Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 14:26:48
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Hyenik - gadgets  (Prečítané 126487 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #135 kedy: 26. Marec , 2012, 11:55:56 »

je to fakt super, len ako bolo spominane aj na rig talku, co teda neni ceskoslovenske zatrpknute forum plne pisalkov ako spomina stale autor temy, ale regulerne zahranicne forum ke su aj profici - to co tam je dobre je produkcia a hracsky prejav.. az potom nejaky zvuk gitary.. a prave preto som aj ja vravel ze  by ma zaujimalo ako to hra nazivo v kapele
Zaznamenané

hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #136 kedy: 26. Marec , 2012, 14:15:55 »

je to fakt super, len ako bolo spominane aj na rig talku, co teda neni ceskoslovenske zatrpknute forum plne pisalkov ako spomina stale autor temy, ale regulerne zahranicne forum ke su aj profici - to co tam je dobre je produkcia a hracsky prejav.. az potom nejaky zvuk gitary.. a prave preto som aj ja vravel ze  by ma zaujimalo ako to hra nazivo v kapele

:))))))))))))))))))))))))))))
ja jsem nekdy psal neco jineho? Proc si myslis ze vsechny nase ukazky maji takovou remeslnou uroven? proc nevyvesujeme zadne tocene mobilem narvanym v prdeli kytaristy nezvladajiciho zahrat do metra ani Hoří?
a jsi docela vztahovacny, protoze ty pisalky mylsim vseobecne na forech, ne jenom na tomhle Žmurk O amaterskych americanech uz sem toho nasbiral skoro na knizku (z rig-talku napr. taky Žmurk

Pro znalce a ctitele originalu jsou tu originaly. Davno se ukazuje ze tyto cilove skupiny se neprotinaji a vlastne si vubec nekonkuruji. Jak se moduly blizi originalum uz je subjektivni, ja muzu napsat cokoli, ale kdyz ti prijde ze ta americka ukazka Bogner nehraje vlastne identicky tak nevim co vic bych pro to mohl udelat. Vykladat ti ze Benzin je vyladeny 1:1 s preampem Einsteinu? Ze VH4 nazivo hraje trochu libiveji (ma vic basu) ale kdyz vemes signal z preampu tak hraje lip modul? Vy tomu stejne neuverite a potom co hodnotite zvuk aparatu podle tech hnoju z YT co se tady vyvesuji, tak byste to neslyseli ani kdyby vam to rvalo do ucha.

a proc kdyz je to tak na hovno si pisete o cenik? Žmurk hosi hosi.... ja sem jenom posrany čehúň, ale moduly neprodavam, nic vam nenutim, jenom vyvesuju klipy v threadu - nahravky uzivatelov, Thats all.
To ze se to nekomu taky libi fajn, jsem rad ze mame obcas stejny vkus, to ze se to nekomu nelibi, samozrejme taky fajn (kdyz to dokaze vyargumentovat) nemam s tim nejmensi problem. Ale kdyz nekdo je vylozene hluchy a pise o blativosti Benzinu, v porovnani s VH4, tak proste nevi vubec o cem mele, protoze ve skutecnosti to bylo presne naopak (zabasovany a blativy je original, kvuli vyjebane ficure DEEP, kterou kytaristi miluji Žmurk Ja navic jsem byl docela velky nepritel diezel hypu, po tom co jsem si do studia na nahravani pujcil dokonalou VH4S za 1500Kc/den ...... a nahraval jsem na JSX puceny za flasku vina, protoze proste hral lip Žmurk

shrnuto verte neverte, me je to uplne fuk. Ja jsem nasel svuj zivotni system, a prekonat ho muze jedine nejaka opravdu dobre hrajici AxeFX (coz zatim nehrozi, ale treba verze 5 uz bude fajn kdo vi), ted mam novy Zoom G3 a nektere zkresleni jsou v nem uz slusne, kdo by to kdy cekal od Zooomu!!!!)
Diskutujte, to mam naopak rad, ruzne nazory, nahledy a postrehy.....

turne FS uz jsem vyvesoval, na slovensku jenom Banska Bystrica, Blava se nejak nezadarila.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #137 kedy: 26. Marec , 2012, 14:27:10 »

Teba sa ta nahravka z YT musela velmi dotknut.   Bavím sa skvele

Neviem no, ale ked si pustam tento hnoj, tak je to asi 1:1 --->

a potom tie ostatne hnoje za tym ala Marshall, atd... :)

Ja chapem, ze ty len vyvesujes nahravky a ukazky a barsco. Ale ja len komentujem a bavim sa. Ten diezel mi pride fakt blatisty. Na mikrofon sa mi to vobec nepaci, musis mi prepacit. Smútim

Je pravda, ze ten camerock sa mi paci tiez, skvely zvuk, ale opat mam pocit, ze je to vsetko nahravane na ten isty koncak, pripadne ten isty box. Pretoze stale a takmer v kazdom zvuku pocujem nieco, co mi vadi a neviem to pomenovat (nieco v basoch a nieco vo vyskach).

Tvoje pochyby o Axe fx ma v podstate nezaujimaju. Ale akceptujem tvoj nazor.
Je to pre mna modelingova spicka (ako aj u inych svetovych borcov) a ak uz nie drive sekcia, tak na efektovu ma maloco.

btw, s tym JSX si ma potesil. :) Bol som hrdy majitel, kym som si nekupil Axe fx.  Na zdravie!

Edit - este musim dodat a opat zopakovat, ze na JT zosiky zatial nema nic, co sa tyka skresleneho kanalu. Tie moduly som nazivo nepocul, tak vyjadrujem sa na zaklade nahravky.
« Posledná zmena: 26. Marec , 2012, 14:27:56 od Branko » Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #138 kedy: 26. Marec , 2012, 14:29:44 »

Paci sa mi toto:

Dokonca si to pridem niekde skusit, ak budeme hrat v CZ, co bude coskoro.
Zaznamenané

hyenik
stály hosť

« Odpoveď #139 kedy: 26. Marec , 2012, 15:01:17 »

vyborne, tak to uz je o necem jinem, uz to zacina pripominat diskuzi Žmurk
o efektove sekci AxeFX jsem vzdycky psal jenom superlativy, paradni je IR loader, rozmery, vaha, transport, univerzalnost = super, drive sekce (vime, nebudem to rozpitvavat :)
takze vlastne o co se hadame? Žmurk

ten stejny odstin ve zvuku muzou byt V30? drtiva vetsina ukazek je na V30 (stejne jako drtiva vetsina higainovych boxu)

Matchvox je vynikajici, ja mu rikam crunch paradise. Kolega (co nahraval Camerock) se zivi Beatles revivalem (130 akci rocne) takze by mel mit Vox celkem v uchu. Ukazka Queen je skvela..... proste matchvox ruluje. Akorat ne pro kazdeho, protoze korekce se chovaji stejne jako na originale, tzn. ne uplne standardne. Jeden zakaznik po obdrzeni Matchvoxu prodal AC30. Nevim jestli jde udelat lepsi reference :)

ukazka upgradovaneho VHT je ve fronte..... akorat nevim jak poresim impuls P50E, protoze ten "VHT" sound delaji hlavne ty repraky. Na V30 je to vpodstate bezny aparat s lehkym nadechem VHT (ano overovali jsme to nazivo). Blizko by mely byt Eminence Legend, ale podle zbezneho poslechu redwirez IR mi to moc neprislo.... tak uvidime.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #140 kedy: 26. Marec , 2012, 15:17:38 »

Mna uz sice velmi higain nebere, aj ked obcas ma osvieti. :) No zatial su len dva zosiky, ktore by som chcel mat "na sklade" - Mark V a spominanu JT head.

Momentalne mam radsej vintage zvuky ala JTM45/50, Vox, stare Fendre (hlavne bassman)... Cize zato skor ten Matchvox sa mi zapacil.

Inak, k tym V30. Asi aj sam vies, ze nie je V30 ako V30. A dalsia vec, kazdy box hra inak svojim objemom, rozmermi... ale to isto vies, ako aj to, ze aj ked snimas jednym mikrofonom na tom istom mieste viacero boxov, tak kazdy hra inak, hoc ma "rovnaky" reprak.
Zaznamenané

hyenik
stály hosť

« Odpoveď #141 kedy: 26. Marec , 2012, 15:57:42 »

a to jsou prave moduly, ja uz zadne zosíky nechci :)
kdyz prochazim shopem, uz me ani nelaka nic noveho zkouset :)

Bassmana mam objednaneho, teda Basemana Žmurk

jsem spokojeny s Twinface, ale blend dvou gainu (bright a dark) a je fantasticky na doladeni recording soundu, krabicky atd, ted jsem to pouzival na H-wattu (ktery se mi sice taky libi, ale neni nutne zas mit uplne vsechno ze :)

a V30 vs V30? no....... to imho spada do te kategorie mene dulezite veci. Kdyz budes mit bugi box na srovnani treba s englem (ktery je vytlumeny) tak tam rozdil bude, ale porad to bude charakter V30. Pozici mikraku to ovlivnis nesrovnatelne vic a lehko doladis podle potreby. Nekdo se muze posrat z diezel boxu (jo hraje to pekne) nebo treba Mills (kde je tomu hypu konec, ze Žmurk Nicmene ja na zadny zazracny box neverim. Staci mi kvalitne udelana, dostatecne tuha 4x12 jakekohli znacky (mluvim samozrejme o higainu, na low gain nebo clean je to zas trochu jinak, ale o tom treba priste nad ukazkama nejakych takovyhc modulu)

Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #142 kedy: 26. Marec , 2012, 20:12:09 »

basovy modul bych chtel taky, uz byl hotovy navrh na Ampig Žmurk
ale zrovna tam se vyskytl problem, ted uz nevim nejaky komplikovany ekvalizer, ktery nesel nacpat do modulu. Navic tech basovyhc lampovych preampu zas tolik neni, takze jestli mas nejake tipy...... ale vzhledem k tomu ze zrovna ted jsme na desku FS nahrali basu primo do zvukovky a zni to vyborne, tak basovy modul nebude zrejme uplne nezbytna vec :)

skoda, bolo by to zaujimave.
v kazdom pripade, basovych zosilovacov (alebo all purpose vintage aparatov) s lampovym preampom je dost (taktiez aj celolamp) - od starych bassmanov cez mesu, viacere ampegy (stary blueface alebo fliptop). zamyslim sa, napisem konkretne, mozno to do buducnosti posluzi. ale je mi jasne, ze o nieco taketo by bol omnoho mensi zaujem ako o gitarove moduly.
Zaznamenané

o-yep sro
hyenik
stály hosť

« Odpoveď #143 kedy: 27. Marec , 2012, 19:56:16 »

ted jsem se vratil od Tonyho, ladi prave zakazku pro Billyho Corgoňa :)
pomoci bazmeku Radial jsme okamzite prepinali mezi JCM 800 a tuněným modulem. Bylo to 1:1, měl jsem nahrát průkazné video na iPhone? Žmurk
Zaznamenané

vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #144 kedy: 27. Marec , 2012, 20:07:23 »

nie lebo by ti do toho ludia picovali, takto reci stacia  Bavím sa skvele
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
hyenik
stály hosť

« Odpoveď #145 kedy: 19. Apríl , 2012, 22:47:15 »

po dvou letech intezivni prace muzete poplivat dle libosti Žmurk
http://bandzone.cz/forgottensilence

« Posledná zmena: 19. Apríl , 2012, 22:47:34 od hyenik » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #146 kedy: 19. Apríl , 2012, 23:14:01 »

http://bandzone.cz/forgottensilence

pocuvam zatial asi minutu a je mi jasne, ze to bude cele dobre  Zdravíčko
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #147 kedy: 20. Apríl , 2012, 00:38:24 »

vypocul som si takmer cely ten bandzone a fakt je to dost dobre, po vsetkych strankach, klobuk dole.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #148 kedy: 20. Apríl , 2012, 06:38:15 »

no pfuj velebnosti.. ci ne tak? vsak dobre to je, nie uplne moj styl, ale po kazdej stranke super :)
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #149 kedy: 20. Apríl , 2012, 07:05:02 »

spominam si na zin Payo asi z roku 2002, kde bol nejaky bizarny rebricek najlepsich albumov co pisu pivom obliati hevymetalisti. Forgoten silence tam bol na prvom mieste aj pred relativne pocuvatelnymi vecami, tak som bol na to zvedavy a ked som sa dopracoval ku tej nahravke tak som sa nestacil divit. Odvtedy si nekupujem casopisy s hudbou ani necitam recenzie. Pri tejto nahravke mam znova tie iste pocity. Ale vsak to su len moje dojmy, ak sa to inym bude pacit tak preco nie, ved aj zive kvety maju kopec fans.  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 23 otázok.