co na to rict chlapci
kupte si jeden slusny zosik nebo E530. Nikdo nikde netvrdil ze to je lacny spas.
Je to pro lidi co potrebuji (nebo chteji) vic zvuku. A nemaji dost mista, svalu, kabelu, prepinacu a penez ....a pritom porad chteji celolampovou kvalitu.
Vyraznejsi je prvotni investice, to skutecne vychazi jako slusny zosik ale kazdou dalsi akvizici je to vyhodnejsi.
Napr. ja hraju koncerty na dva kanaly - Fender Deluxe a CAE 3+SE, uz kdyz to zacnes pocitat tak jsem uplne na jinych penezich, nehlede na to ze fender pokud vim preamp nedela a musel bych kombinovat CAE preamp (nebo dve hlavy) na coz ja prave nemam penize, ani svaly a hlavne ani naladu
Takhle mam na footswitchi z jedne hlavy Fender i CAE. Ale timhle to teprve zacina, protoze po avantgardnim metalu jdu hrat stoner projekt, vymenim supliky za Orange Rockerverb a AD30 a jedu. Nemusim skladovat, tahat a platit hlavy... opravdu je to tak drahe? No ale to samozrejme jeste zdaleka nekonci, protoze dalsi tyden jdu hrat pagan, takze nahodim GTRide (na motivy GrooveTubesTrio preampu) a zrovna vcera jsem potreboval udelat nu metalovy cover, takze jsem zasunul Diezel a hraju. Za zlomek ceny, takze je to naopak levne, ne drahe
Samozrejme nekdo muze namitnout ze si vymyslim a jsou to nejake blbe simulace. Ukazky uz jsem linkoval, ale klidne znovu.
http://soundclick.com/salvationmods na forech se toho nakeca tuny, my predvadime realne zvuky misto chytrackych zvastu.
Nelibi se ti? No problem, nic se nemuze libit vsem, ale nejsou to jenom plane kecy co by, jak by, kdyby
dalsi namitka muze byt opravnena - ze nepotrebuju tolik zvuku, coz je jiste pravda. Ale proc bych si je nedopral, kdyz muzu
modifikovany MTS je pro me splneny sen a ted si vybiram zvuky podle toho co se zrovna na tu kterou vec hodi nejlepe.
Zatim mam na vyber pouze z Orange, VHT, Soldano, Engl, Fender, Vox, Diezel, Marshall, CAE a na ceste je Bogner a nejake dalsi malickosti. Mozna ze na slovensku je to drahe, pro me je to uz ted extremne levne (zrejme tvrda ceska koruna
btw na slovensko uz se prodaly dva Salvation moduly.
no a pak prichazi dalsi pole pusobnosti - nahravaci studia a velke koncerty.
Momentalne se napr. rozjizdi prace na tzv. Smashing Racku, coz bude rack ve kterem budou zvuky vsech desek Smashing Pumpkins, a to uz se dostavame do uplne jinych dimenzi...... vsechno v jedne krabici, bezproblemove prepinani, ultrajednoduche propojovani a s uplne jinou zvukovou kvalitou nez pri vsi ucte poskytuje treba Axe. Takze jak to vypada ted ve svetle trosku vice souvislosti?