Yugi00
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 18. November , 2011, 02:04:49 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 18. November , 2011, 02:42:53 » |
|
brutal :D corporate rocknroll.... ale aspon nehra cvicenia na prstoklady :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 18. November , 2011, 05:41:27 » |
|
tu na to nejaky mladik hra ou maj gaat
Velmi dobry zvuk. To ide z toho bognera dufam. A este moj skromny nazor k hre - hra vyborne, vobec mi nevadi, ze ma nadrtenu klasiku, mam to velmi rad. Ale jeho songy, ktore su dostupne na YT ma vobec nebavia. Bez zmyslu, napr. tu: alebo tu: - hlavne pocas "sola" mi to pride nudne.
|
|
« Posledná zmena: 18. November , 2011, 05:45:59 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 18. November , 2011, 09:20:16 » |
|
rusak ma nielen v palici, ale aj v rukach. hra jak robot...trosku mi pride ako klon gilberta a spol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 18. November , 2011, 09:25:59 » |
|
a co hra teda napicu? ved tam ma 13rokov tak co ma hrat? vsak to hentak zahraj a potom pis ze su to len cvicenia
presne a hlavne u nas tak nik nehra a že je z vychodu nech je aj zo zachodu aspon ztial nenapodobnuje fesakov co mu možu tak ladit gitaru, je to talent zachvilu da na banjo mnohym svetakom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 18. November , 2011, 09:39:23 » |
|
tu hra 11rocny co dodat je fakt talent opicu možete cvicit aj 200rokov a hrat nebude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jurošíček
Hosť
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 19. November , 2011, 00:25:08 » |
|
tu hra 11rocny co dodat je fakt talent opicu možete cvicit aj 200rokov a hrat nebude Tak toto je to co som chcel pocut uz dlho a je to to najlepsie co som tento mizerny rok pocul.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 19. November , 2011, 09:54:22 » |
|
To nemyslíte vážne, fakt by si niekto z vás kúpil CDčko s takými pesničkami čo tu branko pastol? Však berem názor, že raz možno dospeje a bude robiť super hudbu, ale zatiaľ to je proste kktina čo hrá. A ešte aby sa nepovedalo, že som to nepriviedol do extrému
|
|
« Posledná zmena: 19. November , 2011, 09:57:16 od reeller_sk »
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 19. November , 2011, 10:03:52 » |
|
Cinania su fakt vytrvali ludia. Ked mu povies, ze TU STOJ!, tak bude stat aj tyzden na jednom mieste a este sa usmeje v dialke, ked ta zbada. Dalsia vec, aj ked sa nezda, tak maju feeling jak hovado. Mozno aj preto, ze ked bubenik sadne za bubny, tak nekupi si hned dvojslapku. Toto je brutal dobre: - toto je brutalne dobre zahrate, feeling taky, ze konec. - konecna... btw, cely ten mintjam je popici, odporucam natahat. Su to sice japonci, ale aj tak.
|
|
« Posledná zmena: 19. November , 2011, 10:05:21 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 19. November , 2011, 10:48:05 » |
|
Cinania su fakt vytrvali ludia. Ked mu povies, ze TU STOJ!, tak bude stat aj tyzden na jednom mieste a este sa usmeje v dialke, ked ta zbada. Dalsia vec, aj ked sa nezda, tak maju feeling jak hovado. Mozno aj preto, ze ked bubenik sadne za bubny, tak nekupi si hned dvojslapku. Toto je brutal dobre: - toto je brutalne dobre zahrate, feeling taky, ze konec. - konecna... btw, cely ten mintjam je popici, odporucam natahat. Su to sice japonci, ale aj tak. kazdy z nich hra jak kral, hlavne prvy a treti sa mi paci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 19. November , 2011, 10:49:21 » |