Raymond Kana
nováčik
Príspevkov: 11
|
|
« kedy: 03. Marec , 2012, 14:40:59 » |
|
Vstupneky od utorka budúceho týždňa prostredníctvom Ticketportal.sk už v predaji !
státie 27 sedenie 30
|
|
« Posledná zmena: 03. Marec , 2012, 14:43:02 od Raymond Kana »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 05. Marec , 2012, 14:26:50 » |
|
vyborne, treba si pozriet
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
jano
nováčik
Príspevkov: 44
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 18. Jún , 2012, 10:07:08 » |
|
mne sa pacilo, zvuk celkom v pohode, kapela slapala super ...a este viac potesilo kratke stretnutie s Mikeom po koncerte
|
|
|
Zaznamenané
|
why so serious?
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 18. Jún , 2012, 11:17:13 » |
|
zvuk dost napicu a pesnicky totalna nuda, najhorsi zo vsetkeho bol ten dokolecka 2 licky na 200bpm hrajuci gitarista. z podobneho suda zbytocnych kapiel ako tarja ked hrala s loureirom a terranom. ocakavania najvyssie a vysledok nula.
neviem, ci ist na toho batia by nebola o dost vacsia zabava. teraz akurat viem, ze russel allen spieva aj nazivo vynikajuco.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
jano
nováčik
Príspevkov: 44
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 18. Jún , 2012, 11:37:28 » |
|
zvuk dost napicu a pesnicky totalna nuda, najhorsi zo vsetkeho bol ten dokolecka 2 licky na 200bpm hrajuci gitarista. z podobneho suda zbytocnych kapiel ako tarja ked hrala s loureirom a terranom. ocakavania najvyssie a vysledok nula.
neviem, ci ist na toho batia by nebola o dost vacsia zabava. teraz akurat viem, ze russel allen spieva aj nazivo vynikajuco.
kde si stal, ked sa ti zdal zvuk na picu?
|
|
|
Zaznamenané
|
why so serious?
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 18. Jún , 2012, 12:06:45 » |
|
ja sa priznam ze mna tie ich songy moc nebavia a ten gitarista uz vobec.. velmi som zvazoval ci pojdem a nakoniec som sa na to vykaslal, lebo ist len na bubenika a spevaka sa mi nechcelo za tie prachy:) inak pocuvam velmi velmi roznorode nazory na ten koncert
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 18. Jún , 2012, 13:18:30 » |
|
Mne zvuk nevadil nakolko som neustale pendloval po nezaplnenom MMCcku.
suhlasim s Iggym, tie songy ma nebavia a aj v tych dvoch dobrych coveroch mi vadili nonstop 32 kukurice.
Kapelu predava hlavne celebrita za bicimi a zaujimavou ju robi Allenov spev. Mike Orlando je gitarista s vlastnym xsichtom na ktory sa neda pozerat.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 18. Jún , 2012, 13:24:43 » |
|
kapela 100% zvuk 70% ale dalo sa ,zazil som aj horsie napr.DevilDriver
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
|
|
|
cham
náhodný pocestný
Príspevkov: 77
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 18. Jún , 2012, 21:23:56 » |
|
Zopar dojmov zo stvrtkoveho koncertu americkej skupiny Adrenaline Mob.Vyborny koncert, atmosfera,fanusikovia.....Mike Portnoy je kapitola sama o sebe.Tento progresivno-metalovy bubenicky boh je skvely showman , rozdaval palicky,usmevy,pozy...Po koncerte som (sme) ho cakali taku hodinu a pol a nic,ale viem ze nakoniec prisiel a to ma celkom stve, ze som sa s nim nestretol, taka fotka a podpis by boli UZASNE.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 19. Jún , 2012, 14:12:52 » |
|
Tento progresivno-metalovy bubenicky boh je skvely showman , rozdaval palicky,usmevy,pozy...
este stale plati aj progresivno?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 19. Jún , 2012, 14:38:23 » |
|
co je progresivno? hral zaujimavo, vela prechodov, cinelikov a ozdob, ako sme na Portnoya zvyknuti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cham
náhodný pocestný
Príspevkov: 77
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 19. Jún , 2012, 15:50:15 » |
|
Bez ohladu na to, ze Adrenaline Mob je v podstate uplne obycajna rock-metalova skupina, ktora nema s progresivnym stylom moc spolocne, bude Mike Portnoy vzdy spajany s DT,Liquid Tension Experiment,OSI,Transatlantic....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
metal_man
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 22. Jún , 2012, 18:51:24 » |