Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 22:41:45
Strán: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 55 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Smajda  (Prečítané 195745 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #525 kedy: 17. Január , 2013, 11:30:05 »

Stačí si pozrieť jeho polonahé fotky, ktoré pridáva na FB a komenty - idem od sprchy, ktorá sa pridá?  :)

zaujimave veci si pozeras  ha ha ha
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #526 kedy: 17. Január , 2013, 13:12:56 »

zaujimave veci si pozeras  ha ha ha

Pozrieš si jeho profil na FB, lebo to je jeho oficiálna stránka teraz a nevyhneš sa tomu. Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #527 kedy: 17. Január , 2013, 22:32:13 »

...Sú to len násťročné baby, ktoré ho žerú a budú kupovať jeho albumy na rozdiel od ostatných....

prave tato skupina si podla mna albumy kupuje najmenej.
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #528 kedy: 17. Január , 2013, 23:10:46 »

Nehadajte sa tu a radsej potom urobte report kolko mal ludi v Randale a vybavene  Na zdravie!

Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #529 kedy: 17. Január , 2013, 23:52:09 »

presne tak
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #530 kedy: 18. Január , 2013, 01:09:45 »

a nesi nahodou komplet mimo? sak taketo veci vypisuje kazdy druhy skrachovany pervert na azetackej sexzoznamke a s porovnatelnym uspechom. kde ten smajda naposledy predal nejaky album alebo koncert?

prečo by som mal byť ja mimo??  ?§!.
Presne je vidno, ktorým smerom Šmajda ide /a hej, dobre si to popísal tiež/ a ja vôbec netuším, aj mi je to jedno, či sa mu podarí takto uspieť, predávať a napĺňať koncerty.

Či som tým teba nejako urazil, si jeho fanúšik?  :)
Máš pocit, že je zameraný na starších odchovancov rocku, alebo teda čo dedukuješ z jeho postupu? :)

a ktorá skupina si kupuje albumy najviac?
Kto kupuje najviac Rytmusa a podobných, kto kupuje Ine Kafe, Tokio Hotel a ja neviem čo ešte, adresované práve mladším?
Hlavne dospelí fanúšikovia? Tomu sa mi nejako nechce veriť.
Kto chodí na koncerty takýchto kapiel, hlavne dospelí?
« Posledná zmena: 18. Január , 2013, 01:10:15 od Pitu » Zaznamenané

FakyGrobian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 478

« Odpoveď #531 kedy: 18. Január , 2013, 01:41:49 »

Potvrdzujem to čo písal Piťu. Hrali sme s Kafe pár mesiacov dozadu jednu akciu a nechápal som koľko € tie decká investujú. Viackrát som počul debatu typu:
- "Máš všetky originály?"
- "Jasné..."

Alebo

"Koľko máš Zulah (značka basáka Forusa) tričiek? Ja mám 5."
"Slabota, ja už mám 14, niektoré aj 2 krát."

Pozeral som jak debil a nechcel by som to sponzorovať. Začnú chlastať a peniaze nebudú  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
yeah
Hosť
« Odpoveď #532 kedy: 18. Január , 2013, 07:22:32 »

Divim sa, ze po tych vsetkych vlnach teenage kapiel atd. je este niekto ochotny verit tomu, ze pubertiaci nerobia odbyt. Tricka & iny merch na seba navliekaju takmer vylucne oni, satnik dospeleho sudneho cloveka zvacsa netvoria tricka s potlacou Žmurk Prave nastrocni sa vedia najviac zapalit pre vec a pokial je kapela "in" (alebo sa im paci, co je este ten lepsi pripad), tak investuju posledne prachy a zderu fotrovcov aby vlastnili origo cd, tricko... Jasne - zalezi aj na interpretovi a to velmi. Tie stylizovane chlapcenske pop-punk kapely, ktore maju plne koncerty nehravaju pre hudobnych fajnsmekrov, si nemyslite. Na druhej strane, kolko % dospelych ma cas toto riesit este? Ano v absolutnych cislach je ich tiez dost, ale ten podiel bude o dost nizsi. Taktiez zalezi na zanri atd. Pred takymi 4-5 rokmi tu bolo take, ze Desmod pocuvali aj deti, aj vela dospelych, to bol taky ten naozaj stredny prud a pre interpreta na Slovensku je velky dar, ked sa mu podari prave toto, lebo nas trh je vtip.
 Na zdravie!
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #533 kedy: 18. Január , 2013, 09:35:09 »

prečo by som mal byť ja mimo??  ?§!.
Presne je vidno, ktorým smerom Šmajda ide /a hej, dobre si to popísal tiež/ a ja vôbec netuším, aj mi je to jedno, či sa mu podarí takto uspieť, predávať a napĺňať koncerty.
no to, ze podla mna smajda nevie vobec nic. nevie ani tu muziku robit, ani akym smerom by sa on ako spevak chcel uberat, ani aky image zvolit a teda silne pochybujem, ze tusi, koho chce zaujat. nam sa to moze javit, ze je to zamerane na nastrocne picenky, ale mna by vobec neprekvapilo, keby ocakaval uznanie napriklad od svojich rovesnikov
Citácia
Či som tým teba nejako urazil, si jeho fanúšik?  :)
to ani nemozes myslet vazne, tu mi len prosim naznac co ta vobec viedlo k napisaniu tohto riadku  Bavím sa skvele

cize asi si rozumieme, len kazdy o inom hovoril trochu a ty mas furt viac viery v jeho biznisplan, o ktorom ja si myslim, ze je este horsi nez ten co volak kupil od kotolnika  Nechajte ma vydýchať

satnik dospeleho sudneho cloveka zvacsa netvoria tricka s potlacou Žmurk
ty vies fakt zatat ako cisty moron kedykolvek. taky druhy palii  Ja som čert..
dospeli sudni ludia vsetci nosia obleky, ze? ci rovno radsej uniformy? omg...  Nechajte ma vydýchať
alebo zeby... zeby kockovane flanelove kosele? Bleee   Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 18. Január , 2013, 09:36:46 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #534 kedy: 18. Január , 2013, 09:49:11 »

satnik dospeleho sudneho cloveka zvacsa netvoria tricka s potlacou Žmurk

Tak potom asi nie som dospely sudny clovek ked polovicu mojho satnika tvoria tricka s potlacou? :-)

Ja si myslim ze spravny sudny clovek by mal mat aspon stvore monterky ! :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #535 kedy: 18. Január , 2013, 09:49:35 »

porovnavaju sa tu trochu rozdielne veci jak tak citam

- porovnava sa tu obchodna aktivita clenov Ine Kafe a basakovej znacky Zulah s predajom Smajdovych cedecok a schopnostou nasytit trh.

Treba sa uvedomit ze Ine Kafe tu fici velmi velmi dlho, kazdy jeden koncert vypredaju. Nie preto, lebo nevedia co so sebou, alebo  ze kazdy koncert menia hudobny styl (jak Miro), ale preto lebo ich ludia zeru, je to dopyt po tom, tak oni robia ponuku. Je jedno ci mladi alebo 30tnici, proste su tam ludia vseho druhu na koncerte.

Taktiez, Forus si zalozil Zulah, co je separatna znacka, vychytal tomu design, predava sa to na koncertoch ale je to dost rozdielna vec od toho co je schopny smajdalf IMHO, pretoze on neni znacka a co viem tak nema ziadnu modnu kolekciu (nastastie)

Cize o com je rec?

Ano Smajda ma potencial vypredat koncert v Dolnych Vesteniciach.
Velmi pochybujem ze ma co predat, neviem o tom ze by spravil konzistentny album s ktorym by mohol koncertovat.

Ak teraz ide hrat punk, good luck, ale myslim ze zas to bude na dva mesiace, pride mu rovnakych 5 ludi na ten koncert a potom sa zas spravi 1 nahravka na ktoru si bude treba vela vela pozicat.

Ale predtym vsetkym..sa .. znova premenuje  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 18. Január , 2013, 09:52:08 od kaolko » Zaznamenané

FakyGrobian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 478

« Odpoveď #536 kedy: 18. Január , 2013, 10:00:43 »

ja som kafe nechcel porovnávať so Šmajdom, len som chcel podotknúť, že mládež si tie peniaze nejak nájde (rodičia, brigády, whatever) a kapelu jednoducho podporí, či už ide o cd alebo merch. V žiadnom prípade som nechcel aby to vyznelo negatívne, Forus to podľa mňa robí poctivo, sám nejaké to triko mám a po rozhovore s ním viem, že mu na kvalite záleží
Zaznamenané

Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #537 kedy: 18. Január , 2013, 10:08:45 »

nikto tu nespochybnuje teenage kupnu silu (co i sprostredkovanu).
spochybnujeme tu smajdovu schopnost z nej vytazit, nakolko aj teenage kupna sila sa riadi nejakou logikou.

na pochopeni a vyuziti takejto logiky by mal byt postaveny biznisplan.
ine kafe ho ma a zjavne funguje.
smajda ho nema, i ked sa tak snazi posobit.

to je cela pointa.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #538 kedy: 18. Január , 2013, 10:16:56 »

nikto tu nespochybnuje teenage kupnu silu (co i sprostredkovanu).
spochybnujeme tu smajdovu schopnost z nej vytazit, nakolko aj teenage kupna sila sa riadi nejakou logikou.

na pochopeni a vyuziti takejto logiky by mal byt postaveny biznisplan.
ine kafe ho ma a zjavne funguje.
smajda ho nema, i ked sa tak snazi posobit.

to je cela pointa.

ano suhlasim.. vies co je ale hlavny dovod ze mu to az tak nejde?
 ze sa vsade nasilu tlaci, skusa kazdy pol rok nieco ine a ide na to uplne opacne - on si mysli ze slovensko potrebuje rockovu hviezdu a na tom stavia ten svoj biznis plan, on chce v prvom rade auto, barak a slavu este predtym nez ho tak ludia vobec zacali vnimat. Ine Kafe ked zacalo hravat tak hravalo muziku, biznis plan prisiel az potom, ked si uvedomili ze aha - oslovili sme vela ludi a tazia z dobreho zakladu.
Smajda je prekrutena travesty show a sam s a o tom pridem v maji do toho randalu presvedcit..  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #539 kedy: 18. Január , 2013, 10:45:22 »

Už to tu niekto písal. Superstaristi sú produktom karaoke show a pokiaľ nemá dotyčný muzikantskú dušu (napr. Cmorík), tak nemá šancu. On sám nemá koncepciu, nevie, čo má robiť. Jedinú šancu, ako sa uplatniť bude muzikál.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 55 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.