Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 20:48:12
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: kupa gitary  (Prečítané 9560 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
LukasZC
nováčik
*
Príspevkov: 33

« Odpoveď #30 kedy: 06. Marec , 2012, 20:29:03 »

v pohode ja sa len pýtam, aby som vedel, lebo neviem sa v tom orientovať nemám s tým skúsenosti,, chcem si nechať poradiť predsa máte s tým skúsenosti. Takže sa mám skôr zo začiatku zamerať na pevnú kobylku, a tam si treba dávať pozor potom na snímače alebo z akého dreva je vyrobená ?? a ešte aké sú dobré značky, či to nerozhoduje
« Posledná zmena: 06. Marec , 2012, 20:30:34 od LukasZC » Zaznamenané
paldo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 236

« Odpoveď #31 kedy: 06. Marec , 2012, 21:03:05 »

Si uvedom, že  nové poleno za 250.- okamžite po zakúpení padá na polovicu hodnoty a nižšie poprípade sa jej už nezbavíš,schválne popozeraj ponuky koľko zúfalcov sa tam trápi s predajom. Naopak  gitara z druhej ruky vyberaná s rozumom za asistencie skúsenejšieho kamoša ti jednak dlhšie poslúži a neprerobíš na nej toľko. Za 250.- možná kúpiš slušné tremolo nie špičkové, takže na gitaru s trem. zabudni.
Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #32 kedy: 06. Marec , 2012, 21:06:25 »

Ak nechces LP, skus pohladat SG od Vintage, mal som tu gitaru a spokojnost za tie prachy, aj ladenie drzala velmi slusne. Novu gitaru ked kupis za 250 euro, viac ako za 150 ju nepredas a tomu ver ze ju budes chciet predat.

Ak sa smiem spytat, co to bola za gitara co si kupil a musel si tam menit elektroniku?
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #33 kedy: 06. Marec , 2012, 21:09:10 »

Nuž, nieje dôležité z akého stromu pochádza drevo, ale či rezonuje  Žmurk Čiže najprv ako gitaru v obchode zapojíš do aparátu, tak jej "prehrabni struny" (zahraj si) nasucho.
Ja by som sa zameral na značkové gitary, čiže Epiphone, Squier, Cort, Vintage (Vintage má vo svojej cenovej kategórii asi naj snímače, čo je tiež plus). Dôvod je hlavne ten, že tieto gitary sú robené poctivo, vo vnúti nebude zakamuflovaná zrada.
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #34 kedy: 06. Marec , 2012, 21:12:25 »

Inak bude trochu oponovať kolegom možno, ale ak je na gitare tremolo Wilkinson, tak to nepovažuj za "lacné", drahé síce nebolo, ale je to fajn hardware  Žmurk
Zaznamenané
LukasZC
nováčik
*

« Odpoveď #35 kedy: 06. Marec , 2012, 21:28:46 »

sevo: to by si chcel odo mňa veľa pretože to bolo cca pred 10 rokmi, dal som za ňu okolo 1500 Sk, to ma mohlo inak hneď napadnúť že to nebude bohvie čo, no ale som bol rád z nej, viem že to nebol strat,, fakt neviem už značku .

už sa konečne dostávam do obrazu, a inak toto som od vás chcel už od začiatku. vďaka zatiaľ, niečo popozerám a potom vás ešte poprosím o váš názor. 
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #36 kedy: 06. Marec , 2012, 22:33:48 »

važne začni pozerať z druhej ruky, my všetci tu čo sme mame drvivu väčšinu gitar z druhej ruky a neustale si ich posuvame  Bavím sa skvele
na gitare nemá byť prakticky aká skrytá vada, to nieje jak auto... Proste to čo si vyskúšaš, to aj kúpiš. a za neporovnatelne lepšiu cenu než voňavku. Gitar je v obehu tolko že sa snad už ani vyrabat nemusia
« Posledná zmena: 06. Marec , 2012, 22:37:08 od pelko » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #37 kedy: 06. Marec , 2012, 22:45:54 »

Inak bude trochu oponovať kolegom možno, ale ak je na gitare tremolo Wilkinson, tak to nepovažuj za "lacné", drahé síce nebolo, ale je to fajn hardware  Žmurk
nic to nemeni na fakte, ze je tremolo pre zaciatocnika pritazou
Zaznamenané
paldo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 236

« Odpoveď #38 kedy: 06. Marec , 2012, 22:53:52 »

Myslím že nič by si nepokazil ani so staršou japonskou kopiou napr: http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=665324&page=1&kategorie=0&nabpop=vse&region=&ins=25&order=datum Drvivá väčšina gitár made in Japan hrá slušne až vynikajúco. Dôvod? pri jej výrobe na rozdiel od made in china atď nepríde gitara do kontaktu z osobou bez vyštudovaného oboru. Zdravíčko
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #39 kedy: 07. Marec , 2012, 07:37:43 »

na gitare nemá byť prakticky aká skrytá vada, to nieje jak auto...
Nezahrávaj sa po skúsenostiach s pseudovýstuhou by som Ti mohol hovoriť svoje... Teda nie ani ja, ale chlapík, ktorý si za servis zaplatí "pár" €čiek.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #40 kedy: 07. Marec , 2012, 13:32:57 »

Lukas, tuto na fore je inzerat na cort X6, ktory ma este vymeneny snimac. tremolo podlozit, aby sa nehybalo a za kilo je to no-brainer. srat na novu gitaru. v zivote som mal jednu jedinu a bola to najnevyhodnejsia kupa, aku som kedy urobil (esteze to bol darcek k osemnastinam a platil to fotrik  Bavím sa skvele )
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník
Príspevkov: 215

« Odpoveď #41 kedy: 07. Marec , 2012, 23:11:40 »

podstatne je ci to bude hrat ako kirk hammet

Karol ty si dobre krutý  ha ha ha
Zaznamenané

Všetko je najprv v hlave, srdci a prstoch, až potom v drahých gitarách a efektoch.
LukasZC
nováčik
*

« Odpoveď #42 kedy: 08. Marec , 2012, 18:36:45 »

mám ponuku od známeho na squier hot rails strat, čo mám nad ňou rozmýšľať ??   
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #43 kedy: 08. Marec , 2012, 18:38:48 »

mám ponuku od známeho na squier hot rails strat, čo mám nad ňou rozmýšľať ??   

Áno, aj keď Squier má asi najhoršie kobylky  Popiskujem si
Zaznamenané
mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #44 kedy: 08. Marec , 2012, 18:52:11 »

Aké kobylky máš na mysli?Huh!
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 23 otázok.