mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 25. Marec , 2012, 11:09:07 » |
|
mne sa to nepaci, pride mi to mdle a bez napadu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 25. Marec , 2012, 13:17:50 » |
|
Mne sa to páči viem si to uplne predstaviť ako song v menu dákej novej NHL tam také bývajú
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 25. Marec , 2012, 13:42:47 » |
|
Mne sa to páči viem si to uplne predstaviť ako song v menu dákej novej NHL tam také bývajú tiez si ju viem predstavit do NHL, paci sa mi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 25. Marec , 2012, 14:04:25 » |
|
nie je to zle.. vobec sa (na rozdiel od rokov minulych) nehambim za to, ze na Euroviziu ide smankova manka.
song je tiez v pohode.. to ze sa mne a rastikovi podobnym starsim rocnikom zda, ze to mohlo prist o 15 rokov skor, este nic neznamena.. je to aktualne lebo sa vkus/trend znovu vratil k podobnym naladam/songom. nazvime to dosledok ema :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 25. Marec , 2012, 14:26:23 » |
|
Mne to dokonca v niektorých momentoch pripomenulo Protest the Hero, takže zlé to asik nebude, chváli hodné ako sa snaží chalan a pri tom v superstár moc spievať ešte nevedel
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 25. Marec , 2012, 14:43:30 » |
|
Mne to dokonca v niektorých momentoch pripomenulo Protest the Hero
wut?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 25. Marec , 2012, 14:51:27 » |
|
Pocul som tu vec, a takmer som si cvrkol, som neveril ze to je Smajda. Zvukovo amerika. Nie je to zrovna moj styl, ale v ramci kategorie si myslim ze je to nielen na slovenske pomery docela exkluzivny produkt...
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 25. Marec , 2012, 16:13:39 » |
|
mne sa to celkom páči, ako nie je to môj štýl, ale pohoda
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 25. Marec , 2012, 17:08:05 » |
|
nie je to zle.. vobec sa (na rozdiel od rokov minulych) nehambim za to, ze na Euroviziu ide smankova manka.
song je tiez v pohode.. to ze sa mne a rastikovi podobnym starsim rocnikom zda, ze to mohlo prist o 15 rokov skor, este nic neznamena.. je to aktualne lebo sa vkus/trend znovu vratil k podobnym naladam/songom. nazvime to dosledok ema :-)
Súhlasím. Zdvihlo mi to náladu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 25. Marec , 2012, 18:10:56 » |
|
oveľa prínosnejšie ako Tina, Rytmus a iné sračky, čo tu bežia
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 25. Marec , 2012, 18:40:57 » |
|
Mne to dokonca v niektorých momentoch pripomenulo Protest the Hero...
Aj mne. Hlavne ten zaciatok a sloha. Nadupane jak svina. Refren je jasny Alter Bridge - open your eyes. Kazdy den si pustam ten song, dost sa mi paci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 25. Marec , 2012, 19:02:32 » |
|
prijemne prekvapeni! a pak ze to nejde...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 25. Marec , 2012, 19:27:23 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
MMhardKy
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 25. Marec , 2012, 20:59:16 » |
|
Rozhovor kde tvrdi, ze jeden ten singel ho stoji zhruba tolko co nove auto. A ze sa tam dostal cez znamosti, nech uz si pod tym predstavujem hocico... http://www.cas.sk/clanok/219443/jason-mai-o-novom-mene-byt-v-zahranici-smajda-je-kravina.htmlKazdopadne ku skladbe: Intro nadsenie, sloha nadsenie, refren - BOMBA!!!, bridge - ajajaj, tam to dost zdochne, chyba tam aspon este jeden kvalitny napad. Ale konci to znova tym namakanym refrenom, takze fajn. Zhodnotil by som to ako 50% produkcia, 40% melodia, 10% Smajda (za predpokladu ze mu dodali text aj hudbu). Ovsem za to, ze ma gule takto nekompromisne do toho ist a dodat realne vysledky, ho velmi cti a posuva niekde UPLNE inde ako zvysok zaprdenej slovenskej Desmodogladiatorovej sceny, s charizmou uveru od postovej banky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422