Vratko
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 28. December , 2011, 11:32:46 » |
|
tie z boku držia čo? žeby hornú dosku?:-D
|
|
|
Zaznamenané
|
hm... :-D
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 28. December , 2011, 11:33:29 » |
|
co robite sak v bocnej doske su dva 'rozcapy' a vo vrchnej je cap si pozrite lepsie tu fotku aspon niekto to vidí
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 28. December , 2011, 21:22:00 » |
|
co robite sak v bocnej doske su dva 'rozcapy' a vo vrchnej je cap si pozrite lepsie tu fotku to tu zaznelo prvy raz (tusim) a pomocnych otazok na temu uz padlo viacej. v kazdom pripade trapit sa s capmi a potom to zosrobovat mi pride dost zbytocne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 29. December , 2011, 11:50:45 » |
|
to tu zaznelo prvy raz (tusim) a pomocnych otazok na temu uz padlo viacej.
v kazdom pripade trapit sa s capmi a potom to zosrobovat mi pride dost zbytocne.
v mojom prápade som sa s tym netrapil a bolo to behom par minut hotove, to capovanie na vsetkych doskach, preco skrutky? plnia funkciu svierok, nikdy to nerozpojis, + koliky + lepidlo, hrozne pevny spoj, nic nie je zbytocne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 29. December , 2011, 15:43:48 » |
|
jaj už to vidím, sorry som slepý :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 28. Január , 2012, 12:31:50 » |
|
nové lobogo? može byť? je lepšie ?:-D
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 28. Január , 2012, 16:13:06 » |
|
Pain.
Pozri si niečo o typografi, logotypochi a logách.
|
|
« Posledná zmena: 28. Január , 2012, 16:13:34 od BrokenWings »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 28. Január , 2012, 21:10:05 » |
|
Pain.
Pozri si niečo o typografi, logotypochi a logách.
uz som ho vyrobil :-D celkom v pohode :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 31. Január , 2012, 10:51:53 » |
|
no nevyzera to moc schopne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 28. Február , 2012, 15:27:42 » |
|
....dnes som len tak listoval, medzi inzerátmi na bazoši a asi som zahliadol tento box....mne by sa takýto biely 2x12" vertical box s V30tkami hodil, len tie dosky vyzerajú dosť tenko oproti tomu boxu od Harley Benton....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 28. Február , 2012, 17:07:57 » |
|
....dnes som len tak listoval, medzi inzerátmi na bazoši a asi som zahliadol tento box....mne by sa takýto biely 2x12" vertical box s V30tkami hodil, len tie dosky vyzerajú dosť tenko oproti tomu boxu od Harley Benton....
aké dosky?:-D myslíš preglejka? Práve naopak, HB je z tenšej preglejky, preto si to myslíš lebo ten predok HB nie je iba preglejka to " hrubé" sa skladá z preglejky + rám na ktorý je odzadu prichytená predná stena, ja mám box robený tak, že predná stena je prichytená z predu nie zo zadu toho rámu viac sa mi to tak páči aby tie hrany vynikli aby to nebolo hrubé ako napr u orange PPC, pozri si iné boxy, aj od MB tiež sú robené tak že vidíš iba sirku preglejky :-)
|
|
« Posledná zmena: 28. Február , 2012, 17:08:41 od Vratko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 29. Február , 2012, 20:05:41 » |
|
....ja som tým nechcel vyjadriť obavu z tuhosti toho boxu, a proces výroby toho boxu som videl celý, viem že je v pohode....včera sme mali zapožičaný ten HB Vintage a zistili sme, že ďalší box musí mať iný charakter, ďalšie vintage 30 sa nehodí....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 01. Marec , 2012, 09:05:32 » |
|
....ja som tým nechcel vyjadriť obavu z tuhosti toho boxu, a proces výroby toho boxu som videl celý, viem že je v pohode....včera sme mali zapožičaný ten HB Vintage a zistili sme, že ďalší box musí mať iný charakter, ďalšie vintage 30 sa nehodí....
nie je v30 ako v30, myslim ze ma uplne iny charakter, je to iba o odskusani
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 15. Máj , 2012, 17:27:42 » |
|
:-D už sa mi nedá pridať obrazok :-/ prinutili ste ma zmensit obrazky na 50 kb :-D ale nie..k téme..konecne som spravil predny panel tak ako sa patri, cakal som dost dlho na tkaninu..z dalekej kalifornie :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|