Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 17:44:09
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 33 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mind the Gap  (Prečítané 108344 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #225 kedy: 13. Máj , 2012, 10:54:06 »

aaaaale ved nic sa nedeje, normalne sa rozpravame, toto je problem pisomnej komunikacie ze kazdy dlhsi post vyzera ze sa niekto citi dotknuty (neratam Iggyho ten pise tak standardne), pritom to tak nie je :) ja som rad za kazdy jeden reakcioo len som opisal ze ako to asi vyzera v kapele, co si mozeme dovolit a tak..  vcelku ste vystihli nedostatky, ktore treba dopilovat a mna to tesi lebo sa nam niektore veci utvrdzuju kedze sami vieme o nich tiez velmi dobre :) uvidime kam sa to posunie o rok, mozno budeme druzgat blues na 4 strunkach  Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #226 kedy: 13. Máj , 2012, 10:59:31 »

...ja uz som mal tiez tolko nerozbehnutych 'projektov' v hlave ze bubenik bude jak portnoy, klavesak urcite jak typek z pain of salvation a do toho budem hrat ja krive kila  a spievat bude niekto jak neal morse :D ...

cele zle. takto moze nakoniec vzniknut akurat tak 70ty odvar vyvareneho, co je mimochodom 90% vsetkeho metalu. co takto v hlave nosit hudbu miesto toho, ze na ake mena sa podobat ?  Ja som čert..
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #227 kedy: 13. Máj , 2012, 11:12:41 »

co takto v hlave nosit hudbu miesto toho, ze na ake mena sa podobat ?  Ja som čert..

no ved to sa deje teraz
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #228 kedy: 13. Máj , 2012, 11:29:52 »

Je to pekne...su tam nejake asociacie ale to je predsa normalne.
Mne nu-metal az tak vela nehovori, ale lubi sa mi ten napad so 6/8vou slohou...
a zvukovo je to velmi dobre
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #229 kedy: 13. Máj , 2012, 16:54:19 »

Gitary sa mi tam lubia najviac, ozaj dobry zvuk a fakt dobre odsnimane. Zvuk nahravky taky ako zneju podobne kapely a aky sa ocakava. Spev tiez nemozem vystat, je to ako klon dalsich tisiciek podobnych kapiel po celom svete. Tiez by som ubral spev a smrncol to trosku nejakymi humornymi vyhravkami aj, tvari sa to nejako moc vazne. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #230 kedy: 13. Máj , 2012, 17:12:39 »

hej a vydat to na LP, a nie fuj bandzone!
Zaznamenané

stoka!
hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #231 kedy: 13. Máj , 2012, 20:04:07 »

... a dovolim si tvrdit ze dobrych 50% celkovej energie kapely ide prave zo spevaka nazivo..

cize aby som to uzavrel - uz nam hovoril kadekto kadeco ze nech zoberieme druheho gitaristu, nech zoberieme rysavu flautistku, nech dame prec spevaka, nech spieva viac, nech spieva menej, nech skace viac, nech skace menej, nech sa viac hybeme, nech sa nehybeme tolko a radsej viac soliciek, nech spievame aj my.. a je to dobre ako to je teraz, sme to my a takto to ma byt  Zdravíčko

Pulse cool refren, a celkove v pohode.
dokonce se to ted probojovalo do TOP6 na BZ Žmurk

dodam ze kapelu dela zpevak a bubenik (rytmika) ..... kytaristi to vzdycky muzou nejak odsudlit Žmurk

a kdyz budu reagovat na ty "dobre rady zadarmo".... kdyz vychazim z klipu Korn, tak kytaristi rozhodne vic pohybu!
tam to vypada ze je to nebavi Žmurk Jednoducha selska logika rika ze kdyz vlastni hudba neroztanci tebe, jak muzes chtit rozhybat publikum? (jestli teda chces, samozrejme)
vic solicek nikoho nezajima, stejne jako instrumentalky (jak sam pises)
« Posledná zmena: 13. Máj , 2012, 20:05:21 od hyenik » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #232 kedy: 13. Máj , 2012, 20:06:54 »

vdaka za nazor chlape, bol to moj treti koncert live ever (neratam pred 5 rokmi nejake dve trapne vystupka heh), mam este co robit s tym pohybom to mas recht obcas som rad ze zahram s prehladom to co zahrat mam  ..  Zdravíčko   
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #233 kedy: 13. Máj , 2012, 20:43:54 »

kytaristi to vzdycky muzou nejak odsudlit Žmurk

s tymto sa 90% pripadov stotoznujem len.. nie ked si sam gitarista to sa fakt nemas za koho skryt, jak sa pomylis tak je to sakra pocut  Bavím sa skvele
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #234 kedy: 13. Máj , 2012, 20:59:44 »

o chybach gitaristu vedia vo vacsine pripadov akurat gitaristi. ludia omnoho viac vnimaju ked sa zasekne rytmus alebo nedokazu stravit spev. s tebou hra yogi viac ako dost, takze aj keby si tam cvicil nejake umenie tak to zozeriem viac ako keby sa zacala lamat rytmika - vid ta "kam sa jebes" hajtka.
« Posledná zmena: 14. Máj , 2012, 07:30:45 od pista58 » Zaznamenané

o-yep sro
hyenik
stály hosť

« Odpoveď #235 kedy: 13. Máj , 2012, 21:21:59 »

overeno dlouhodobym sledovanim a analyzama.....

i dobre obeznameny posluchac (fanousek) slysi pod podiem tak kazdou desatou chybku, kdyz to neni nejaka epic fail samozrejme, anebo rytmicka, ....tu slysi kazdou druhou Žmurk
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #236 kedy: 13. August , 2012, 22:03:06 »

kapela mind the gap uspesne otestovala noveho gitaristu.. prinasame exkluzivny zaznam songu zo skusobne..  je pravda ze novy clen hral predtym prevazne indie, ale to je presne to co sme chceli, multizanrovost a snahu o sebarealizaciu v kazdom smere..
tentokrat sme sa nechali inspirovat kapelou the Who pretoze aj o tom je MtG.. nazory si strcte za klobuk

http://www.ulozisko.sk/541121/1601-2gitara.mp3

inak ten bend okolo 0:50 ci tak nejak hostoval tuto Pitu.. podla mna ho dal uplne s prehladom  Zdravíčko
« Posledná zmena: 13. August , 2012, 22:07:51 od kaolko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #237 kedy: 07. November , 2012, 10:14:16 »

jedna predkoncertna pripravna.. refren si vychytal ale aj..
Zaznamenané

vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #238 kedy: 07. November , 2012, 10:29:00 »

jedna predkoncertna pripravna.. refren si vychytal ale aj..

keby ste nehrali po stopach bolo by to lepsie
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
hyenik
stály hosť

« Odpoveď #239 kedy: 07. November , 2012, 10:30:51 »

prijemne barvy na zkusebnu, zadne tmave podzemi.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 33 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.139 sekund, 23 otázok.