Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 20:25:14
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Krst albumu rust2dust Daymare + Satisfucktion + Mnemic - 11.11.2011 MMC  (Prečítané 28242 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #45 kedy: 14. November , 2011, 17:45:42 »

Zvuk hlboko pod moznostami luxusnej podiovej aparatury? Zas zvucil Sumo?
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #46 kedy: 14. November , 2011, 18:56:34 »

ach konecne mam trochu casu napisat nejake dojmy..
ten zvuk nebol ozaj nic moc ale stale mam dojem ze im to hralo (r2D) ovela transparentnejsie nez mnemicu, bolo pocut naozaj ovela lepsie zvuk nastrojov a spevu nez kapele po nich :)

ja nejak musim suhlasit s tou recenziou od metalopolisu a co ma az desi tak, po tomto koncerte sa tak nejak uvedomujem ze stale mam cim dalej radsej stare dobre songy rumburaxu skoda ze tu kapelu uz neuvidim, miestami som sa nielen ja pristihol ze sa vcelku nudim pri tych songoch kua a to sa mi u vas moc nestavalo.. (aj ked u Adama jeden nikdy nevie, zoberie grexu na basu a da to zas  dokopy lol :) )

v tych songoch sa neni poriadne coho chytit, prakticky si clovek nezapamata z toho moc lebo tak nejak odsypaju jednym sposobom a nesmeruju nikam, nemaju vela zlomovych momentov ..neurazte sa chalani ale tie starsie veci mi prisli ovela muzikalnejsie (+ aranze aj efekty) a zaujimavejsie a aj nazivo viac slapali, ked si spomeniem na cas tak vyse dva roky dozadu tak to ficalo jak prasa.. ako keby ste sa ochudobnili, je tam menej groove-u a aj spev to tak nejak unifikuje ze tie pesnicky zneju strasne podobne obcas mam pocit ze Tomas spieva stale jednu spevovu linku.. dokonca mam miestami pocit ako keby tam ani nebolo treba dve gitary, v tomto boli premakane prave stare songy ze sa tam stale dialo nieco zaujimave

tie dva vokaly co spominali v recenzii je tiez fakt pravda.. tento krok som uplne nestravil lebo vascinou chalani spievali to iste az na par momentov kde pidri (ktory s tym pultikom a svetlom po strane vyznel ako absolvent konzervatoria) daval spodnejsiu oktavu k Tomasovi...
tam kde krical jeden krical aj druhy a tam kde spieval jeden spieval aj druhy vacsinou prakticky to iste len obcas boli casovo posunuti takze to znelo ako divny chorus  

pacili sa mi tie videoprojekcie to bolo fakt ze profi co sa pozliepania napadov tyka a obcas ma bavili vyslovene viac nez hudba ktora hrala.. obcas to bolo ako keby hudba doprevadzala projekcie a nie naopak..
s tym krstom to bolo dost podivne to mali tiez pravdu, Tue nepovedal ani slovo co je dost divne, Tomas tam nieco rozpraval k tomu pocas krstu a aj ked rozpraval tak 80%ludi vobec nepocuvalo zial ze co hovori.. cele to bolo v style:  zisli... sme sa..... tu.....dnes......aby sme pokrstil.....toto....cedecko...a preto... vam.... dakujeme... ze ste... prisli... aby sme sa zisli.... po minute uz ludia okolo mna nepocuvali a kecali o kokotinach..

mam vas rad ale mam dojem ze ste to tak intenzivne riesili az sa to prekombinovalo a nakoniec to vypalilo trochu horsie ako by bolo idealne..
« Posledná zmena: 14. November , 2011, 19:00:14 od kaolko » Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #47 kedy: 14. November , 2011, 19:00:48 »

Ja mam ktomu takyto postoj  Bavím sa skvele
Zijeme na slovensku a za 5e nebolo ocom
Zaznamenané

Im a little princess
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #48 kedy: 14. November , 2011, 19:04:36 »

Kaolko vsak ta ukamenuju  Je mi do plaču   Bavím sa skvele
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #49 kedy: 14. November , 2011, 19:10:20 »

V podstate so vsetkym co je napisane ci uz tu alebo na Metalopolise suhlasim :).
Akurat fakt trosku dost zamrzi ze sa snazime ako taki debili to robit pre ludi, za posledne dni sme doslovne padali na hubu, uz len to ze sme to v piatok vecer vobec zahrali bol taky maly zazrak a reakcie su sice pochopitelne ale moc nepotesia (aj ked aj vela pozitivnych reakcii bolo, neboli len tie negativne). Ale keby sme to neskusili, myslim tym zorganizovat takuto akciu, tak nikdy neprideme na to ze to proste bez teamu skusenych ludi proste nemoze dopadnut uplne excelentne. Neda sa aj nosit aparatura, aj riesit tisic mailov, aj zvucit, aj odohrat koncert, aj vozit ludi z letiska a na letisko.
Napriek tomu ja som osobne stastny ze sa to podarilo vybavit, pred rokom by som vobec neveril ze sem raz dotiahneme moju oblubenu kapelu alebo ze budeme robit s producentom svetoveho formatu.
Tiez som spokojny s tym ze chalani z Mnemic boli NADSENI z toho co tu zazili, ze ked sme sa lucili, tak ma doslovne bozkavali a aj dnes som skoro od kazdeho dostal mail ze bolo super, ze radi pridu hocikedy znova a ked budem mat cestu okolo nich, nech sa urcite ozvem. Mal som moznost si vypocut aj ich novy chystany album a je to vazne super, tesim sa na to.
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #50 kedy: 14. November , 2011, 19:10:52 »

zdravie mi nedovoilo ist na koncert, ale recenzia na metapolise mi pripada celkom dobre napisana viem si z toho spravit aspo obrazok ako tam bolo. diskusia pod recenziou mi vsak pripada prinajmensom trapna. ludia riesia somariny.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #51 kedy: 14. November , 2011, 19:16:48 »

inak tomuto tiez nerozumiem... koncert za 5e/6e a ludia aj tak nepridu, cakal som vacsiu ucast.. ked uz na mnemic za byvalych 150korun nedojde nikto tak to uz je na hlavu fakt.. a ludia o tom vedeli celku dopredu, aj propagacia bola ppci
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #52 kedy: 14. November , 2011, 19:18:31 »

Kaolko vsak ta ukamenuju  Je mi do plaču   Bavím sa skvele

nie neukamenuju.. bolo proste na nich vidno ze su podaktori tesne pred burnoutom a myslim ze tam bude pes zakopany
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #53 kedy: 14. November , 2011, 19:24:43 »

Ja mam ktomu takyto postoj  Bavím sa skvele
Zijeme na slovensku a za 5e nebolo ocom

to je istym sposobom trochu urazlive nie? lebo chalani sice spravili ten koncert za 5e ale nebolo cielom spravit to aby to bolo 'jak za 5 eur' mal som dojem ze sa snazia o co najlepsi vysledok a nie ze aby si ludia povedali ak sa to nevyvrbi ako malo ze  - sak co, za 5e to bolo dobre.. a podla mna tak ani nerozmyslali
ked sa nad tym celym spatne obzriem tak musim naozaj povedat ze bolo mnoho mensich koncertov v randali kde r2d odohrali kralovsky a ze v neiktorych pripadoch velke podium, profi zvuk a snaha dotiahnut detaily nemusi znamenat ze sa prenesie na ludi ta spravna energia (inak kde je stevino neviete?)
velku cast koncertu som sa snazil sledovat aj ludi okolo seba ci na tie veci budu zit a mal som pocit ze sa ich moc nehybalo do rytmu to je cele :)
inak metalopolis nepochopil jednu vec - to s tymi svetlami.. podla mna to bolo zriesene najlepsie ako sa dalo neviem si totiz predstavit ze v pozadi idu komplexne projekcie a do toho bude jebat svetlo kazdych 5 sekund, to by z toho posluchac nic nemal..
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #54 kedy: 14. November , 2011, 19:28:58 »

Moj skromny nazor cloveka, ktory tam nebol a pre slovensky metal nic neurobil okrem prveho slovenskeho ezinu, ze sa tym netreba zbytocne zatazovat.

Nikedy  koncert vyjde a niekedy nie. Ine je ked profesionalna kapela masti 100 koncertov rocne, tak obcas nejaky koncert nevyjde. Nemaju cas to analyzovat, patlat sa v tom, lebo o dva dni hraju v inom meste. Ked niekto pripravuje koncert pol roka a potom nevyjde vsetko na 100%, tak samozrejme zamrzi.  Na zdravie!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #55 kedy: 14. November , 2011, 19:33:15 »

tak som neodolal, takto popularnej teme sa treba venovat, aj ked som nebol na koncerte  Bavím sa skvele
podla mna ta recenzia bola napisana napicu a vystihol to tento prispevok:

Citácia: Martin L.
Rust2Dust si tu vcelku bez viny vyžrali, že autor niekoľkokrát ventiloval svoj pocit, že sú najlepšia SK kapela, takéto odvážne vyjadrenia sú pre dosť ľudí spoľahlivé červené súkno, prečo je to tak, ťažko povedať. R2D som počul, hrať vedia, produkcia slušná, nejakú víziu asi majú, keď do toho rvú tie prachy. To je tak všetko, preferujem iný žáner, skrz to nebudem toto odsudzovať. Pokiaľ je v dnešnej dobe a tu na MP zvlášť niekdo schopný "riešiť" trvalé bydlisko kapely, tak je to zľahka úbohé, ale pre SK typické.
a aj napriek tomu, ze mna ta muzika napriklad tiez vobec nebavi (rovnako ako ma nebavil rumburax), tak drzim palce ako len sa da, pretoze presne takto sa to ma robit.

Napriek tomu ja som osobne stastny ze sa to podarilo vybavit, pred rokom by som vobec neveril ze sem raz dotiahneme moju oblubenu kapelu alebo ze budeme robit s producentom svetoveho formatu.
podla mna hlavne o toto ide a na zvysok pre dnesok proste srat. ja mat taky zazitok, tak ma ziadny onanujuci v-dur a anonymujuci onanym nerozhodia...

to je istym sposobom trochu urazlive nie?
a preco? keby sa valali v prachoch za drahe koncerty, tak to niekto, kto je profik od toho zaplateny poriadne zorganizuje, bola by dokonala projekcia, dokonale promo a este eroticka masaz pred koncertom a vsetko by zbehlo uuuuplne inac.

ono asi neni len tak bez akychkolvek suvislosti, ze sa za ten koncert pytalo 5e, ze...
« Posledná zmena: 14. November , 2011, 19:37:37 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #56 kedy: 14. November , 2011, 19:46:29 »

Akurat fakt trosku dost zamrzi ze sa snazime ako taki debili to robit pre ludi

nemozem si pomoct, ale tejto pre mna trosku klise frazicke som akosi nikdy neprisiel na chut. nehovorim nutne, ze to nemyslis uprimne, ale co je robime to pre ludi ? 

inak mrzi ma, ze sa vam to nepodarilo ako ste cakali, ten pocit, ked na niecom makas, robis vsetko preto aby to vypalilo dobre a nakoniec to vsetko stroskota sucks, ale najviac. ale to patri asi k tomu,
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #57 kedy: 14. November , 2011, 19:51:39 »

to je istym sposobom trochu urazlive nie?
Myslel som sposobom ze to kazdy kritizuje jak keby sli na nejaku ceremoniu Kralovnej Alzbety XYII kde vsetko ma byt naplanovane bez chyby a potom pisu kokociny ako ze mpg. napis im tam vadil alebo ze "TU JE Madsen" nic nepovedal a podobne. Ja si myslim ze chalani za 5e spravili neuveritelne neco. Je sice pravda ze Satisfucktion som v zivote nepocul (max tak nazov z Bandzone) a preto ma to ani nejak nebavilo. R2D2 bolo popicthi a Mnemic uz ani nehovorim :)
Zaznamenané

Im a little princess
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #58 kedy: 14. November , 2011, 21:09:58 »

inak tomuto tiez nerozumiem... koncert za 5e/6e a ludia aj tak nepridu, cakal som vacsiu ucast.. ked uz na mnemic za byvalych 150korun nedojde nikto tak to uz je na hlavu fakt.. a ludia o tom vedeli celku dopredu, aj propagacia bola ppci

V BA je to uz zabite. Na Darkane bolo myslim 14 platiacich par tyzdnov dozadu. Chvilku tam hrali doslova pre 1 cloveka. Nemyslim si, ze by tu bolo malo ludi co pocuva a ma rado tvrdsiu hudbu, ale vzhladom na pocet obyvatelov (viem ze cez vikend je pocet ludi v meste o 1/2 mensi  ha ha ha ), tu scena fakt nezije. Zdrava konkurencia medzi lokalnymi kapelami takmer neexistuje, na koncertoch clovek pozna osobne 50% a z videnia 80-100% navstevnikov. Je fajn, ze je zopar kapiel v SR, co ma vyssie ambicie aj schopnosti, ako odohrat 5 koncertov niekde v garazach pod pristavnym mostom a potom sa po zdrazeni piva rozpadnut a zanevriet na celu hudbu, ale zial ich je stale akosi malo. A citelne aj chybaju kapely o nejaky level a pollevel nizsie ako R2D, Brainscan atd. Nj, ked ma clovek hypoteku a decka na krku, tak ho trapia ine veci...ale asi prave o tom by mala byt hudba pre tych, co to nemyslia az tak seriozne. :)
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #59 kedy: 14. November , 2011, 23:12:58 »

amen  Zdravíčko
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 21 otázok.