Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 20:48:43
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Krst albumu rust2dust Daymare + Satisfucktion + Mnemic - 11.11.2011 MMC  (Prečítané 28267 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #105 kedy: 15. November , 2011, 18:58:20 »

Akurat pocuvam nahravku toho koncertu a vobec mi to nepride zvukovo ako pruser, skor naopak , je to uplne v pohode (nahrate to bolo na iPhone). Nas som samozrejme nemohol pocut ako to hralo, ale Mnemic mali podla mna ako celok velmi dobry zvuk.
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #106 kedy: 15. November , 2011, 19:04:22 »

citam tu diskusiu na metalopolise, tam sa to zvrhlo na paradny manifest kokotizmu  Bavím sa skvele

mne asi vysycha mozog, ale trvalo mi asi 15 minut, kym som prisiel na to, ako sa da preklikat do tej diskusie  Bavím sa skvele

tipek inak dost nenavidi nase forum, asi tu pastol link na kapelu a dostal po hlave
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #107 kedy: 15. November , 2011, 19:11:32 »

Akurat pocuvam nahravku toho koncertu a vobec mi to nepride zvukovo ako pruser, skor naopak , je to uplne v pohode (nahrate to bolo na iPhone). Nas som samozrejme nemohol pocut ako to hralo, ale Mnemic mali podla mna ako celok velmi dobry zvuk.

Uz nestresuj tolko  Bavím sa skvele boli ste popicthi... Videl som vas uz 4x a vzdy to bolo na urovni :)
Zaznamenané

Im a little princess
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #108 kedy: 15. November , 2011, 19:24:35 »

Videl som vas uz 4x a vzdy to bolo na urovni :)
akej?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #109 kedy: 15. November , 2011, 19:29:51 »

akej?  Bavím sa skvele
Takej Tatransky Vysokej  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #110 kedy: 15. November , 2011, 20:39:27 »

Pozeram, ze ti prvi su fandovia 70s lespoolov.  :)

hej, ten chalan ma tiez natural, nejaku 77-79 tusim
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #111 kedy: 15. November , 2011, 20:41:26 »

Aj druhy je tam nejaky starsi, Standard ci co to je.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #112 kedy: 15. November , 2011, 22:59:50 »

Mna by strasne zaujimalo, co je karolov zvukovy ideal. Ci uz koncertny alebo CDckovy.  Bavím sa skvele

toten blackmachine.. pevny tight zvuk (nieco ti to pripomina? :D )
« Posledná zmena: 15. November , 2011, 23:01:41 od kaolko » Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #113 kedy: 15. November , 2011, 23:08:58 »

ok, a teraz skus normalne, lebo ty mas ku vsetkemu pokokot pripomienok.  Bavím sa skvele Stavim sa, ze ani na vlastnej svadbe nebudes spokojny.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #114 kedy: 15. November , 2011, 23:12:03 »

Aj druhy je tam nejaky starsi, Standard ci co to je.

aha... nepozeral som tie fotky, len si tu kapelu pamatam, vtedy tam bol jeden gitarista iba a mal Custom, aj som ho chvilku drzal v ruke. potom som videl neskorej nejake video a stale mal asi tu istu gitaru. snimace mal ale menene...
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #115 kedy: 16. November , 2011, 01:48:43 »

tipek inak dost nenavidi nase forum, asi tu pastol link na kapelu a dostal po hlave
by som mu pastol taku pohlave kebyze sa objavy nekde ze by skoncil s kokocinami  Bavím sa skvele spravit kritiku je jedna vec ale robit sa dolezitym je dalsia.
Skor si myslim ze mu vadi ze ma doma iba nejake trapne kombicko a nevie co so sebou tak dava napovrch ze scim sa akoze "chvasta" semish tuto... sedi 24/7 na riti a pocuva tie najuzasnejsie kapely a vypisuje po nete jak keby mal doktorat z VSMU ako najsamvacsi kritik. Taki ludia mi idu na nervy ale strasne moc :D asi sa tu moc rozpisujem lebo som prave docital celu diskusiu a mne uz pomaly aj cela metalovo hudbona scena pride ako hip hopova kultura kde kazdy pinda na kazdeho kto je lepsi a kto nie je lebo nerobi preto nic.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ale som zvedavy aj na ine recenzie a keci okolo toho ak vobec budu
Zaznamenané

Im a little princess
yeah
Hosť
« Odpoveď #116 kedy: 16. November , 2011, 04:03:52 »

Tak baj ocko sledujem aj tuto temu a nejak som sa nechal vyprovokovat, ze teda kuknem tu diskusiu. Samozrejme odhliaduc od toho, ze 80% je primitivizmus na entu, jeden point ma tam zaujal a nasiel som sa v tom. Ze vas fakt poznaju asi len v BA, resp. inak to parafrazujem... vy asi nekoncertujete nejak casto, ze? Alebo mimo hlavneho mesta teda. Lebo aj to robi (hlavne metal/rock) kapelu kapelou. Nebyt toho, ze tu chodim tiez asi nemam tu cest poznat kapelu.
Ja len tolko k tomu  Zdravíčko
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #117 kedy: 16. November , 2011, 10:01:38 »

Tak baj ocko sledujem aj tuto temu a nejak som sa nechal vyprovokovat, ze teda kuknem tu diskusiu. Samozrejme odhliaduc od toho, ze 80% je primitivizmus na entu, jeden point ma tam zaujal a nasiel som sa v tom. Ze vas fakt poznaju asi len v BA, resp. inak to parafrazujem... vy asi nekoncertujete nejak casto, ze? Alebo mimo hlavneho mesta teda. Lebo aj to robi (hlavne metal/rock) kapelu kapelou. Nebyt toho, ze tu chodim tiez asi nemam tu cest poznat kapelu.
Ja len tolko k tomu  Zdravíčko

Hrame koncerty dost malo, to je pravda a primarne len v BA (uz sme stari a lenivi sa niekam kazdy vikend trepat :) ).
Tuto sobotu vsak budeme rachotit na Orave v Niznej, tak ak by mal niekto cestu okolo je vitany :)
Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #118 kedy: 16. November , 2011, 10:46:45 »

vy asi nekoncertujete nejak casto, ze? Alebo mimo hlavneho mesta teda.

mas velku pravdu Pablo. a ver ze nas to mrzi.. vobec to nie je o lenivosti ako pisal Semi :-)

je to ovela ovela horsie. my sme si totizto vedomi nasich kvalit a nie sme ochotni prist niekde vrzukat za dve patdesiat.

toto je tema na dalsi megaflame. ale je to tak. uz ma vazne sere fakt, ze je niekomu vela dat 250 eur na dodavku aby sme prisli zahrat.. preco by sme mali doplacat?
Zaznamenané

pidri
pravidelný návštevník
Príspevkov: 251

« Odpoveď #119 kedy: 16. November , 2011, 10:55:43 »

mas velku pravdu Pablo. a ver ze nas to mrzi.. vobec to nie je o lenivosti ako pisal Semi :-)

je to ovela ovela horsie. my sme si totizto vedomi nasich kvalit a nie sme ochotni prist niekde vrzukat za dve patdesiat.

toto je tema na dalsi megaflame. ale je to tak. uz ma vazne sere fakt, ze je niekomu vela dat 250 eur na dodavku aby sme prisli zahrat.. preco by sme mali doplacat?
toto je fakt. je velky problem vybavit akciu na piatok a sobotu tak aby bolo ubytko a cesťák zaplatené. trochu sa to lepší ale stále je to skôr mierna strata ako zisk.
a to hrám v najlepšej kapele na slovensku hrajúcej metal podobný disconcrete
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.