Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 21:48:10
Strán: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 55 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Smajda  (Prečítané 195701 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #585 kedy: 18. Január , 2013, 14:02:11 »

Pitu, lenze Miro na firemkach nehra svoje pesnicky :), ale napr. bozskeho Kaju a podobne.

to je mi tiež jasné, ale potom je na firemkách ako jeden z mnohých spevákov, čo spievajú prebraté veci a nie ako hviezda za veľké peniaze.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #586 kedy: 18. Január , 2013, 14:09:44 »

smajda zaraba na hudbe. a zaraba tolko, ze si moze dovolit nerobit nic ine. a dokonca si moze kupit auto, o ktorom sa tebe a mne len sniva. takze rady od pokladnikov v Bille, ale postarov ci posluhovacov v IBM (priklad, dufam ze to nik nezoberie osobne) o nejakom biznisplane v hudbe su uplne smiesne a scestne. lebo ON je ten ktory na tom zaraba slusne a vie velmi dobre, co mu vynesie peniaze a co nie.

Ale ved ako som pisal, tak isto zaraba taky Stasak alebo Kazik. Na "hudbe". Su to rovnako predajne holky ako on, proste "hudobnici" na prenajom. Dokonca mozno ani tak nie, verim, ze tie svoje skvosty beru s vacsou uprimnostou a aspon sa na nic nehraju. Plus maju vernejsie a stalejsie publikum.  Som frajer
« Posledná zmena: 18. Január , 2013, 14:11:47 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #587 kedy: 18. Január , 2013, 14:12:00 »

a? co to meni na veci?
Zaznamenané

stoka!
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #588 kedy: 18. Január , 2013, 14:13:28 »

ze mas mat vintejdz nastroj a stare elektronky, potom ta par nerdov po svete bude uznavat  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
Revival
nováčik
*
Príspevkov: 33

« Odpoveď #589 kedy: 18. Január , 2013, 14:13:39 »

to je mi tiež jasné, ale potom je na firemkách ako jeden z mnohých spevákov, čo spievajú prebraté veci a nie ako hviezda za veľké peniaze.

Podívaj sa na seba a podívaj sa na Mira koľko máte fandov image a s akými osobnosťami. Jemu platia za show na javisku  preto ten rozdielny honorár. Koľko fanúšikov príde na tvoj koncert a koľko na Mirov Huh!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #590 kedy: 18. Január , 2013, 14:16:17 »

a? co to meni na veci?

Nic. Len ze vnimat podobnych "hudobnikov" podla auta mi pride take trosku detinske a takisto ich vykalkulovany uspech v nasej diere. :) Hoci je mi samozrejme jasne, ze typek to robi cisto pragmaticky a tym padom zrejme aj dobre. Lepsie ako keby napriklad isiel do SMERu alebo robit hovorcu. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #591 kedy: 18. Január , 2013, 14:18:14 »

Podívaj sa na seba a podívaj sa na Mira koľko máte fandov image a s akými osobnosťami. Jemu platia za show na javisku  preto ten rozdielny honorár. Koľko fanúšikov príde na tvoj koncert a koľko na Mirov Huh!

Jezisi, ty si zas dal. Bavím sa skvele Nemyslim, ze Pitu ma ambiciu, aby mu na koncert dosli pipenky a tiez asi nechce robit show na javisku. Bavím sa skvele
A teraz hybaj pred zrkadlo cvicit pozy s gitarou.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #592 kedy: 18. Január , 2013, 14:19:55 »

je mozne ze sa s nim tak trosku stotoznujes kvoli tomu ze si podobne osobnostne disponovany? toto je starsia a bezcennejsia debata u gitaristov jak ta o dreve kokos..
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #593 kedy: 18. Január , 2013, 14:20:16 »

ze mas mat vintejdz nastroj a stare elektronky, potom ta par nerdov po svete bude uznavat  Bavím sa skvele

Bieda dnes  Popiskujem si
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #594 kedy: 18. Január , 2013, 14:20:20 »

Nic. Len ze vnimat podobnych "hudobnikov" podla auta mi pride take trosku detinske a takisto ich vykalkulovany uspech v nasej diere. :) Hoci je mi samozrejme jasne, ze typek to robi cisto pragmaticky a tym padom zrejme aj dobre. Lepsie ako keby napriklad isiel do SMERu alebo robit hovorcu. Bavím sa skvele

auto bolo len pre predstavu kolko moze zarabat, vidim ze zlyhava logika  Bavím sa skvele
Zaznamenané

stoka!
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #595 kedy: 18. Január , 2013, 14:26:26 »

auto bolo len pre predstavu kolko moze zarabat, vidim ze zlyhava logika  Bavím sa skvele

To je jedno ci auto, barak, kurvy, ci zarobok panenku. Popiskujem si Proste ved nech si zarobi riadne, nech si uzije to je uplne vsetko v poriadku. Len posudzovat "uspesnost" hudobnikov napriklad podla zarobku je podla mna uplne scestne.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #596 kedy: 18. Január , 2013, 14:26:36 »

ja sa s ním vôbec neporovnávam a nemám ani záujem ísť jeho cestou. Je to len jeho slobodná vôľa, čo robí a mne je to jedno.
Ak si si nevšimol, písal som, že Šmajda vie dobre za čím ide a ak vydrží, tak to aj dosiahne.
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #597 kedy: 18. Január , 2013, 14:27:51 »

To je jedno ci auto, barak, kurvy, ci zarobok panenku. Popiskujem si Proste ved nech si zarobi riadne, nech si uzije to je uplne vsetko v poriadku. Len posudzovat "uspesnost" hudobnikov napriklad podla zarobku je podla mna uplne scestne.

tu sa ale hodnotil jeho biznis plan a obchodne aktivity, nie komercna alebo nedajboze umelecka uspesnost
Zaznamenané

stoka!
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #598 kedy: 18. Január , 2013, 14:47:51 »

nevravel v rozhovoroch,ze kvoli amerike ci azerbajdzanu ci kvoli comu musel predavat auto aby vysiel? ci to zacal zarabat az potom tolko? tie dva roky od superstar po ameriku tolko nezarabal? len sa pytam
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #599 kedy: 18. Január , 2013, 14:56:02 »

ano ano, ale opakujem, azerbajdzan nestal 1000e. to bol uz taky slusny bytik mimo BA  Bavím sa skvele
Zaznamenané

stoka!
Strán: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 55 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 23 otázok.