|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 08. September , 2011, 13:23:52 » |
|
už zase idu do mody bizardnosti - hurááá
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 25. Jún , 2013, 14:25:45 » |
|
Momentalne mam doma gitaru s tymto systemom. Po kratkom hrani s tym som velmi prekvapeny. Je to vcelku jednoduche ovladanie, podobne nastavovanie (ladenie, vyska strun, atd...) ako pri FloydRose.
Gitaru sa mi nepodarilo rozladit, ani o cent. Pani z Evertune to vymysleli dokonale. Ci vonku, ci dnu, ci v studiu - vzdy to ladi. Fakt dokonala zalezitost. Aj pravacka sa pekne smyka, ziadne zadrhavanie, nic nezavadzia.
Vrelo odporucam. Ladicku potrebujem uz akurat len pri nahadzovani novych strun.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 25. Jún , 2013, 15:42:12 » |
|
ako je to so sustainom? nestraca sa?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 25. Jún , 2013, 15:54:40 » |
|
ako je to so sustainom? nestraca sa?
nie, nestraca
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 26. Jún , 2013, 12:58:46 » |
|
Mam na test gitaru, VGS Eruption jetblack. Tu sedmicku budem mat hned za touto, taktiez na test, budu aj ukazky. Na tuto sedmicku sa az velmi tesim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 26. Jún , 2013, 13:26:57 » |
|
Mam na test gitaru, VGS Eruption jetblack. Tu sedmicku budem mat hned za touto, taktiez na test, budu aj ukazky. Na tuto sedmicku sa az velmi tesim. Brandon, a to sa da fajne zrobit na hocijaku gitaru? Ci?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pidri
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 26. Jún , 2013, 13:39:17 » |
|
Brandon, a to sa da fajne zrobit na hocijaku gitaru? Ci?
maju na stranke upozornenie ze je to problematicke na Fender Thin Line, Ibanez SA-Series, Gibson SG atd...prosto gitarach s tenuckym telom. inac asi na selilenjaku marhu to naklepes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 26. Jún , 2013, 13:41:31 » |
|
nesmies mat telo z marhule.. to je makke a potom to pruzi.. Semish ma telo z marhule, aj ked dost schudol v poslednej dobe teda.. na leto do plaviek.. alebo do rydzikov..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 26. Jún , 2013, 14:05:44 » |
|
Brandon, a to sa da fajne zrobit na hocijaku gitaru? Ci?
Sak ty si spokojny, tebe vsetko ladi. Ci ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 26. Jún , 2013, 15:08:48 » |
|
Ladi.. a ladilo by este lepsie, keby mi dal imbus aj od mostikov na floyde :D :D :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 26. Jún , 2013, 17:27:24 » |
|
systém ako taký sa mi páči, ale to že sa pri montáži odfrézuje snáď jedna tretina tela, s tym by som sa podvedome už asi nevedel vyrovnať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 26. Jún , 2013, 17:30:25 » |
|
systém ako taký sa mi páči, ale to že sa pri montáži odfrézuje snáď jedna tretina tela, s tym by som sa podvedome už asi nevedel vyrovnať Tak ono treba zvazit na aky nastroj to clovek chce. Ked som si pozrel stranku a uvidel som na 335ke tento system, srdce ma zabolelo... Zas ja by som si to kupil uz s hotovou gitarou, nez davat do svojej robit. Aj ked chapem... pohodlie, zvyk, atd... Kazdopadne zatial bezkonkurencna zalezitost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 26. Jún , 2013, 18:18:58 » |
|
a nejak som nepochopil, čo to samé naladí či ? pls vysvetlí to niekto ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|