Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 19:49:04
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 55 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Smajda  (Prečítané 195588 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #120 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:58:41 »

Neviem co bude dalej, necham sa prekvapit. Nevieme ake kontakty naviazal, mozno sa rozbehne a pojde inou cestou, nez tie nepodarene covery, co hraval "v starom kabate". :)

Otazka je kolko penazi mu na dalsie pesnicky este zostalo, ale to je jeho problem.
Drzim mu palce, lebo fakt vidno ze velmi velmi chce byt slavny.

Osobne mi ale pride trosku smiesne to vsetko okolo, strasidelny image (ofinky a namalovane oci nejako nevysli, tak podme skusit dredy a kerky, tak si zavolam chalanov z bratislavskych underground kapiel nech si daju drbnutu pancuchu na hlavu a skacu mi tu po podiu), kupene pesnicky, Eurovizia ...
A co ked biznis plan nevyjde?
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #121 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:59:09 »

To musim byt profesional, aby som mohol vyjadrit svoj nazor?
Odcitujem 4ociho

"ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?"

na to sa da povedat aj druha vec, ze je to asi ako keby ti panic vravel ako sa ma spravne jebat  Žmurk
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #122 kedy: 02. Apríl , 2012, 09:02:35 »

Otazka je kolko penazi mu na dalsie pesnicky este zostalo, ale to je jeho problem.
Drzim mu palce, lebo fakt vidno ze velmi velmi chce byt slavny.

Osobne mi ale pride trosku smiesne to vsetko okolo, strasidelny image (ofinky a namalovane oci nejako nevysli, tak podme skusit dredy a kerky, tak si zavolam chalanov z bratislavskych underground kapiel nech si daju drbnutu pancuchu na hlavu a skacu mi tu po podiu), kupene pesnicky, Eurovizia ...
A co ked biznis plan nevyjde?
Hej, v tomto mas zas pravdu ty. Ten image je momentalne dost lacny. Skor by som uvital normalne vystupenie s vacsou davkou energie a dal by som si tu namahu zahrat to nazivo, ale ako viem, tak v telkach je to dost problem, hlavne pre jednu pesnicku.
Zas aj lacny image mi pride, ked pozeram na vsakovate slov. kapely. Klasika hnusne rifle, otahane tricko Metallica a mastne vlasy.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #123 kedy: 02. Apríl , 2012, 09:03:13 »

na to sa da povedat aj druha vec, ze je to asi ako keby ti panic vravel ako sa ma spravne jebat  Žmurk
Presne tak.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #124 kedy: 02. Apríl , 2012, 09:09:55 »

Kapela je jasny playback :).

A inak velmi utajeni muzikanti  Bavím sa skvele :

Inak, sak henten nalavo je lakros, ze ?  Je to frajer
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #125 kedy: 02. Apríl , 2012, 09:12:05 »

Ja docela Smajdovi drzim palce, na par krivoz to bolo fajn :-D Osobne si myslim ze business plan je taky ze ho musia teraz zacat hravat...europske radia a tak...a ked v tom ten jeho americky produkcny bude vidiet komercny potencial...tak uz smajda mozno nebude musiet dalsie auto predat...
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #126 kedy: 02. Apríl , 2012, 09:17:41 »

na to sa da povedat aj druha vec, ze je to asi ako keby ti panic vravel ako sa ma spravne jebat  Žmurk
to, ze jebavas este nemusi znamenat, ze vies uspokojit zensku  Žmurk

inac neviem preco ma vela spevakov tendenciu tlacit co to da a potom to skonci tak, ze su intonacne mimo a skriekaju

ale ja neviem spievat, tak sa do toho asi nevyznam
« Posledná zmena: 02. Apríl , 2012, 09:23:15 od styrioci » Zaznamenané
hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #127 kedy: 02. Apríl , 2012, 09:18:36 »

POZOR ! To, ze niekto povie PACI/NEPACI je samozrejme akceptovatelne a uplne v poriadku. Mne sa nepaci vela a naopak vela sa mi paci. Natolko som uprimny, ze to kazdemu poviem.

Tu ani nejde o to kritizovanie. Samozrejme, kazdy ma na to pravo a svoj nazor. Skor som chcel poukazat na taku, nazvyme to "spolocensku moralku". A hlavne je uz nejakym zvykom vsetko dojebat, skritizovat a prave tu mi to pride scesne, ze clovek, ktory si sedi za PC cely den jak je dlhy pise tie najvacsie kritiky, zavery, riesenia, atd... Skor na to som narazal, nez nato, co sa komu paci/nepaci.

Edit - a jednoducho je logicke, ze nazor cloveka, ktory ma kapelu, pise pesnicky, nahrava, koncertuje, atd... je pre mna presvedcivejsi a dolezitejsi, nez nazor nejakeho pisalka, ktory vie ledva hrat.

Borit je vetsinou vyrazne jednodussi nez stavet a navic my Slovane ten negativsimus mame v povaze, ale to by bylo na delsi OT debatu. Jednodussi je brat to jako fakt, srat na to a vyvozovat zavery jenom z vybranych ohlasu....
A vzdycky se muzes dostat na pařbu kde pojede italopop mág michal david, vsihcni si to budou naramne uzivat a ty budes za debila a negativistu, ze se nebavis, nechapes jak je to super a porad na tom hledas nejake pihy Žmurk

a stejne tak ta "max image" proste je to cilene na jine lidi nez jste vy, nebo vam snad je 15? Tem to muze pripadat cool voe, slovensky slipknot Žmurk
« Posledná zmena: 02. Apríl , 2012, 09:19:52 od hyenik » Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #128 kedy: 02. Apríl , 2012, 09:27:56 »

Inak, sak henten nalavo je lakros, ze ?  Je to frajer

nie, neni to adam.
Zaznamenané

stoka!
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #129 kedy: 02. Apríl , 2012, 09:28:12 »

to, ze jebavas este nemusi znamenat, ze vies uspokojit zensku  Žmurk

no ale ked si panic a mudrujes tak to znamena ze si koko*t murdlant, ale nemusim sa tu dotahovat na jebnutych prirovnaniech ktore su aj tak mimo. vzdy to bude tak ze ked sa niecomu venujes a si v tom dobry je tvoj nazor trochu inde ako ked si len pisalek, a to teraz nemyslim osobne. nazor moze mat kazdy ci niekoho zaujima je druha vec

inac neviem preco ma vela spevakov tendenciu tlacit co to da a potom to skonci tak, ze su intonacne mimo a skriekaju

ale ja neviem spievat, tak sa do toho asi nevyznam

no vidis keby si spieval tak by si vedel preco ma vela spevakov tendenciu tlacit co to da a potom to skonci tak ze su intonacne mimo

Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #130 kedy: 02. Apríl , 2012, 09:36:55 »

A preco to neprezentujes, resp. nenatocite v USA s nejakym producentom + klip a nejake to vystupenie na verejnosti ? Ci nechces to az tak riesit ?
chalani su spolu niekolko rokov a oni nech si riesia tieto veci. pre mna je ta kapela momentalne este o tom, ze si ju musim zazit, co znamena, ze spravim si aranze do pesniciek, pridem na skusky, odohram a to iste s koncertami. najblizsie sa ide nahravat, takze prioritou je mat to zodpovedne pripravene a uprimne, tam stale su este medzery. imho vymyslacky ohladne klipov, producenta, organizacie koncertov a proma maju prist, az ked je kapela zohrata a ma repertoar.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #131 kedy: 02. Apríl , 2012, 09:42:23 »

vsak je to super, podla mna to odspieval pekne, show tiez pohoda. kym nezacne hovorit, tym preakrtikulovanym hlasom, celkom mu to na tom podium verim. inak tie ponozky na hlavach si mohli odpustit, robi to z celkom solidneho rokoveho vystupenia produkt pre teenagerky.

ale az teraz si uvedomujem, ake je tazke niecim uspokojit nase hladne kriticke hlavy a krajinu, kde je tolko neprajnikov. chalan vydal popizocnu skladbu a z kazdej strany sa na neho leje horuci olej, comu uplne nerozumiem
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #132 kedy: 02. Apríl , 2012, 10:25:55 »

takze jaka je vseobecna zhoda ? je to trapne ? alebo je 4 oci panic ?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #133 kedy: 02. Apríl , 2012, 10:28:07 »

takze jaka je vseobecna zhoda ? je to trapne ? alebo je 4 oci panic ?
som trapny panic
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #134 kedy: 02. Apríl , 2012, 10:32:22 »

som trapny panic

ale lepsie jak v pancuche skakat do smajdovho plejbeku  Ja som čert..
Zaznamenané
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 55 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.