Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 15:25:24
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: kupa gitary  (Prečítané 9488 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #15 kedy: 05. Marec , 2012, 16:06:00 »

prvá zlá, pofiderne drevo. Druha a tretia vyzera byt relativne použitelna, ale to už kludne môžeš zobrať vintage z inzeratov ktora bude o riadny kus inde  Na zdravie!
« Posledná zmena: 05. Marec , 2012, 16:08:19 od pelko » Zaznamenané
LukasZC
nováčik
*
Príspevkov: 33

« Odpoveď #16 kedy: 05. Marec , 2012, 20:05:15 »

jj ale viac menej chcem novú gitaru, pretože už som sa tak raz okašlal, kúpil som použitú a po mesiaci hrania mi odišlo volume a tone aj prepínač, a keď som to chcel dať opraviť tak pýtali viac ako som za ňu dal, tak som ju dal starkému a neviem už čo je s nou ale bolo to niečo podobné tvarom ako Les Paul ale malo tremolo ak sa nemýlim ale nebudem sa do krvi rezať ak to tak nebolo. Preto viac menej chcem do tých 250 e zainvestovať do novej, tak ak niečo slušné nájdete tak by som sa nenahneval 
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #17 kedy: 05. Marec , 2012, 20:22:17 »

kúpil som použitú a po mesiaci hrania mi odišlo volume a tone aj prepínač, a keď som to chcel dať opraviť tak pýtali viac ako som za ňu dal
aha, tak to si zanu potom fakt moc nedal  Bavím sa skvele

to už mi trochu zavana trollovanim  Ja som čert..
pri novej gitare za 150€ budeš rád ak elektrika vôbec pôjde, nieto ešte dúfať že čínske potáky za dvadsat centov niečo vydržia
« Posledná zmena: 05. Marec , 2012, 20:23:07 od pelko » Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #18 kedy: 05. Marec , 2012, 22:05:23 »

po mesiaci hrania mi odišlo volume a tone aj prepínač, a keď som to chcel dať opraviť tak pýtali viac ako som za ňu dal 
To si dal Jolanu opravovať u Gibson repair?  Bavím sa skvele A pritom by bolo stačilo zájsť do hudobnín, kúpiť hoci aj lacné súčiastky a dať to kamarátovi čo má doma pájkovačku nech to dá dokopy za pivo...
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #19 kedy: 06. Marec , 2012, 11:37:42 »

To si dal Jolanu opravovať u Gibson repair?  Bavím sa skvele A pritom by bolo stačilo zájsť do hudobnín, kúpiť hoci aj lacné súčiastky a dať to kamarátovi čo má doma pájkovačku nech to dá dokopy za pivo...
co cakas od typka, ktory nie je ani schopny precitat si pripnutu, boldom zvyraznenu temu nad tou svojou. tam by nasiel odpovede na svoje otazky a vobec by nemusel zakladat dalsi jalovy topic, akych uz tu bolo trilion...

na freezone sme tomuto fenomenu hovorili tommy... milion nickov, vzdy s 5 prispevkami sa vzdy pytalo na tu istu trotlovinu a po prvej odpovedi zacal tommy vzdy vymyslat picoviny, a vyzadovat viac a viac pozornosti. don't feed the trotl...
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
LukasZC
nováčik
*

« Odpoveď #20 kedy: 06. Marec , 2012, 12:35:37 »

aháá tak keď je vám tak zaťažko odpovedať na úplne banálnu vec "ktorú gitaru a čo by mala mať aby to nebol až tak úplne shit ale nemusí to byť ani žiadny profi nástroj" taký priemer na domáce hranie. A hlavne novú chcem Si píš!!! ale viete čo, choďte do P kašlať celé vaše fórum.

Prosím admin lock moju tému     
« Posledná zmena: 06. Marec , 2012, 12:36:44 od LukasZC » Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #21 kedy: 06. Marec , 2012, 12:55:44 »

Fuuha zíram
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #22 kedy: 06. Marec , 2012, 13:17:04 »

ale čo to bola za gitara nepovie  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 06. Marec , 2012, 15:13:13 »

vždy to skončí rovnako, vždy Si píš!!!  Bavím sa skvele

Lukáš, my sme ti tu rady dali, ty si tvrdohlavy ťulpas, tak neviem načo sa pytaš o radu keď už dávno vieš čo chceš a ajstak si  kúpiš voňavé hovno z obchodu  Popiskujem si komu niet rady, nech sa nepýta
« Posledná zmena: 06. Marec , 2012, 15:15:58 od pelko » Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #24 kedy: 06. Marec , 2012, 15:16:23 »

Prosím admin lock moju tému     
ja prosim admina aby kazdu takuto temu okamzite mazal. normalne by som dal do pravidiel, ze pin-up tema na kupu novej gitary za petkorunu uz tu je kosatejsia nez baobab a kto nevie citat, ten tu nema co robit.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #25 kedy: 06. Marec , 2012, 15:34:57 »

podstatne je ci to bude hrat ako kirk hammet
Zaznamenané

sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #26 kedy: 06. Marec , 2012, 15:46:28 »

Ma to hrat ako Blink 182, Sun 41, GreenDay, alebo Iné Kafe a to je podstatny rozdiel Bavím sa skvele
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #27 kedy: 06. Marec , 2012, 15:55:05 »

Alebo Slash, ten je ešte obľúbenejší  Bavím sa skvele
Zaznamenané
LukasZC
nováčik
*

« Odpoveď #28 kedy: 06. Marec , 2012, 20:06:00 »

počujte ale teraz vážne čo sa stáva s lacným tremolom ?? či sa časom začne rozlaďovať alebo ako je to,prečo by som sa mal vyhnúť zložitým trem.Huh!, našiel som tiež jednu gitaru s wilkinson tremolom a platinovým hardware-om a potom vintage tremolo.   
« Posledná zmena: 06. Marec , 2012, 20:07:50 od LukasZC » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #29 kedy: 06. Marec , 2012, 20:21:32 »

pevna kobyla.. lacky makky HW sa vyvykla a tremola neladia a je problem to zostelovat.. ser na ne, bude ti to sposobovat problemy, nechaj si preboha poradit Si píš!!!
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.054 sekund, 23 otázok.