cize je to BC Rich mockingbird v nejakej podivnej uprave?
skusali ste na to dat aj gitarovy pas? lebo tuto to vyzera ze sa to ani nebude dat povesit na telo aby to viselo pevne jak mne rano..
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1393539_603297223063483_1923843496_n.jpg ten zadny knob na pas dosikma si neviem vobec predstavit co spravi ked sa to zavesi hra na seba..
ja som sa naozaj vyjadril len k vizualu, mne sa to jednoducho strasne nepaci co ste s tym porobili.. jedna vec je vediet robit nastroj aby hral, ale iny level je mat umelecke citenie a hlavne mieru..
Omyl a omyl... zas omyl!
Ziadny RC Bitch sa nekona.... nekopirovali sme nist (v druhom topiku som pisal, ze nerad kopirujeme) Chceli sme single-cut zacali sme kreslit.... ziadna kopirovacka sa nekonala.
Nie, nema to tazku hlavu. Pouzivame vzdy straplock, takze ani odomkinat sa to nebude, ziadne podobne problemy.
Nedali sme tam top, lebo sme to cheli prave vystuhnút a nie ukryt.
To ze sa ti nepaci ako som uz napisal, to akceptujem, to ze nad tym polemizujes uz nie!
Mal si to uz ruke? Ved s prepacenim ale ani zavesenie na seba si nevies predstavit, tak ako mozes vedie ze ake je to cele ergonomicke a komfortne?! Radsej sadni si spat ku svojmu stratucastru a hraj.
Ostatna cast forumu: Prepacte za toto, ale niektori vedia byt strasne nechapavy a asi naschval chcu vytocit cloveka z miery. Prijmat kritiku samozrejme vieme, ak to ma zmysel.