teraz ma akurat zacala po 20 sekundach boliet hlava
|
|
|
Zaznamenané
|
jednoducho som ignoroval axiomu
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 08. September , 2011, 11:22:57 » |
|
videli sme ho vo frankfurte, vie to chlapik to je samozrejme ....za chvilu ale pride rastis, a povie ze takych je plny youtube
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 08. September , 2011, 11:48:53 » |
|
zas treba uznat ze rusty je skor sportovec ..ja osobne som nikoho rychlejsieho nevidel
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 08. September , 2011, 12:04:24 » |
|
kiko rusty kazdemu podla jeho gusta kiko je aspoň viac melodický, hrá príjemne. Rusty /to mi hádam aj miso-kolo potvrdí/ je pre mňa len skladačka cvičení. Aj keď niektoré pasáže, keby sa rozvinuly inak, mohlo by to byť zaujímavejšie. Príde mi to ako dobrá etuda na 3 druhy cvičení, ktoré sú tam stále dokola.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 08. September , 2011, 12:17:55 » |
|
kiko je aspoň viac melodický, hrá príjemne. Rusty /to mi hádam aj miso-kolo potvrdí/ je pre mňa len skladačka cvičení. Aj keď niektoré pasáže, keby sa rozvinuly inak, mohlo by to byť zaujímavejšie. Príde mi to ako dobrá etuda na 3 druhy cvičení, ktoré sú tam stále dokola.
tej narazke na mna som celkom nepochopil, kedze ja som sam tvrdil (konkretne o tebe) ze tvoje skladby su len cvicenia. a nezmenilo sa nic na tom. ale mas pravdu, rusty je skladacka cviceni rovnako ako ty (ale na trochu inej urovni)
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 08. September , 2011, 12:23:52 » |
|
ale mas pravdu, rusty je skladacka cviceni rovnako ako ty (ale na trochu inej urovni) to nebola narážka na teba. Myslel som, že práve niečo takéto aj y považuješ za skladačku cvičení. Moje skladby niesú takto robené, bohužiaľ - našťastie.. O úrovni sa nemusíme baviť, to je trápny posmešok. Nemám problém zahrať takúto skladbu, ale nerobím takéto veci..
|
|
« Posledná zmena: 08. September , 2011, 12:25:39 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|