rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 21. Február , 2012, 11:04:31 » |
|
no neviem. neni lepsie vyplnit dieru kolikom oepoxidovanym ? ako srobovat novu dieru do elastickeho lepidla ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 21. Február , 2012, 11:12:07 » |
|
no neviem. neni lepsie vyplnit dieru kolikom oepoxidovanym ? ako srobovat novu dieru do elastickeho lepidla ?
z tej odpovede je celkom jasne, ze vies, co je lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 21. Február , 2012, 11:58:50 » |
|
nieje elastické, je iba pružné, je tvrdšie ako samotné drevo, ale rezonuje, čo je veľmi dôležité. Toto lpidlo sa ppoužíva na lepenie tiel gitár, či na lepenie krkov, hláv...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 21. Február , 2012, 13:34:42 » |
|
nieje elastické, je iba pružné kandidujes na novy citat v mojom podpise?
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 21. Február , 2012, 13:58:22 » |
|
nieje elastické, je iba pružné, je tvrdšie ako samotné drevo, ale rezonuje, čo je veľmi dôležité. Toto lpidlo sa ppoužíva na lepenie tiel gitár, či na lepenie krkov, hláv...
vsak hej, disperzne lepidla sa pouzivali odjakziva len sa mi nevidi pouzivat ich ako plnic dier
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 21. Február , 2012, 14:17:05 » |
|
kandidujes na novy citat v mojom podpise? Ale pod pojmom elastický si predstavím niečo ako silikón Proste guma.... ale pružnosť, to je vlastnosť drevu vlastná (krásne slovné spojenie, čo?)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 21. Február , 2012, 14:19:35 » |
|
vsak hej, disperzne lepidla sa pouzivali odjakziva len sa mi nevidi pouzivat ich ako plnic dier
drží to Treba to hlavne robiť pomaly, aby nevznikali bubliny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 21. Február , 2012, 14:26:21 » |
|
elasticita = pruznost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 21. Február , 2012, 14:48:22 » |
|
elasticita = pruznost
to áno, ale ale nehodí sa mi to k lepidlu tvrdému jak ďas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 21. Február , 2012, 14:48:40 » |
|
elasticita = pruznost
si 5 prispevkov pozadu, co mas uz novu robotu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 21. Február , 2012, 15:00:21 » |
|
si 5 prispevkov pozadu, co mas uz novu robotu? praveze nie, som vo vypovednej lehote prave :D 31.3 koncim ueeeej :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 21. Február , 2012, 16:37:58 » |
|
praveze nie, som vo vypovednej lehote prave :D 31.3 koncim ueeeej :D
skvele rozvrhnute, zavidim ti tie prazdniny, nemas najsamhmlistejsie tusenie ako velmi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 21. Február , 2012, 20:56:26 » |
|
skvele rozvrhnute, zavidim ti tie prazdniny, nemas najsamhmlistejsie tusenie ako velmi...
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 23. Február , 2012, 13:57:01 » |
|
.... presne takto sa to ma. Ddvrtat pôvodne vysmatlane diery,zajebat z lepidlom a natlct nove koliky .Po zaschnuti vyvrtat nove dierky a svaty pokoj na dalsie 10rocie ak nie do smrti. Ja som na prasknuty krk pri hlave pouzil lepidlo woodexpres a drzi jak privarene a tam je iny spanung . Popripade by som asi vymenil tie 4 roby za ine z hlbsim a tensim zavitom ,ak tie pôvodne su nejake nevhodne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 08. Marec , 2012, 11:33:25 » |
|
....tie kolíky majú byť z akého dreva podľa možností z rovnakého ako vypĺňaný materiál, alebo je to jedno ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
|