Díky, ano, zvažoval jsem to.
Jenomže pak jsem si uvědomil, že to bude opravdu zajímat jenom tebe a možná tři další hledače, takže tyhle dotazy v klidu zodpovím individuálně, než abych vytvářel další videa s pěti views
Navíc zvukově to jsou imho malé rozdíly (za mě je tam průser jenom jeden), takže není nutné se v tom příliš babrat, samozřejmě žádný dokonalý a nejlepší magnetický snímač neexistuje. Pouze co vyhovuje zrovna konkrétně tobě. Moje zjištění z testu je, že ani náhodou nedám 5-7 litrů za vymazlený magnet (např. DiMarzio Black Angel který ted zacli pouzivat fingerpickeři), protože to vždycky bude jenom magnet a podobnou službu mi udělá "shit" za pár stovek.
všechny vzorky
https://soundcloud.com/hyenik/sets/magnetic-pickup-testtakže nakonec to je jenom střípek z běžícího projektu s pracovním názvem "koncertní barytonka"
Tohle zadání je totiž dost odlišné od toho co je dnes k dostání na trhu. A navíc zkomplikované tím, že klasické podkobylkové piezo snímání v barytonkách je ještě výrazně horší než u normálních kytar. Prozradím že nejnadějněji se momentálně jeví cesta snímače Schatten Design HFN v kombinaci s nějakým magnetem. Vypadá že to bude ještě lepší (a jednodušší i levnejsi) než LR Baggs Anthem na který jsem původně sázel.