Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 15:42:58
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ultimate TELE vyroba  (Prečítané 12654 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #15 kedy: 14. September , 2011, 11:46:38 »

Ja nemam pocit, aby to bolo nejake tupe. Pozri si cele to video.

A dalsia vec - staci pridat presence/vysky a mam klasicke tele, ci ako ?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #16 kedy: 14. September , 2011, 11:55:01 »

A dalsia vec - staci pridat presence/vysky a mam klasicke tele, ci ako ?  Bavím sa skvele

praveze nie.. to co ta gitara nema nedozenies ziadnym EQ.. naopak ked ma niecoho vela napriklad ostrosti a vysok tak sa da ubrat na clone a si phan.. taka ta povestna krkova poloha na tomto mahagonovom tele znie podobne ako ked u mna na gitare rozpojim HB na singel - ze ok je to ciste a? :D .. osobne by som takyto tele nechcel.. hlavne kebyze to ma zmysel uz ho z toho mahagonu robia davno ci? :) ale jasne otazka chuti samozrejme..

inak paradoxne napriklad ten strat co ma Roberto znel ppci ale tak to je tiez iny druh gitary samozrejme :)
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #17 kedy: 14. September , 2011, 11:56:58 »

Nie nie tú frekvenciu čo ti gitara proste nedáva na zosilovači už nedošteluješ, je to napiču proste  Bavím sa skvele
Ale nie no keď sa ti to páči je to v poriadku, ja tiež keď sa povie tele zvuk tak si predstavím niečo také ako ten fender custom shop tunak. tam si viem clonov spraviť aj menej ostrý zvuk, ale je tam aj ten klasický otvorený twangový zvuk, čo tento podľa toho čo počuť z nahrávky nemá má skorej tak viac uzatvorený zvuk menej agresívny by som povedal.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #18 kedy: 14. September , 2011, 12:07:20 »

inak vcera som cital velmi vela o 'swamp ash' dreve a ze vlastne v drevarstve je ten pojem chujina a ze to tak nazyvaju lebo si to trh pytal.. v nejakych 50-60 rokoch sa vraj robili tie gitary z jasena ktory rastol v mokrych bazinatych castiach bolo ho strasne vela, uplne klasicky jasen proste len rastol v danej lokalite tak ho brali odtial..
a tym ze ludia furt pisali swamp ash sem swamp ash tam ze je to lepsie nez northern (tiez podla lokality)  atd tak vznikol uplne cely marketing okolo toho dreva.. v konecnom dosledku to ci kupite swamp ash alebo northern je otazkou dufania ze ten dodavatel vas za prve nechce ojebat ale vyjst v ustrety a za druhe ze aj vobec vie co chcete od neho a ake vlastnosti ma drevo mat..
inak uz dlho sa pohravam s myslienkou ze si dam spravit  tele zo swamp ash-u ale mam z toho uplne panicky strach lebo najst dobre drevo je skoro zazrak..
problem s tym drevom je teda daky, ze - treba kupovat co najlahsie a teda take co bolo zrezane co najvaic dole pri zemi. .akonahle clovek kupi take ktore rastlo vyssie tak to nehra jak by malo, je to tenucky zvuk s neprijemnou ostrostou.. 
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #19 kedy: 14. September , 2011, 12:13:41 »

kup si CS a bude ti jedno kde to rastlo  Som frajer
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #20 kedy: 14. September , 2011, 12:14:36 »

len ja by som chcel 7icku  ha ha ha to je ten problem.. som aj rozmyslal ze ci nezobrat nejaky pekne hrajuci tele a sprznit ho ze sa vyfrezuje vacsi otvor na osadenie krku ale asi by to nesedelo heh
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #21 kedy: 14. September , 2011, 12:15:14 »

problem s tym drevom je teda daky, ze - treba kupovat co najlahsie a teda take co bolo zrezane co najvaic dole pri zemi. .akonahle clovek kupi take ktore rastlo vyssie tak to nehra jak by malo, je to tenucky zvuk s neprijemnou ostrostou.. 

To s vahou veru sedi. Ale na margo ostrosti tazsieho jasena - uz som zazil aj 5,5 kilove povodne late 70s Straty, ktore zneli velmi mohutne. Neda sa uplne generalizovat.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #22 kedy: 14. September , 2011, 12:17:09 »

moze byt..  :)
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #23 kedy: 14. September , 2011, 15:30:45 »

len ja by som chcel 7icku  ha ha ha to je ten problem.. som aj rozmyslal ze ci nezobrat nejaky pekne hrajuci tele a sprznit ho ze sa vyfrezuje vacsi otvor na osadenie krku ale asi by to nesedelo heh

a 7cku v CS nespravia? nehovorim teraz ze kolko by to stalo, ale iba ze ci sa take echt custom verzie robia, lebo konkretne pri basach som videl vselico od nich, ale bolo to skor pre "hviezdy".
Zaznamenané

o-yep sro
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #24 kedy: 14. September , 2011, 15:35:05 »

a 7cku v CS nespravia? nehovorim teraz ze kolko by to stalo, ale iba ze ci sa take echt custom verzie robia, lebo konkretne pri basach som videl vselico od nich, ale bolo to skor pre "hviezdy".

bezne hej, ale karolovi nie  Bavím sa skvele
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #25 kedy: 14. September , 2011, 15:37:30 »

na to nemam prachy ani motivaciu  :) dalsia vec je ze kebyze ale poviem ze hram v nejakej dobrej thrashmetaloovej bratislavskej kapele no neviem ci by mi nedali aj sami endorsement
Zaznamenané

vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #26 kedy: 14. September , 2011, 15:39:01 »

na to nemam prachy ani motivaciu  :) dalsia vec je ze kebyze ale poviem ze hram v nejakej dobrej thrashmetaloovej bratislavskej kapele no neviem ci by mi nedali aj sami endorsement

ale musel by si slubit ze ju neprerobis  Bavím sa skvele
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #27 kedy: 14. September , 2011, 16:16:52 »

ja uz mam prichystany prazovy drooot  No hanbím sa..
Zaznamenané

ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #28 kedy: 14. September , 2011, 17:29:00 »

ja som si fotky z tej vyroby vychutnal neuveritelne. .strasne ma bavi take sledovat :-)

a silne pochybujem, ze byFender CS spravili 7cku.. velmi silne pochybujem.. a to iste plati aj o Gibson.
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #29 kedy: 14. September , 2011, 17:53:27 »

Suhr by taky custom mohol urobit a to je vlastne Fender.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.053 sekund, 23 otázok.