Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 21:29:12
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 25 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Hráme sa, alebo vlastná výroba...  (Prečítané 71006 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #150 kedy: 13. November , 2012, 11:02:39 »

on to urcite porovnaval spolu s kubasakom, to je dalsi vyhlaseny hluchan  Bavím sa skvele
Zaznamenané

stoka!
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #151 kedy: 13. November , 2012, 11:04:27 »

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,88226.15.html   Sekova je čistý lousuit ma lepený javorový hmatník na krku a vzadu ten pásik , aj Hamrony sme porovnávali s Usa stratmi a hral proste lepšie , okrem tých čo mam som hral na  japan stratoch tak do 10 kusov , a lacne Squier poznam dosť dobre svojho času to mal každý druhý akože gitarista tie gitari nikdy nehrali dobre hrali vždy sucho

a kto mal tu gitaru americku v rukach? nejaky dalsi analfabet? a islo to cez co? basovy roland?
Zaznamenané

o-yep sro
FakyGrobian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 478

« Odpoveď #152 kedy: 13. November , 2012, 12:04:44 »

dopiče toto už fakt nemá význam, stále tá istá pesnička dokola. Navrhujem aby sme sa Števovi zložili na vlak, a obnovíme stávku. Stretko v Muzikeri, Mišo Kolo a jeho gitara vs. Števove japonské poleno ľubovolného výberu. Ak Mišo nebude súhlasiť, tak sa hádam nájde zástupca. Keby som mal gitaru tak idem do toho, ale ja mám iba basy...Števo ak to prijmeš tak zabezpečím aj občerstvenie
Zaznamenané

Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
FakyGrobian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 478

« Odpoveď #153 kedy: 13. November , 2012, 12:05:59 »

a žiadne výhovorky, buď hrdina a stoj si za slovom
Zaznamenané

Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #154 kedy: 13. November , 2012, 13:17:42 »

on to urcite porovnaval spolu s kubasakom, to je dalsi vyhlaseny hluchan  Bavím sa skvele
Miško, počul si moje gitary? kua, ak vyrábam nástroje, tak nejaký sluch musím mať. To že mám väčšiu toleranciu k občasným falošným tónom  v hudbe sa tu už 100x preberalo, vnímam hudbu inak, ako väčšina, počúvam inú muziku, tak sa neposer.
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #155 kedy: 13. November , 2012, 13:22:48 »

....hej, najdrahší a ešte aj najväčšia sračka, len blázon si to kúpil za tie prachy....
ja som bol pár rokov spokojný, hralo to, typický javor, trochu moc výšok, kompenzoval som to istý čas flatwound strunami, chýbala tomu mäkkosť jelše, ale artikulovala na Squier nadpriemerne. Predal som ju, lebo už mi ju nebolo treba, mal som už Precisiona.
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #156 kedy: 13. November , 2012, 13:29:43 »

stávka stále platí   Na zdravie! ale oto v tejto téme nejde , porovnávalo sa to s Tokai /alebo Greco neviem presne/ strat tu recenziu mam a sustain dynamika bola na strane harmony ale ani oto nejde , ide oto že dost veľa ľudí tu nemá úroveň na serióznu komunikáciu len nadávaju a pokúšaju sa urážat na základe ani neviem čoho lebo píšu obvykle o niečom čo nepoznajú - typické , nepripúšťajú  iný názor a hrajú sa na suprehrdinov odborníkov s  "dokonalej BA"  , a môj názor na to môže vyjadriť jedine druha čast tráviaceho traktu citoslovciou PRD .
Kubasaka nepoznám osobne ale jeho práca sa mi páči , ma klasický prístup k stavbe nástroja a je našťastie iný ako bežný obmrdávači  a už len to samo o sebe je sympatické  Zdravíčko
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #157 kedy: 13. November , 2012, 14:02:48 »

vsak predchvilou si vravel ze  s us stratmi si to porovnaval

a fakt neviem kto tu ma teda problem s komunikaciou a melie si stale svoje bez akychkolvek argumentov  Popiskujem si

ono vies niektory ti curaci z ba totiz hrali/maju nastroje trochu ineho levelu a predsalen to vedia porovnat priamo, nie na zaklade nejakych nelogickych domienok
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #158 kedy: 13. November , 2012, 14:03:30 »

ak vyrábam nástroje, tak nejaký sluch musím mať.

nuz ja si myslim ze to sa neurcuje takto  Bavím sa skvele
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #159 kedy: 13. November , 2012, 14:34:36 »

nuz ja si myslim ze to sa neurcuje takto  Bavím sa skvele

Keď nepočúvam metal, neviem čo je dobré, viem  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #160 kedy: 13. November , 2012, 14:37:22 »

....nejde o to, okrem toho dobrého sluchu mávaš aj čudné predstavy, skôr tam vidím miesto na pochybnosti....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #161 kedy: 13. November , 2012, 19:18:44 »

Je úplne jedno či je telo z 1 ks, alebo zo 4. Kamil Grebeň hovorí, že najlepší nástroj ktorý spravil mal telo zo 7. kusov dreva

Toto sa javi podobne aj mne. Nikdy som nepotrehol suvislost medzi zvukom a poctom kusov dreva ci uz pri Gibsonoch alebo Fendroch a to mi ich presli paprcami ozaj desiatky.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #162 kedy: 13. November , 2012, 19:21:15 »

potom sa začali lepit krky lebo dochádzal kvalitný materiál a hlavne poriadny vyber dreva tak sa začali krutit krky a radšej to lepili , nechápem ako sa o takýchto samozrejmostiach ešte polemizuje

Si uplne mimo. Islo hlavne o prevenciu lamania hlav u Gibsonov a s tym suvisiace hromadiace sa reklamacie. Najprv zacali robit mahagonove krky z 3 kusov a posilnenym prechodom krku a hlavy (volute) a neskor presli na javorove z 3 kusov.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #163 kedy: 13. November , 2012, 19:22:42 »

lebo zvuk nemá objem ako pri poriadne tlustom krku, navyše sú pre ruku dosť nezdravé, poriadna "noha od stola" je pre ruku prirodzenejšia  :)

Vobec nemusi byt pravda. Tlste krky mnohym ludom vadia a podla mna sa na nich hra tazsie rychlo.
Zaznamenané

KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #164 kedy: 13. November , 2012, 19:33:21 »

Vobec nemusi byt pravda. Tlste krky mnohym ludom vadia a podla mna sa na nich hra tazsie rychlo.
súhlasím, že na rýchle behy to nemusí byť ono, každopádne je stále možné z krku ubrať, pridať nie  Bavím sa skvele
Moje pozorovania hovoria v prospech tlustých krkov, beriem že niekto môže oponovať. Je to rovnaké ako s lakom, ja hovorím, že nitro je naj, Kamol Grebeň hovorí, že je to fáma a polyuretan či polyester sú rovnako vhodné na gitary, ale tak nepoviem mu, že je hluchý, alebo blbec... jeho pozorovanie je skrátka iné.

Navyše nieje tlustý krk ako tlustý krk, to čo mala na niektorých kusoch Jolana, či nebodaj to čo bolo zvykom u poľského výrobcu Defil nemá nič spoločné s poriadnym krkom...
« Posledná zmena: 13. November , 2012, 19:38:40 od KubBasak » Zaznamenané
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 25 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.