Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 23. December , 2011, 12:27:17 » |
|
pozrel som si videa a teda dost dobre to je:) len tak dalej. vsetky nastroje mi pripadali velmi fajn po technickej stranke a aj medzi songami by sa dalo najst nieco co po Vas mozno zostane. najviac s ami pacil asi spevak. ocenujem ze basak je lavak ako ja a tiez som si vsimol ze to tocila zrejme basakova frajerka kedze je stale v zabere.
karol naozaj potrebuje prezyvku, v dnesnej dobe bez nej nema sancu a skonci na smetisku dejin.
nazov kapely nieje velmi stastny. uz je pozivany a tito cudzokrajci dokonca vystupuju v telke plus maju o 200 pozreti na yt viac. cize mate smolu.
moznos a raz uvidime na koncerte:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yogz
náhodný pocestný
Príspevkov: 137
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 23. December , 2011, 12:31:06 » |
|
ešte rýchlo k stredom na mojom Marku a pokračujte v téme :D
Bass: 10:00h , Low Mids: 13:00h , High mids: 11:00h , Higs 10:00
stredy s tým nič nemajú páni muzikanti tých tam bolo požehnane. Mal som proste novú basu a vďaka výškam ktoré by vám preplieskali hlavu keby som ich nestiahol trochu clonou (trochu viac ale vravím že na pódiu akurát).
A k téme dvaja gitaristi: myslím že 2 gitaristi v kapele sú vždy problém, vždy má jeden väčšie ego ako ten druhý a nevedia potom rozdýchať, druhá vec je že znova aranžovať skladby nemá zmysel. Dalo by sa to spraviť tak že by hral iba niektoré party skladieb ale existuje gitarista ktorý vie NEHRAŤ??
|
|
|
Zaznamenané
|
"If you´re not part of the groove , you´re part of a problem!"
|
|
|
yogz
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 23. December , 2011, 12:32:55 » |
|
pozrel som si videa a teda dost dobre to je:) len tak dalej. vsetky nastroje mi pripadali velmi fajn po technickej stranke a aj medzi songami by sa dalo najst nieco co po Vas mozno zostane. najviac s ami pacil asi spevak. ocenujem ze basak je lavak ako ja a tiez som si vsimol ze to tocila zrejme basakova frajerka kedze je stale v zabere.
karol naozaj potrebuje prezyvku, v dnesnej dobe bez nej nema sancu a skonci na smetisku dejin.
nazov kapely nieje velmi stastny. uz je pozivany a tito cudzokrajci dokonca vystupuju v telke plus maju o 200 pozreti na yt viac. cize mate smolu.
moznos a raz uvidime na koncerte:)
Hehe názov nezmeníme, má pre nás citovú hodnotu :D :D A pre záznam, točil to bubeníkov otec , a ja som stál v ceste :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 23. December , 2011, 12:35:51 » |
|
2 gitaristi vobec nie su problem, odkial to vsetci mate? ake suboje ega? co su to za kokotiny?
treba najst len cloveka ktory vas bude posuvat dalej a nie brzdit. to je vsetko.
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
yogz
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 23. December , 2011, 12:37:33 » |
|
2 gitaristi vobec nie su problem, odkial to vsetci mate? ake suboje ega? co su to za kokotiny?
treba najst len cloveka ktory vas bude posuvat dalej a nie brzdit. to je vsetko.
BINGO - ďaľší neexistujúci človek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 23. December , 2011, 12:40:15 » |
|
nebud smiesny, v bratislave je extremny pretlak gitaristov, a su aj dobri aj tvorivi sa mi skor zda ze velke ego je v tejto kapele na inom poste
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
yogz
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 23. December , 2011, 12:44:35 » |
|
nebud smiesny, v bratislave je extremny pretlak gitaristov, a su aj dobri aj tvorivi sa mi skor zda ze velke ego je v tejto kapele na inom poste LOL tak ty si jasný kámo Táto kapela má väčšiu demokraciu ako by si si dokázal predstaviť. Zrátali sme pre a proti a vyšlo z toho že by nám druhý gitarista viac ublížil ako pridal. Ak chceš môžem ti to tu vymenovať, ale vedz že s nápadom/otázkou ČI druhý gitarista som prišiel ja prvý.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 23. December , 2011, 12:48:03 » |
|
LOL tak ty si jasný kámo Táto kapela má väčšiu demokraciu ako by si si dokázal predstaviť. Zrátali sme pre a proti a vyšlo z toho že by nám druhý gitarista viac ublížil ako pridal. Ak chceš môžem ti to tu vymenovať, ale vedz že s nápadom/otázkou ČI druhý gitarista som prišiel ja prvý. vsak ja sa smejem. kazdopadne obhajovat to, ze nechceme druheho gitaristu tak ako si to napisal vyssie - lebo taky v BA nie je je hlupost, alebo preto lebo gitaristi maju velke ego a neznesu sa je rovnako kokotina. to ze si mysliste ze vam to nic neda, to je druha vec, to beriem. ja som len napisal svoj nazor - nazivo by to slapalo podla mna ovela lepsie s druhou gitarou.
|
|
« Posledná zmena: 23. December , 2011, 12:51:13 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 23. December , 2011, 12:53:16 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yogz
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 23. December , 2011, 13:00:48 » |
|
vsak ja sa smejem.
kazdopadne obhajovat to, ze nechceme druheho gitaristu lebo taky v BA nie je je hlupost, alebo preto lebo gitaristi maju velke ego a neznesu sa je rovnako kokotina.
Nemôžme si dovoliť nejaký konkurz alebo čo ja viem čo, na to sme malé hovná, ani vyberať si moc nemôžeme , a chuja do kapely nepotrebujeme. Ani niekoho neprispôsobivého ktorý sa prejaví až po nejakom čase. Máme jednoducho strach narušiť to ako dobre vychádzame ľudsky. Ďaľšia vec je sound, koľko gitaristov z tej obrovskej skupiny je ochotných pre dobro kapely riešiť svoj gear? Mnohí gitaristi jednoducho môžu byť TOP muzikanti ale hrajú na line 6 , bugera s EQ do V-čka a nie sú schopní s tým nič urobiť. (viacnásobná osobná skúsenosť) Ďalej , riešime tvorbu nových songov a s príchodom nového gitaristu by sme museli použiť ten čas ktorého máme relatívne málo na to aby sa s nami niekto zohral, naaranžovať mu gitaru tak aby jej nebolo zbytočne vela a neznelo to ako uplné agro a lá Metallica. Je toho veľa a za tým že väčšina dobrých gitaristov má nejaké ego , tak ako ho máš ty , Karol , Semish, Ondree a čo ja viem koho všetkého tu ešte poznám. to nie je na škodu, ale môže to byť problém v prípade že sa od neho bude vyžadovať aby nehral tam kde nemá. Sečteno podtrženo daj mi teda návrh aspoň na jedného vhodného adepta (meno atd.)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 23. December , 2011, 13:09:53 » |
|
ja, vek 25, narodnost slovenska
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
yogz
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 23. December , 2011, 13:14:38 » |
|
ja, vek 25, narodnost slovenska neviem či by si si rozumel s basákom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 23. December , 2011, 13:15:22 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
yogz
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 23. December , 2011, 13:16:58 » |
|
S oboma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 23. December , 2011, 13:38:27 » |
|
druha gitara na live by tomu pridala stavu. nerobte si mindraky, gitaristov je vela, kludne ich mozete vyskusat viac, hlavne si dajte realne naroky. aj levelom slabsi gitarista ked ma zanietenie vas moze urovnou hry dobehnut.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|