kaolko
|
|
« Odpoveď #270 kedy: 02. Jún , 2013, 17:09:43 » |
|
kopirujes neznamych vyrobcov?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #271 kedy: 02. Jún , 2013, 17:49:16 » |
|
Tak tieto basy na prelome 80-tych a 90-tych rokov používal aj Bill Wyman z Rolling stones, či basák z Duran duran. Práve pre basáka z Duran duran revivalu je táto basa z mojej dielne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #272 kedy: 03. Jún , 2013, 09:21:05 » |
|
kopirujes neznamych vyrobcov? lenze to nieje neznamy vyrobca, iba ty ho nepoznas
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #273 kedy: 03. Jún , 2013, 09:30:24 » |
|
moze byt..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #274 kedy: 04. Jún , 2013, 08:08:36 » |
|
kopirujes neznamych vyrobcov? teraz si ukázal čo zač si To, že Tebe sa stavia gitara, kópia (pre mňa) neznámej značky, o tom si ticho Ja viem, že Ti iba neskutočne vadím.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #275 kedy: 04. Jún , 2013, 08:11:20 » |
|
Karolovi všetci vadia je to vrták od natury , on tak prejavuje svoju náklonost že Kajo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #276 kedy: 04. Jún , 2013, 08:42:17 » |
|
teraz si ukázal čo zač si To, že Tebe sa stavia gitara, kópia (pre mňa) neznámej značky, o tom si ticho Ja viem, že Ti iba neskutočne vadím. wtf sak 90% ludi co ma pozna vie ze mam robeny nastroj a dalsi je na ceste tak o com som ticho?? mne nikto nevadi, aj len rypem.. bodaj by vas lokalnych vyrobcov bolo co najviac ale v co najvyssej kvalite.. ja napriklad nemam problem zaplatit si za kvalitny nastroj viac, ale mam problem ak vidim ze nastroj bude stat viac a kvalita spracovania bude zaostavat.. jednoho dna dufam ze sa u nas budu robit nastroje kvality ala mayones, ran, skervessen, blackmachine, gil yaron atd. to su alebo boli vsetko znacky co zacinal jeden clovek tak ako mnohi z vas teraz fungujete. a tiez som ti zaznacil na tom obrazku tie krivolake linie a ak mam pouzit tvoj slovnik - o tom si ticho
|
|
« Posledná zmena: 04. Jún , 2013, 09:01:38 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #277 kedy: 04. Jún , 2013, 09:01:59 » |
|
Karolovi všetci vadia je to vrták od natury , on tak prejavuje svoju náklonost že Kajo pravda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #279 kedy: 04. Jún , 2013, 09:21:45 » |
|
ceske avbasses uz tiez prerastli z lokalneho vyrobcu do pomerne uznavanej svetovej znacky
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #280 kedy: 04. Jún , 2013, 09:22:28 » |
|
tvoje tuzby uz jsou davno vyslysene..... jestli ti teda nevadi ze to je v cesku http://www.jurca-guitars.com/blog/?p=471není to ani tak ze by to v CSSR nikdo nedokazal, jako spis ze takovou praci nikdo z mistnich kecalistu nezaplati. ale picu nezaplati. to akoze ked mi povie gitarar cenu aku chce tak ju clovek nezaplati? ci mu mam dat o 100euro viac a potom to az bude kvalita spracovania na urovni top vyrobcov? to je cele zas taka obrana "custom" vyrobcov ze to nikto nezaplati, dostanu podla mna tolko kolko si vypytaju a kvalita je aka je. aj keby ze mu das o 500e viac tak to bude presne rovnake
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #281 kedy: 04. Jún , 2013, 09:24:20 » |
|
ale picu nezaplati. to akoze ked mi povie gitarar cenu aku chce tak ju clovek nezaplati? ci mu mam dat o 100euro viac a potom to az bude kvalita spracovania na urovni top vyrobcov? to je cele zas taka obrana "custom" vyrobcov ze to nikto nezaplati, dostanu podla mna tolko kolko si vypytaju a kvalita je aka je. aj keby ze mu das o 500e viac tak to bude presne rovnake
presne tak do bodky.. ak by mi vyrobca povedal ze to bude stat 2000e a bude to naozaj vyzerat morenim a lakom ako povedzme origos PRS, tak poviem super.. lenze ono to tak nebude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #282 kedy: 04. Jún , 2013, 09:32:46 » |
|
inak Kubo, bol by som zvedavý že ako by si sa zachoval, keby Ti to nádejný majiteľ poslal naspäť a pýtal späť peniaze, tiež by si si to vysvetlil že mu vadíš kritika nie je o tom že niekomu vadíš, aj keď tu na tomto fóre je prepletená takým miestnym uštipačným folklórom, proti ktorému sa buď zadubene postavíš, alebo si položíš otázku, že prečo tie narážky vznikajú
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #283 kedy: 04. Jún , 2013, 09:37:22 » |
|
Ake nezaplati? Preco? Skor si treba dat otazku, ci je to dobra investicia, kedze vieme, ze gitaristi po case radi veci obmienaju.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #284 kedy: 04. Jún , 2013, 09:42:11 » |
|
Ake nezaplati? Preco? Skor si treba dat otazku, ci je to dobra investicia, kedze vieme, ze gitaristi po case radi veci obmienaju.
to bolo myslene tym, ze to tu nikto nezaplati, lebo za tie peniaze, co by taka dokonala replika stala si uz clovek kupi original. vacsinou si ludia davaju robit kopie a aj logika je nastavena tak, ze robenak = usetrim. ale vzdy to je to stare zname, ze kazdy dostane len to, za co si zaplati
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|