Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 21:05:30
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aku 7strunofku ?????  (Prečítané 10767 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Ozzyc
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 123

« Odpoveď #15 kedy: 12. December , 2011, 14:50:25 »

tiez nemam uplne dobry pocit z 7321 a asi by som skor skusil ten LTD pripadne schecter, aok bolo spomenute za 500e sa da zohnat hellraiser zo sekacu.. co je ale fakt treba upozornit je ze tie krky a strunnik su hrozne hrozne hrozne neergonomicke.. jak pre drevorubacov.. co viem tak si zvyknuty na musicman, takze by si mohol utrpiet vcelku sok zrazu
pripájam sa s názorom k tým hrubým hmatníkom,,
čo som hral na tie lacnejšie Schectery, tak tie krky boli príliš hrubé,, u tých vyšších modelov je to určite lepšie, ale bavíme sa o gitarke v cene 400 - 500e.. tú sc-207 môžem porovnať s mh-417, ktorú mám tiež, a áno, 207 má kus hrubší krk oproti 417, ale môj názor je, že za tú cenu to je dobrá gitarka v porovnaní s lacnými 7 Schecterami aj Ibanezami..
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #16 kedy: 12. December , 2011, 15:02:06 »

ono ten hruby krk by nebol az taky problem kebyze tam je klasicka kobyla v style ze na tele jak hipshot, nemal by som s tym problem. .ale to spojenie toho profilu plus ta kobyla z toho robila nieco co proste mi vadi.. ale kolko ludi tolko ..semena
Zaznamenané

beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #17 kedy: 12. December , 2011, 15:31:26 »

tiez nemam uplne dobry pocit z 7321 a asi by som skor skusil ten LTD pripadne schecter, aok bolo spomenute za 500e sa da zohnat hellraiser zo sekacu.. co je ale fakt treba upozornit je ze tie krky a strunnik su hrozne hrozne hrozne neergonomicke.. jak pre drevorubacov.. co viem tak si zvyknuty na musicman, takze by si mohol utrpiet vcelku sok zrazu
no ved viem, fakt je ze ten moj MM luke je pre trpaslikov a ocakavam ze to bude tvrda zmena, ale ako som vravel bude to len na podklady a nejake vyhravky. Mat za zadkom este jedneho podladeneho MM by bolo trochu drahsie :)
Dik
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
beercompatibile
pravidelný návštevník

beercompatibile

« Odpoveď #18 kedy: 12. December , 2011, 15:33:24 »

Pani, ze velice pekne dakujem za vase postrehy.
Este by ma zaujimalo ci ta hruba struna na lacnejsich modeloch zneje.
Ci tam nzvykne byt problem?
Zaznamenané

Ozzyc
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 123

« Odpoveď #19 kedy: 12. December , 2011, 15:36:28 »

Pani, ze velice pekne dakujem za vase postrehy.
Este by ma zaujimalo ci ta hruba struna na lacnejsich modeloch zneje.
Ci tam nzvykne byt problem?
tá SCčka s EMGčkom ju berie,, inak je to otázka nastavenia, hrúbky struny, atď.. .068 používam na podladenie do A, aj G, a pohodička, predtým som aj s tenšou hrával..
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #20 kedy: 12. December , 2011, 15:55:28 »

toto ti viem povedat zfleku - na schectere co som mal biely hellraiser, neviem ci tym ze je to cele z mahagonu tak ked som mal struny co ja viem uz 5 dni tak to Hcko sa spravalo trochu gumene...
ako, vo zvuku to nebolo nejak extra pocut to az tak po 2 tyzdnoch, ale pod rukou som to jednoznacne citil.. ak pojdes nahodou do schecteru tak ber ten cerveny ma uplne inak spraveny lak, tensia vrstva lepsie to rezonovalo uplne bez srandy..
bielemu by som sa snazil vyhnut to je cele take jak dute neviem to dobre popisat.. inak co mal napriklad miso kolo model atx blackjack co som mal aj ja chvilu pozicany tak mi to prislo ako lepsia gitara nez hellraiser.. aj snimace a mi pozdavali viac co sa skreslenia tyka.. s tym ze hellraiser mal vyhodu ze sa dali tie aktivky splitnut na single a mal clovek pekny cisty zvuk
Zaznamenané

tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #21 kedy: 12. December , 2011, 16:44:27 »

bieleho hellraisera s pevnou kobylou mam uz dlhsie, kupil som ho od brokenwingsa, bezna cena z ruky tak je tak +/- 650 eur, co sem tam pozriem po bazaroch. krk mi v ruke sedi lepsie ako ibanez a neergonomicku som nepobadal. kazdemu gitaristovi sedi v rukach kazda gitara inak, treba poskusat.
Zaznamenané

BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #22 kedy: 12. December , 2011, 17:50:01 »

Karol: Nemal si ty náhodou iba zlý kus a teraz ten nástroj jednoducho zavrhuješ?

C7 Hellraiser je brutálna gitara a nájsť ju vo fakt dobrom stave pod 600 E je zázrak... na druhú stranu, naozaj sa oplatí.

Tarquinovi som ju predal takto pred rokom za 660 - v stave nového nástroja. Vtedy ešte v obchodoch išli po vyše 1000€.
Doteraz mi je za ňou trochu ľúto, ale sedmičku by som asi naplno nevyužil.

Beerc.: Ak máš krátke prsty a si zvyknutý na mini Music Many, C7 určite neber (nehľadiac na to, že máš iný budget), je to kusisko mahagónu s barytónovou menzúrou.

Inak, dosť v pohode sú aj tie EVL sedmičkové "Les Pauly" od Cortu, len škoda toho tragického designu - ak by Ti predsa nevadil. tak z z druhej ruky za cca 230€ dostaneš slušne prevedenú mahagónovú gitaru s EMG snímačmi.

A ak budeš mať naozaj šťastie, zober Cort Viva 7 - už sa nevyrábajú a veľmi zriedka sa objavujú na bazároch, cena cca 250€ - za tie prachy nič lepšie nedostaneš.
« Posledná zmena: 12. December , 2011, 17:56:16 od BrokenWings » Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #23 kedy: 12. December , 2011, 19:11:28 »

A ak budeš mať naozaj šťastie, zober Cort Viva 7 - už sa nevyrábajú a veľmi zriedka sa objavujú na bazároch, cena cca 250€ - za tie prachy nič lepšie nedostaneš.

asi za 7 rokov som na ziadnom tunajsom ci ceskom bazare sedmicku Cort viva nevidel. Jedina co tam bola tu so predaval ja a za 250 ju nikto nechcel len vyjebani spekulanti. Nakoniec som ju musel predat za 150E asi po 3mesiacoch inzerovania lebo aj za to sa panom metalistom zdala mahagonova sedmica s 5piece krkom vela :)  Ked si chces nieco fakt kupit pre seba na hranie tak sa pozri na ebay.
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #24 kedy: 12. December , 2011, 22:28:39 »

odporucam moju ESP LTD VB-407 BLKS 7 ...da sa vbyskusat v BA alebo v RS
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #25 kedy: 13. December , 2011, 08:05:25 »

asi za 7 rokov som na ziadnom tunajsom ci ceskom bazare sedmicku Cort viva nevidel.
Omyl, v Cesku sa este jedna vyskytla, pred par mesiacmi, za cca. 4500KC.
Zaznamenané
pidri
pravidelný návštevník
Príspevkov: 251

« Odpoveď #26 kedy: 13. December , 2011, 09:05:03 »

[/quote
toto ber. lepšia ponuka nebude. dobrá gitara. dobrá cena.
Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník

beercompatibile

« Odpoveď #27 kedy: 13. December , 2011, 09:05:33 »

No pani,
este raz dik za vase nazory.
Bol som vcera mrknut ten DEMON v on boarde.
Pripojil som si to ku GT10. Zvuk nebudem komentovat, to sa da len pri kapele podla mna.
Ale:
- strasne siroky hmatnik na moje programatorske musicmanom rozmaznane paprcky - to je moj problem, nie gitary
- hruba struna sa mi zdala naozaj taka nejaka - gumena (ale boli tam stare, spinave struny fujtajpfl) - tiez za to nemohla gitara
- nerovny krk - ani nie do luku skor ako kanal la manche pri burke - a to je uz chyba gitary
+ napriek krku a mizernym strunam dobre ladila a hrala alikvotne tony snad aj tam kde sa neda - mimochodom mmany su dost anfi flazoletove nastroje tak asi preto som z toho nadseny :)
+ po par minutach som si ju naladil zvrchhu na B - D - A a to bola strasna sranda - da sa na tom blbnut hodiny, srandovna kombinacia

idem cumet dalej - este raz dik
Zaznamenané

beercompatibile
pravidelný návštevník

beercompatibile

« Odpoveď #28 kedy: 13. December , 2011, 09:06:19 »

jasne, rad vyskusam, uz aj ti indem napisat spravu
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #29 kedy: 13. December , 2011, 09:24:19 »

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,91830.0.html
Zaznamenané

stoka!
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.