Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 20:01:35
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 33 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mind the Gap  (Prečítané 108551 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #270 kedy: 16. Apríl , 2013, 15:43:14 »

nam trochu pomohlo ze sme dali ampy zboku ku stene takze to nesupovalo z podia takmer vobec
podla mna vam to moc nepomohlo  Bavím sa skvele
vyhravky neboli fakt takmer vobec pocut a zvuk gitar bol uplne tenulililinky.
najprv som myslel, ze je to kvoli jogimu, ze si zjednal poriadky, aby mal s basou priestor, ale teraz neviem, ako ste to chceli.

kazdopadne vysledok bol ten, ze sice masa zvuku znela relativne kompaktne, nic tam nejak netrcalo ani neskripalo, dokonca aj gitary oproti tomu ako priserne telefonovo zneli pri nazvucovani, tam dobre zapadli, ale ked slo o nejaku vyhravecku-az-solo, tak zvuk tych tonov sa uplne stracal.

koho je to chyba, nedokazem povedat, kym sa nepotvrdi, kto mal na svedomi tu pociatocnu kastraciu  Som frajer
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #271 kedy: 16. Apríl , 2013, 16:13:33 »

tucnejsi gulaty zvuk si nemam moc jak spravit zvuk je nastaveny aby v skusobni hral cisto a prierazne aj pri nizkej hlasitosti a aby bolo vsetko pocut.. teraz hravam primarne tak ze asi 80% veci hram na crunchi podklady.. fakt je ze ja nemam moc rad ubucane ubasovane gulate zvuky co neprelezu skrz a biju sa s inymi nastrojmi..

pri tvrdsich pasazach kde potrebujem rychly tracking a tvrdsi sound si jebnem treti kanal co pouzivam aj na sola a ten je nastaveny tak aby bol konkretny aj na Hcku.. kebyze to zagulatim (co som uz inak skusal parkrat) tak ani marha nezisti co gitara vobec hra.. vobec nepouzivam nejake vyrazne nastavenie ktore by nepouzival niekto iny s tym istym typom zvuku

inak je to IMHO dost aj o postaveni mikraku na bednu, uz v randali sa mi potvrdilo ze ak to dam presne na stred reproduktora na tu ciapocku je to ostre (co bolo aj teraz) akonahle to dam dostredu medzi okraj/ram repraku a ten stred tak to ma plnsi charakter a nejaci to tak.. podstatne je aby to spolu hralo kompaktne, mne nikdy neslo o gitarovy zvuk co hra pekne prijemne sam o sebe a potom v kapele na koncerte je to jedna velka gula..

taktiez zvuk kapely je zrieseny tak, ze druhy gitarista ma onieco plnsi zvuk (co ak sa nenazvuci v dostatocnej miere tak to moze posobit anemicky akoby tam nieco stale chybalo).. na tomto koncerte bola prave jeho gitara dost pod urovnou nez by mala.. pokial aj jeho zvuk posobil anemicky a tenko, tak bude problem asi inde, pretoze 90% casu mame presne opacny problem (jeho 7icka s tonezone-om na tom peavey tlaci miestami az moc spodkov)
« Posledná zmena: 16. Apríl , 2013, 20:12:19 od kaolko » Zaznamenané

Bhlokvva
stály hosť
Príspevkov: 1032

« Odpoveď #272 kedy: 17. Apríl , 2013, 08:26:14 »

a co tak dat do slucky EQ a pridavat na sola frekvenciu v pasme 500-800 Hz? presnejsie si to uz najdes sam, skus to aspon
Zaznamenané

Aky je rozdiel medzi vranou?
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #273 kedy: 17. Apríl , 2013, 12:47:50 »

a co tak dat do slucky EQ a pridavat na sola frekvenciu v pasme 500-800 Hz? presnejsie si to uz najdes sam, skus to aspon

na Mark V ma taky ekvilajzer kadejako priraditelny ku kanalom, ze rvat tam dalsi do slucky je zufale barbarstvo
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #274 kedy: 17. Apríl , 2013, 13:18:56 »

hmm co ja viem.. nie su tam okolo tych 500-800 prave tie telefonicke stredy? ja uz teraz napriklad pouzivam dost tych 750hz na tom strednom slideri.. kebyze mam nastavenie jak petrucci ktory to ma v pici uuuuuplne dole tak si v kapele ani neskrtnem  Bavím sa skvele a slucku ani nahodou nepouzivam, mam to na hard bypass loop, hra to ovela lepsie tak..
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #275 kedy: 17. Apríl , 2013, 15:02:55 »

Asi sprosta otazka, ale to vas vazne bavi riesit az takto ten zvuk?
Bud to hra alebo nehra a netreba nad tym tolkoto spekulovat ...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #276 kedy: 17. Apríl , 2013, 18:14:01 »

ja len odpovedam  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #277 kedy: 17. Apríl , 2013, 18:49:54 »

Aspon vidite, aka je ta Mark V kokotina. Mal si si kupit plexinu, dat sicko doprava a smitec  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #278 kedy: 17. Apríl , 2013, 18:56:36 »

Aspon vidite, aka je ta Mark V kokotina. Mal si si kupit plexinu, dat sicko doprava a smitec  Bacha na vec kamo!

doprava bola zadarmo.. cize pohoda
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #279 kedy: 17. Apríl , 2013, 19:15:11 »

ja len odpovedam  Bavím sa skvele

Ja nerypem, len sa tiez pytam, dobre vies ze vas mam rad jak vlastnych, len ked citam v suvislosti s vasou kapelou o stelovani zvuku podla momentalneho tlaku vzduchu a podla pomeru teploty v sale voci vonkajsej teplote a aranzoch vypocitanych podla jedenastovych a pripadne az dvadsattrojkovych obratov tak mam pocit ze to nie je o muzike ale pomaly o atomovej fyzike.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #280 kedy: 17. Apríl , 2013, 19:50:38 »

nech je pocut kazdy riff  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #281 kedy: 17. Apríl , 2013, 19:54:38 »

Echo 440ms
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #282 kedy: 17. Apríl , 2013, 20:13:47 »

podla mna na zvuku az tak nezalezi, hlavne, ze vas hrat bavi.  zaznam mi pride v pohode, len sa trochu nudim, niet sa na co pozerat, no boobs no fun  ha ha ha
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #283 kedy: 18. Apríl , 2013, 08:22:06 »

Ja nerypem, len sa tiez pytam, dobre vies ze vas mam rad jak vlastnych, len ked citam v suvislosti s vasou kapelou o stelovani zvuku podla momentalneho tlaku vzduchu a podla pomeru teploty v sale voci vonkajsej teplote a aranzoch vypocitanych podla jedenastovych a pripadne az dvadsattrojkovych obratov tak mam pocit ze to nie je o muzike ale pomaly o atomovej fyzike.

co ja viem praveze to nikdy neriesim nazivo :D dojdem, vytrepem veci, zapnem, nemam cas stelovat tam nejake vysky stredy kktinky, takze prakticky len hovorim to ako to je s tym zvukom a v com moze byt alebo nemusi byt problem, lebo tu ludia zacali pisat ze si mam dvihat nejake frekvencie..   Bavím sa skvele
Zaznamenané

Bhlokvva
stály hosť
Príspevkov: 1032

« Odpoveď #284 kedy: 18. Apríl , 2013, 10:56:36 »

na Mark V ma taky ekvilajzer kadejako priraditelny ku kanalom, ze rvat tam dalsi do slucky je zufale barbarstvo

tak mna to nenapadlo, ja tu hlavu nemam... ale ani jeho to nenapadlo, lebo su to predsa tie telefonicke stredy, ktore nemaju ako pomoct solu  ?§!.

co ja viem praveze to nikdy neriesim nazivo :D dojdem, vytrepem veci, zapnem, nemam cas stelovat tam nejake vysky stredy kktinky, takze prakticky len hovorim to ako to je s tym zvukom a v com moze byt alebo nemusi byt problem, lebo tu ludia zacali pisat ze si mam dvihat nejake frekvencie..   Bavím sa skvele

Mas pravdu, nedvihaj nic, normalne hraj a jeb na to. Ja sa budem tvarit, ze vyhravky pocujem lebo je to predsa Marek 5!!! a to staci. A komu sa nieco nezda, tak je hluchy chuj a vsetko je ok. Bavím sa skvele  Na zdravie!

A pre buducnost vobec nepocuvaj tych, ktori chcu nieco zlepsit. Pocuvaj len tych, ktori su spokojni s tym tak, ako to je. Nebudes musiet spekulovat a budes mat po kazdom koncerte len dobry pocit  Žmurk
Zaznamenané

Aky je rozdiel medzi vranou?
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 33 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.