garde
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 18. Október , 2011, 14:22:17 » |
|
....nebudem obhajovať ani jednu z vlád a ani jednu zo strán, faktom je že v rokoch 2002-2006 bol slovenský štát v najväčšom poriadku, nastolila sa najväčšia perspektíva, ktorá vykulminovala v r 2008 a to sa náš úžasný líder smeru opiera ako o najrýchlejšie rastúcu ekonomiku....ešte šťastie, že prišla tá celostvetová kríza, lebo ten ficov balón by nebol mal na čom prasknúť....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 18. Október , 2011, 14:22:26 » |
|
....toto si treba pozrieť od kedy sa to nabalovalo....
...."branko" hľadaj....
Nie nie hladaj, ty mi najdi. Sak ty si to pisal, nie ja.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 18. Október , 2011, 14:22:48 » |
|
....nebudem obhajovať ani jednu z vlád a ani jednu zo strán, faktom je že v rokoch 2002-2006 bol slovenský štát v najväčšom poriadku, nastolila sa najväčšia perspektíva, ktorá vykulminovala v r 2008 a to sa náš úžasný líder smeru opiera ako o najrýchlejšie rastúcu ekonomiku....ešte šťastie, že prišla tá celostvetová kríza, lebo ten ficov balón by nebol mal na čom prasknúť....
ha ha. Daj dokaz.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 18. Október , 2011, 14:25:15 » |
|
branko, ja som ti dal dokaz, mozes si tam prekliknut z %HDP aj na nominalnu hodnotu v EUR a tam pekne uvidis, kedy bol trend k znizovaniu schodku verejnej spravy a kedy naopak.
ci ked ja ti to napisem, tak sa to nepocita a len preto, ze tu je jeden tvoj oponent, s ktorym to dokazes v hadke uhrat, povazujes svoje tvrdenia za platne?
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 18. Október , 2011, 14:25:19 » |
|
Toto je vykladna skrina TUTO SU NASE MOZOLE Bryndzove halusky su tiez super Židi do palestiny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 18. Október , 2011, 14:26:22 » |
|
nemam v robote jewtube
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 18. Október , 2011, 14:27:51 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 18. Október , 2011, 14:28:00 » |
|
nemam v robote jewtube Predpokladam, ze si to uz videl, to je kultova zalezitost ale ak nie, tak prve co urob doma je, ze si pusti to video
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 18. Október , 2011, 14:28:24 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 18. Október , 2011, 14:33:04 » |
|
Krasa, nezamestnanost kleska, HDP sa zvysilo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 18. Október , 2011, 14:35:37 » |
|
Krasa, nezamestnanost kleska, HDP sa zvysilo. cele si to pozri, ty ignorant! s takouto podporou za pozicky z bank ti vytvorim pracovnych miest pre uradnikov kolko chces aj ja. budes ma volit? aj prasa bude. klido. len to potom musis zaplatit. alebo tvoje deti, to je mi fuk, ja uz budem davno zasoleny.
|
|
« Posledná zmena: 18. Október , 2011, 14:36:14 od Iggy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 18. Október , 2011, 14:36:28 » |
|
Krasa, nezamestnanost kleska, HDP sa zvysilo. Ja tam vidim nieco uplne ine a preto sa nezhodneme. Rast HDP sa praveze vyrazne spomalil, ale to ti asi nevysvetlim. Inak neviem preco mi to dokazovanie niecoho pripomina ten trapas odbornika zo Smeru ktory ukazoval ze za Fica za znizila cena plynu o 90% , akurat ze si ten debil pomylil merne jednotky. Aspon bolo vidno ze ci sa vyzna v teme. Samozrejme ficovolic si pamatal len ze sa cena znizila (samozrejme ze realne sa zvysila).
|
|
« Posledná zmena: 18. Október , 2011, 14:37:54 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 18. Október , 2011, 14:40:16 » |
|
Samozrejme ficovolic si pamatal len ze sa cena znizila (samozrejme ze realne sa zvysila).
a ty si tiez len gagaj a taraj! bolo prasa, ci nebolo? odpovedaj na otazku! brankovi podla mna muselo velmi chutit
|
|
« Posledná zmena: 18. Október , 2011, 14:44:19 od Iggy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 18. Október , 2011, 14:40:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
jednoducho som ignoroval axiomu
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 18. Október , 2011, 14:44:59 » |
|
Ja tam vidim nieco uplne ine a preto sa nezhodneme. Rast HDP sa praveze vyrazne spomalil, ale to ti asi nevysvetlim.
Inak neviem preco mi to dokazovanie niecoho pripomina ten trapas odbornika zo Smeru ktory ukazoval ze za Fica za znizila cena plynu o 90% , akurat ze si ten debil pomylil merne jednotky. Aspon bolo vidno ze ci sa vyzna v teme. Samozrejme ficovolic si pamatal len ze sa cena znizila (samozrejme ze realne sa zvysila).
vsak ho nechaj uz..brankovi ocividne chutia eurocukriky od pana spasitela fica
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|