Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 22:27:34
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 55 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Smajda  (Prečítané 195712 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #150 kedy: 02. Apríl , 2012, 15:31:44 »

potvrdzuju v zmysle, ze sa venuju novemu projektu smajdabandu, alebo v zmysle "zapnite si telku, bude nam tam so smajdom saskovat gitarista" ?

Hate Control shared a link.

24 minutes ago.

Nas ex basak Kubeno momentalne stvara taketo kusky.... Ma nasu najvacsiu podporu!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SH3LvyivqHQ#

GALADRIEL shared a link via Tomax Vulgabris.

6 hours ago.

Guitarist Tomax Vulgabris will support Max Jason Mai at Eurovision 2012 Si píš!!!
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #151 kedy: 02. Apríl , 2012, 15:33:25 »

cize asi jak bambus s lubom hrali s kravjarom na tej minulej, co?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #152 kedy: 02. Apríl , 2012, 17:11:47 »

3/4 piesne sa drzal potom zacal odchadzat ako ked tublu spieval... Ako tu uz zaznelo na live pohodka ale ako by zaspieval cely koncert takehoto materialu nedajboze dva dni po sebe si neviem predstavit
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #153 kedy: 02. Apríl , 2012, 17:37:49 »

inac aby sme zostali dlzny povesti kecalkov, ked uz si dali namahu pichnut kabel do gitary, tak mohli zapojit aj boxy..ale pravda, ze to z hladiska nevidno, alebo aspon zapnut ampy na standby  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 02. Apríl , 2012, 19:39:36 od styrioci » Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #154 kedy: 02. Apríl , 2012, 22:55:19 »

teraz som si pozrel to z STV live no neviem neviem, ak to takto predvedie aj na Eurovízi, ako zozačiatku sa dalo ale pak ako obvykle sa uškriekal a koniec nezvládol, to isté mal aj v legendách popu ked spieval Tublošku Skúsime to cez vesmír, ale inak sa dá  Žmurk U neho je podla mna problem ako už dakto spomenul, je to produkt tých moderných sútaží ktorý vypluje súťaž a vláčia ho kade tade aj ked na to nemá skill, proste chýbaju mu predtým odspievané roky live, ale stále lepšie ako Smatanka, uvidíme na Eurovízí  Žmurk
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #155 kedy: 03. Apríl , 2012, 01:20:13 »

ojoj.

Pravdupovediac mal som očakávania, keď som počul skladbu, myslel som, že sa naozaj niečo zmenilo celkovo v jeho prejave. Páčilo sa mi, ako to zaspieval.
Ale bohužiaľ, naživo ma dosť sklamal. Začiatok bol celkom ok, ale nezvládnuť takto jednu skladbu, po 2 minútach postupne hlasovo odchádzať a nakoniec je záver úplne smiešny.. toto by bol na Eurovízii poriadny trapas. Dokonale to vystihujú tváre v publiku po odspievaní..

Neviem si predstaviť, že tak ako na nahrávke by bol niekedy schopný odspievať celý koncert.

Ešte som si vypočul 2 rozhovory a celá Amerika mi z toho úplne vyprchala..  Popiskujem si
Sám si kazí dojem, ktorý chce vyrobiť..

Držím mu palce na Eurovízii, ale to sa bude musieť naživo v speve poriadne zlepšiť, aspoň na tých pár minút. Kapela tiež asi nebude hrať na playback. A zbytočne nekecať..
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #156 kedy: 03. Apríl , 2012, 07:01:39 »

presne tak, ten zaver bol zly a na eurovizii ked bude takto spievat pred celym svetom, no to mu neprida na 100% :)

ja nemozem tie jeho keci v rozhovoroch a stylom akym hovori. Aj na konci toho videa a s tym rock'n'rollom to sa na tento styl absolutne nehodi, to len kdesi videl niekoho hovorit..

A branko jasne, ze to mozeme skritizovat a vies preco ? Lebo patrime do kategorie vsetci hudobnici, muzikanti a pod. Cize ked je nieco napicu a falosne, tak to moze tu hocikto skritizovat, pretoze ma hudobny sluch ( vacsinou Bavím sa skvele ). A kazde prirovnanie aj to styriociho aj ine sa na to dokonale hodi, lebo je to ta ista situacia. Aj uzivatel televizora/kompu moze povedat, ze je proste zly obraz aj ked vie o jeho vyrobe prd. Su predsa hudobni kriticiky, ktory posudzuju a vobec nemusia hrat v kapele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #157 kedy: 03. Apríl , 2012, 07:20:52 »

pitu, joe: a vy ste co spravili pre slovensky romantizmus, ze sa k tomu opovazujete vyjadrit a nedajboze kritizovat?  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #158 kedy: 03. Apríl , 2012, 08:25:22 »

ojoj.

Pravdupovediac mal som očakávania, keď som počul skladbu, myslel som, že sa naozaj niečo zmenilo celkovo v jeho prejave. Páčilo sa mi, ako to zaspieval.
Ale bohužiaľ, naživo ma dosť sklamal. Začiatok bol celkom ok, ale nezvládnuť takto jednu skladbu, po 2 minútach postupne hlasovo odchádzať a nakoniec je záver úplne smiešny.. toto by bol na Eurovízii poriadny trapas. Dokonale to vystihujú tváre v publiku po odspievaní..

Neviem si predstaviť, že tak ako na nahrávke by bol niekedy schopný odspievať celý koncert.

Ešte som si vypočul 2 rozhovory a celá Amerika mi z toho úplne vyprchala..  Popiskujem si
Sám si kazí dojem, ktorý chce vyrobiť..

Držím mu palce na Eurovízii, ale to sa bude musieť naživo v speve poriadne zlepšiť, aspoň na tých pár minút. Kapela tiež asi nebude hrať na playback. A zbytočne nekecať..

Podpisujem kazde slovo.  Zdravíčko
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #159 kedy: 03. Apríl , 2012, 08:26:11 »

odstrani nedostatky a bude nejlepšiiii a ozaj ty si niečo urobil ked kritizuješ naaas??
« Posledná zmena: 03. Apríl , 2012, 08:26:54 od joe » Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #160 kedy: 03. Apríl , 2012, 08:46:29 »

odstrani nedostatky a bude nejlepšiiii a ozaj ty si niečo urobil ked kritizuješ naaas??
ty hráš zo šmajdom? :-)  Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #161 kedy: 03. Apríl , 2012, 09:00:53 »

ty hráš zo šmajdom? :-)  Bavím sa skvele
to by bol zmalovany ale nedalo by sa to umyt ...
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #162 kedy: 03. Apríl , 2012, 09:20:10 »

Otazka je kolko penazi mu na dalsie pesnicky este zostalo, ale to je jeho problem.
Drzim mu palce, lebo fakt vidno ze velmi velmi chce byt slavny.

Osobne mi ale pride trosku smiesne to vsetko okolo, strasidelny image (ofinky a namalovane oci nejako nevysli, tak podme skusit dredy a kerky, tak si zavolam chalanov z bratislavskych underground kapiel nech si daju drbnutu pancuchu na hlavu a skacu mi tu po podiu), kupene pesnicky, Eurovizia ...
A co ked biznis plan nevyjde?

a to teda nevyjde...   Na zdravie!
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Ergo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 153

« Odpoveď #163 kedy: 03. Apríl , 2012, 10:22:40 »

A branko jasne, ze to mozeme skritizovat a vies preco ? Lebo patrime do kategorie vsetci hudobnici, muzikanti a pod. Cize ked je nieco napicu a falosne, tak to moze tu hocikto skritizovat, pretoze ma hudobny sluch ( vacsinou Bavím sa skvele ).

Moj hudobny sluch teda miestami pokulhava, ale ked som si vypocul to livko, tak som sa citil ako profesionalny hudobny kritik ...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #164 kedy: 03. Apríl , 2012, 10:24:35 »

cize asi jak bambus s lubom hrali s kravjarom na tej minulej, co?  Bavím sa skvele

YES!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 55 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.