Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 18:35:08
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Obývačkové funky  (Prečítané 1383 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Gaťo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 219

« kedy: 25. Január , 2012, 10:12:56 »

Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #1 kedy: 25. Január , 2012, 16:29:23 »

neviem ci tomu uz vobec nerozumiem, ale je to rytmicky uplne mimo . . . inak cim si tocil video a v akom softe si to daval do kopy a kde si kupil tu bielu kozenu sedacku?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #2 kedy: 25. Január , 2012, 21:36:43 »

veru, ma to akesi zvuovo - intonacno - rytmicke nedostatky. dobre video sice, ale ...
Zaznamenané
Gaťo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #3 kedy: 25. Január , 2012, 21:53:38 »

chlapi díky za feedback

pravda keď som po 20tych pokusoch s kachonom prešiel na gitaru tak som mal prsty riadne v <> už, ale máte pravdu, skladám vám muzikantom klobúk dole až teraz som si uvedomil aké ťažké je niečo kvalitné nahrať  Zdravíčko

nahrával som to cez starý rozbitý philips mikrofón na foťák kanon (aj preto taký špatný zvuk) :) a upravené je to vo final cut

sedačku? noo máme ju už dlho z nejakého veľkoobchodu z nitry tuším, veľmi dobre sa na nej šlofíkuje Beeee
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #4 kedy: 26. Január , 2012, 09:13:45 »

hlavne ta rytmika tej police ci co to bolo, uz na zaciatku to znelo jak keby si sa pomylil. Skusto prerobit a vyznie to hned lepsie. Mozno preto si sa aj sem tam rytmicky sekol na gitare, ked si hral do hentakeho podkladu :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5 kedy: 26. Január , 2012, 10:08:15 »

prehraj to znova ak sa ti bude dat ale najprv si k tomu v klude sadni s cistou hlavou.. miestami som mal pocit ze si kajon si ide  do 4/4 ale gitara je nepremyslena a snazi sa natlacit nieco co by mal byt ja neviem 5/4 :)  ako keby si na konci kazdeho taktu zistl ze kua nezmestim sa ale natlacim to tam
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6 kedy: 26. Január , 2012, 10:30:50 »

Chcelo by to viac pomakat na rytmike, celkovo viac cvicit. Ale snaha sa ceni. Viem si predstavit, kolko jebania ta stalo toto cele s videom, zvukom, atd...  Na zdravie!
Zaznamenané

Gaťo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 29. Január , 2012, 02:32:49 »

díky hlopi, cením si konštruktívnu odozvu  Na zdravie! ked budem robiť čosi ďalšie dám si asi na rytmus vačši bacha .. (hento som nahraval vlastne bez metronomu)

primarny účel bol skor ukázať niektorým mojim vzialeným priateľom že nastroje čo som si zbuchal v garaži vydávajú skutočne nejaké zvuky
 Nechajte ma vydýchať

teraz špekulujem že ako ďalšie skusim čosi nahrať do slučiek  Som frajer  uvidime
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.029 sekund, 21 otázok.